beni sinir eden birkaç mevzu var bu durumlarda sizler neler yapıyorsunuz yazarsanız çok sevinirim kızlar
öncelikle ben memurum vatandaşla birebir diyalog halinde olmam gerekn bir yerde çalışıyorum ve işimi seviyorum ama insanların saçma suallerinden bıktım...
mesela borcun yok amca diyorum hiç mi yok bitti mi diye aynı şeyi en az 5 sefer tekrar ediyorum (duyma sorunu olduklarından değil çoğu alışkanlık haline getirmiş )
bi başka birime gitmesi gerektiğini anlatmaya çalıştım geçen birine söylemediğini bırakmadı ben hep alttan alıyorum ki insanlar incinmesin kırılmasın ama hep haksızmışım gibi oluyor böylede. adam beni burda çalıştırana lanet okudu düşünün gerisini de saydı durdu o kadar üzüldüm ki gidip ağladım lavabodakoca kadın oldum insanlara hak ettiği cevabı vermeyi beceremedim hala bu konuda bana yardım eder misiniz siz olsanız ne dersiniz?
valla bi kaç şey daha vardı ama o olayı hatırladım sinirlendim çıktı aklımdan
birazda empati yap ozaman :
mesela çalışan hatası yüzünden büyük bi sıkıntı yaşasan naparsın. gittiğimiz yerlerde herkes üstüne düşeni yapmıyo istisnaları tenzih ederim ama konuşmaktan acizler lakayık ukala bi tavır insanları küçümseyen hareketler ve bi taraftanda sen işini yapmaya çalışıyosun ama karşındaki çalışanın iyi tarafına geldiyse adam gibi davranıp cevap veriyo. eminim sende bunları başka yerde yaşamışındır biraz empati lütfen