Kendisi hatalı ve ona sorarsam onun peşine düşersem hatasını anlamaz diye korkuyorımAmacı sizi engellemekmiş engellemiş.
?????????
Kendisine sorsanıza.
Bi de söylüyor mu?Aslında kendi fikirlerimi de yazmak istedim ama düşünceleriniz üzerinde etkili olur diye yazmadım. Geçen yıl küstüğümüzde beni engellemiş profil fotpsunu anında değiştirip sürekli çevrimiçi olmuştu yine halamdan bakmıştım barışınca sordum neden böyle yaptın diye başka bir yelefondan bakıp beni merak et diye yaptım dedi acaba yine böyle mi bir yandan da erkekler uğraşmaz böyle işlerle diyorum
22Bi de söylüyor mu?
:)
Kaç yaşındasınız?
Çocukca geldi hareketleri,ondan sordum.
30 yaşındayım,bu engel işlerini anlayamıyorum.
Sevgilim beni engellese benim için o ilişki bitmiş demektir,hatta engellediğine göre onun için de bitmiş demektir.
Ben bu duruma bu kadar net bakıyorum.
Engel nedir yaa
Erkekler böyle işlerle uğraşırmı ki bu çok çocukça ve kadınların yapacağı türden bişey gibi ama bende böyle düşünüyorumBeni görmek için uğraş dur diyor bence
Bilemem.Ergenliğimizden kalma alışkanlık galiba
Zor bir dönemden geçiyor sürekli gergin agresif sağlıklı düşünecek bir dönemi değiş sağlıklı düşünseydi çoktan giderdim ama pişman olduğu zaöan işler yoluna girdiğinde artık geç kalınmış olmasndan korkuyorum çünkü çok seviyorum onuKendisi hatalı ve ona sorarsam onun peşine düşersem hatasını anlamaz diye korkuyorım
“Hatasını anlamaz ise unut gitsin, hep sen mi çaba gösterecen iliskiniz için..”
kocam bana doğum hediyesi altin bilezuk almasin bende engellicem onu
Sevgilim beni engellese benim için o ilişki bitmiş demektir,hatta engellediğine göre onun için de bitmiş demektir.
Ben bu duruma bu kadar net bakıyorum.
Engel nedir yaa
Çok çocukça işler peşinde sevgiliniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?