Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

Ben küfür etmem:)) hadi az ilerde oynayin sizinle hicccc urasamam bugün:)))

haberler kgb,mossad ,cia yada mittenmi geliyor.
bond james bond

Canım harika yazıyorsunDiyecek başka söz bıraknıyorsun bana

Tabi ki hangi kanalın ne tarafı tuttuğu belli ama mimiklerden anlayamıyorum siz anladıysanız tüyo verin. Zaten demişler sosyal medyadan ya bir işarey gönderseniz işte arkadaşları mesaj yazsana filan diyorlarmış yasak bir saate kalkabilir 9-9.30 gibi artık belli olurmuş

Haberleri birkac saate sizlerde almaya baslarsiniz..

Anliyorum sinirlisiniz ama bana saldirmayin:))

Milletin karari milletin:)))

Seçim sonuçları ile ilgili bu sefer ''hayali'' manipülasyonlar olmasın lütfen .

Evet zaman zaman bazı illerde yapılmaya kalkışılan olaylar olabilir ama tutanak sayısından da anlaşılacağı üzere bu seçim gayet kontrol altında.

Sandıklara sahip çıkmanın bilincini nihayet varıldı .

Sen partin adına o sandığın başında , aman yoruldum , aman acıktım demeden durursan kimse kuş uçuramaz , dingonun ahırı değil seçim sandıkları .

Oylamanın adaletinden şüphe duymuyorum , olacakların da önlendiğinden çok eminim .

Twitterdan az çok açılan sandıklarla ilgili şeyler öğrenebilirsiniz

yasak 6da kalkacak diyolardı sanki ama emin değilim

Ahmet Hakan baya gergin göründü gözüme ..

Ankara'dan çok güzel haberler alıyorum ben yaw inşallah böyle devam eder.

Ben küfür etmem:)) hadi az ilerde oynayin sizinle hicccc urasamam bugün:)))

Söz uçar yazı kalır neyseki..İyi ki etmiyormuşsun, bir de etsen nolurdu halimiz acep

oylamayı bitiren sandık başkanları vardır
çoğu yerde saatinden önce bitmiş zaten oy kullanımı
oy kullanımı bitince de hemen sayıma geçiliyo zaten

Bende biliyorum bazı şeyler twittera bakın arkadalar sandıkları sayanlar paylaşıyor zaten

Gerilmeyin diyen insanların bu kadar sinirli agresif yazıp sırf aynı şeyleri düşünmüyoruz diye bağırması kimin gerildiğini gösteriyor hatta yok bana cevap yazmayın efendim çocuğuna emir gibi az ötede oynayın gibi tabirler zaten yakışıksuz biz zaten sakiniz hatta kendi aramuzda şakalaşmaya bile başladık. Hanımefendi akp önde gidiyor diye ajanlıkta yapmış bu saatten sonra her medeni insam gibi sonuçlara saygı duyarız ancak o yüzden ohh akp öndee gidiyor demenin alemi yok kaldı ki her şehrin her sandığında tanıdığınız var herhalde yayın yasağı kalkmadan bildiğinize göre. Komik oluyor sadece gülüyoruz artık bence ortamı germeyin biz muhabbet ediyorduk çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…