haberler kgb,mossad ,cia yada mittenmi geliyor.Herkes kendi pencerisinden bakar hayata, insanlarin hepsi benimle ayni hayallari, düsleri, istekleri, inanclari paylasmiyor diye gerilmeyin.:))
Söz milletin, millet ne derse o!!! Gerilmeyin henüz acilan sandik orani az:)) Ama sunuda söyleyeyim acilan sandiklara göre AKP baya iyi gidiyor:)
Canım harika yazıyorsunHayal mi, düş mü? Gerilmek mi?
Bunca kanıt varken hayal dünyasına dalamıyor insan.
Ama geçen gün sen epey gerilmiştin, ancak bir erkeğin edebileceği küfürleri sıraladın buraya..Bir an kadın olduğundan şüphe ettim
Birileri benim paramı çalacak, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını kutulara dolduracak, yine birileri ülkemi katakullilerle savaşa sokma planları yapacak, ben de o birilerini destekleyenlere Allahtan rıza dileyeceğim..Allahtan korkarım yahu
Ne seçim ama..Türk siyaseti ilkleri yaşıyor
canım tabiki tutugum bir parti var ama herşeyine okey demek zorunda deyilim . yanlışıda eleştitirim yani
bu arada akrep burcuyum önsezilerim çok güçlüdür ...
mesela açtıgınız tv kanalının ne tarafı tutugu az çok belli dir . ne az çoğo yahu belidiryüz mimiklerinden küçük tiyolar alabilirsiniz mesela ..
Tabi ki hangi kanalın ne tarafı tuttuğu belli ama mimiklerden anlayamıyorum siz anladıysanız tüyo verin. Zaten demişler sosyal medyadan ya bir işarey gönderseniz işte arkadaşları mesaj yazsana filan diyorlarmış yasak bir saate kalkabilir 9-9.30 gibi artık belli olurmuş
Hırsızlık ve yolsuzlukları ayyuka çıkmış bir partiyi destekledikleri için insanlara "Allahtan" rıza dileniyor ya, ben işte orda kopuyorum
Ben küfür etmem:)) hadi az ilerde oynayin sizinle hicccc urasamam bugün:)))
Bu nasil vatanhainligidir, bu nasil k.hbeliktir, bu nasil bir adiliktir, nasil bir alcakliktir, nasil bir s.refsizliktir ya.
ORDU, MIT, Milli Savunma, Devlet toplantisini dinleyerek yayinlama cüretini gösteriyor adamlar yaa.
Bu dinlemeyi yapanlar vatanhaini, s.refsizlerdir, bunlara canak tutan ve bu dinlemeleri el ovusturup sevincle karsilayanlarda es degerde vatanhainidir.
Bu dinleme devlete, millete, milli savunmaya karsi kalles bir savastir.
Burada AK parti iktidari falan artik bir kenarda.
Burada yapilan Türkiye Cumhuriyeti ne, Devlete, Millete karsi yapilmis s.refsizce, kallesce vatanhainligidir.
Bunu yapanlar " Mevzu AK partiyi düsürmekse, Vatan teferruattir" diyebilmis kalleslerdir.
Bu yapilanlari sevincle ve el ogusturarak karsilayanlarda vatanhaini kalleslerdir.
Bu nasil bir aymazliktir,bu nasil bir vatanhainligidir, bu nasil bir düsmanliktir, Vatani, milleti nasil bir sirtindan bicaklamadir ya bu.
Bu dinleme, kendisine cemaat diyen, perarlel yapinin tek basina yapabilecegi birsey degil.
Dünyada yeni düzen kurulup, ayak altindaki ülkeler, ülke ici kargasalarla ortadan kaldirilirken, oyun kuruculara hizmet eden bu yapi, yaptigi bu dinleme ile, o oyun kurucularin masasi oldugunu tescilledi.
Paralel kalleslerin yaptigi bu vatanhainligine canak tutanlarda paraleller kadar kalles, vatanhaini, s.refsiz, k.hpedir.
Ankara'dan çok güzel haberler alıyorum ben yaw inşallah böyle devam eder.
he he gördük yazdıklarını sen az ilerde oyna benceBen küfür etmem:)) hadi az ilerde oynayin sizinle hicccc urasamam bugün:)))
Ankara'dan çok güzel haberler alıyorum ben yaw inşallah böyle devam eder.
çok taraflı ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?