Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

6 da bitiyormuş seçim yasağı 4 te kapanan sandıkların sonuçları ulaşmaya başlamış Cnn Türk ten öğrenebilirsiniz. Fox yayına kaçta başlayacak acaba?

yasak kalkana kadar gözüm ahmet hakan ın mimiklerinde beden dilinde olacak sonuçları tahmin ederim ben ordan

canım tabiki tutugum bir parti var ama herşeyine okey demek zorunda deyilim . yanlışıda eleştitirim yani
bu arada akrep burcuyum önsezilerim çok güçlüdür ...
mesela açtıgınız tv kanalının ne tarafı tutugu az çok belli dir . ne az çoğo yahu belidir yüz mimiklerinden küçük tiyolar alabilirsiniz mesela ..

Mansu Yavaş AKP'den aday olsaydı yine vermez miydiniz? Merak ettim sadece.

Melih Gökçek Mansur Yavaş CHP den aday olmadan önce kendisine teklif götürmüş Çankaya belediye başkan adayımız olurmusun demiş Mansur Yavaşa o da kabul etmemiş gökçek bir tv programında söylemişti..Kendilerine olan gıcıklığı oralardan geliyor adam kalktı bi de chp den aday olup direk karşısına dikildi Mansur Yavaş ın oy potansiyelinin farkında olduğundan teklif götürdü hemde yıllardır chp den alamadıkları çankaya için...

melih başgan kendini garantiye almak istemiş demek ki

Evet bunu biliyorum. Valla ben hiç bir zaman parti tutan bir insan olmadığım için beni için fark etmiyor. Kim hak ederse ona veririm. Diğer konuda da yazmıştım isterse kırmızı potin partisinden aday olsun yine verirdim oyumu. Ama en nihayetinde rakip takıma transfer olan futbolcuları yuhalayan bir milletiz.

melih başgan kendini garantiye almak istemiş demek ki

akıllı adam doğru bir tercih yapmış aslında ama Mansur Yavaş artık bir ilçe belediyesi başkanlığı ile yetinemezdi büyükşehirden başkası kesmezdi onu chp de istediğini verdi..Mhp den tekrar aday gösterilmemesinin sebebide devlet bahçeli tarafından rakip olarak görüldü gittikçe büyüyen bir isim Mansur Yavaş.Bu seçimlerde ne olur bilmem ama geleceği parlak diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
yakın zamanda mhp'li oldugunu bilsem vede menfaati için u dönüşü yapış birine vermek istemem ...
ama bazan durumlar zorlaya bilir .. mesela şimdi mansur yavasşın durumuda oldugu gibi .. chp ve mhp seçmeni istemesede aynı çerçeve içine oy verebiliyor ...

Son düzenleme:

yerel seçimlerde iş yapan isimler ön planda olmalı ama bu seçim genel seçim gibi görüldüğünden daha çok partiye göre oy verildiğini görüyorum..
transfer olduğu ilk zamanlar yuhalandı mansur yavaş hem chp nin tabanından kabul görmedi hemde mhp li bir kitle gidişini kabul edemedi ihanet saydılar.ama zaman bu bakışı değiştirdi o olumsuz havayı duruşu ve uslübuyla pozitife çevirdi bunun ne derece başarılı olduğunu sandıktan çıkan sonuçla göreceğiz.

Son düzenleme:
Tüm ısrarlara rağmen sırasını bekleyip öyle oyunu kullanmış Mansur Yavaş

Kesin olmamakla birlikte aldigim haberlere göre acilan sandiklar icinde bir yerde AKP lehine cok büyük bir süpriz var:))

Allah secmenlerden razi olsun...

Kesin olmamakla birlikte aldigim haberlere göre acilan sandiklar icinde bir yerde AKP lehine cok büyük bir süpriz var:))

Allah secmenlerden razi olsun...

weiss merakdan çatlatcan . hangisi İzmir , Ankara ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…