Şampuan ve Saç Kremleri vatika Şampuan?

scorpio_1206

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
4
1
6
39
Merhaba; Bu haftasonu aldığım Vatika Sarımsaklı (çeşitleride var) adlı şampuanın reyon görevlisi bayan Fas da yıllardır kullanıldığını Türkiye ' ye yeni geldiğini çok iyi olduğunu söyledi bu Şampuanı bilen yada kullanan varmı?

Merhaba; Bu haftasonu aldığım Vatika Sarımsaklı (çeşitleride var) adlı şampuanın reyon görevlisi bayan Fas da yıllardır kullanıldığını Türkiye ' ye yeni geldiğini çok iyi olduğunu söyledi bu Şampuanı bilen yada kullanan varmı?
bunu internetten araştırmış önerilen bir şampuan lakin hiç kullanmak nasip olmadı:)

ben 2 Kez Kullandım Adını verebiliyormuyuz bilmiyorum bi Kozmetik mağazasından aldım yeni falan dediler sanki 2. yıkamada daha azaldı dökülme ama acayip köpürüyo tam anlayamadım yani :) siz neler buldunuz? BBlair BBlair

ben 2 Kez Kullandım Adını verebiliyormuyuz bilmiyorum bi Kozmetik mağazasından aldım yeni falan dediler sanki 2. yıkamada daha azaldı dökülme ama acayip köpürüyo tam anlayamadım yani :) siz neler buldunuz? BBlair BBlair

hadi ya öyleyse bende kullanayım benimde dökülmem var ve cok fazla ürün denedim. Anway şampuanları, Hask isimli bir şampuan,Natura Kratin şampuanı ve prozinc hatta bioxcin bile kullandım hiç biri bir halta yaramadı. Prozinc diğerlerine göre daha iyi en azından içinde paraben ve sülfat yok saçı sürekli yıkamada kurutabiliyor ama saça iyi gelen bir ürün belki vatikayıda kullanırım ya iyiyse.

Back
X