Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

Ankara da acilin sandiklarda durum iyi gidiyor bakalim hayirlisi.. Ama henüz acilan sandik orani az..

daha %1 açıldı ama biraz bekleyin bence heyecanlanmak için

Kesin olarak sonucu alirsam yazarim buradan, eger sonuclar aciklanmaya baslamazsa..

Herkes kendi pencerisinden bakar hayata, insanlarin hepsi benimle ayni hayallari, düsleri, istekleri, inanclari paylasmiyor diye gerilmeyin.:))

Söz milletin, millet ne derse o!!! Gerilmeyin henüz acilan sandik orani az:)) Ama sunuda söyleyeyim acilan sandiklara göre AKP baya iyi gidiyor:)

Oyumuza sahip çıkmamız lazım, ben küçük kardeşimi bırakamadığım için gidemedim, sözlüm benim yerime de sandığımızın başında.
Tüm arkadaşlarım da aynı şekilde, sandıklarına sahip çıkıyorlar.
Hileye izin vermeyelim, imkanı olan herkes, oyuna sahip çıkmayı unutmasın.
Yarın ışıklarla dolu bir geleceğe uyanmayı diliyorum...

İsterse %90 oy alsınlar benim için ne sınavlarda yaptıkları usulsüzlükleri, ne rüşvet, hırsızlık iddalarını ne de 8 tane ölen insanın katili oldukları sonucunu değiştirecek

Bakirkoyde bos binadan 32 secmen cikmis.ulke genelinde suriyelilere oy kullandirtmaya calistiklari gibi haberler var.beklenen durumlar ama umarim onune gecilir yapilmaya calisilan numaralar engellenir ve geregi yapilir.cunku onlarda her numara var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayal mi, düş mü? Gerilmek mi?
Bunca kanıt varken hayal dünyasına dalamıyor insan.

Ama geçen gün sen epey gerilmiştin, ancak bir erkeğin edebileceği küfürleri sıraladın buraya..Bir an kadın olduğundan şüphe ettim

Birileri benim paramı çalacak, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını kutulara dolduracak, yine birileri ülkemi katakullilerle savaşa sokma planları yapacak, ben de o birilerini destekleyenlere Allahtan rıza dileyeceğim..Allahtan korkarım yahu

Seçim Sonucu: 8 ölü, 500 yaralı, 700 usülsüzlük tutanağı...

Ne seçim ama..Türk siyaseti ilkleri yaşıyor

Merak ettigini söyleyen arkadaslar, Ankara da acilan sandik orani henüz cok az..
Dogu da daha belirgin sonuclar, acilan sandik orani daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…