6 da bitiyormuş seçim yasağı 4 te kapanan sandıkların sonuçları ulaşmaya başlamış Cnn Türk ten öğrenebilirsiniz. Fox yayına kaçta başlayacak acaba?
Ben anlayamıyorum yüz ifadelerinden bende mi bir sıkıntı var ahahhaa. Valla o saate kadar beklenmez ysk erkene çeksin ya bu akşama özel çerez aldım yılbaşı akşamı gibi..
Ayy bir an senin bunları yazdığını görünce kafamıza taş yağacak dedim ama sonunda tabii ak partiden deyince ohh tehlike yok dedim ahahhaa. Ama maalesef kötü haber aktan sadece gökçek aday ve gerçekten ankaralıkar bıkmış sıkılmış yeni aday olsa şansı olabilirdi mansur alacak gibi ama belli olmaz adam kalkmaz da o koltuktan eylem filan yapar.
İster normal vatandaş olsun ister siyasiler ,menfaat geregi u dönüşü yapmasından yana deylim .. böyle bir kişiliğede oy vermek istemem açıkçası hangi parti olursa olsun.
oy verme saati bitti hadi bakalım hayırısı olsun ...
Mansu Yavaş AKP'den aday olsaydı yine vermez miydiniz? Merak ettim sadece.
Melih Gökçek Mansur Yavaş CHP den aday olmadan önce kendisine teklif götürmüş Çankaya belediye başkan adayımız olurmusun demiş Mansur Yavaşa o da kabul etmemiş gökçek bir tv programında söylemişti..Kendilerine olan gıcıklığı oralardan geliyor adam kalktı bi de chp den aday olup direk karşısına dikildiMansur Yavaş ın oy potansiyelinin farkında olduğundan teklif götürdü hemde yıllardır chp den alamadıkları çankaya için...
Melih Gökçek Mansur Yavaş CHP den aday olmadan önce kendisine teklif götürmüş Çankaya belediye başkan adayımız olurmusun demiş Mansur Yavaşa o da kabul etmemiş gökçek bir tv programında söylemişti..Kendilerine olan gıcıklığı oralardan geliyor adam kalktı bi de chp den aday olup direk karşısına dikildiMansur Yavaş ın oy potansiyelinin farkında olduğundan teklif götürdü hemde yıllardır chp den alamadıkları çankaya için...
melih başgan kendini garantiye almak istemiş demek ki
yakın zamanda mhp'li oldugunu bilsem vede menfaati için u dönüşü yapış birine vermek istemem ...Mansu Yavaş AKP'den aday olsaydı yine vermez miydiniz? Merak ettim sadece.
Evet bunu biliyorum. Valla ben hiç bir zaman parti tutan bir insan olmadığım için beni için fark etmiyor. Kim hak ederse ona veririm. Diğer konuda da yazmıştım isterse kırmızı potin partisinden aday olsun yine verirdim oyumu. Ama en nihayetinde rakip takıma transfer olan futbolcuları yuhalayan bir milletiz.
Habertürk yüreğime indirdin!
2009 seçim sonuçlarını veriyorlarmış meğer şoookkk oldum birden
Kesin olmamakla birlikte aldigim haberlere göre acilan sandiklar icinde bir yerde AKP lehine cok büyük bir süpriz var:))
Allah secmenlerden razi olsun...
Kesin olmamakla birlikte aldigim haberlere göre acilan sandiklar icinde bir yerde AKP lehine cok büyük bir süpriz var:))
Allah secmenlerden razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?