Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolun aydin olsun o zamn ne diim yuzumu gormek istemeyen adama bnde önüme bakarim bundan sonra , zerrede canim acimaz dedim hakkatende sanki bi agrlik kalkmis gibiUzuldum, inanin. Siz ayni seyi yapsaniz tonla olay... Seviyor musunuz yaninizda oturan insani?
Aileniz size destektir umarımTelefonu artik biraksan biraz muhabbet etsek , -iyi boyle
Ben televizyonlami evlendim sus sus ...
_senden sogudum yuzunu gormemek icin telefnla oynuyorum _
Okuyun kizlar mesleginizi elinize alin sonra adamin biri bir cocukla size bu laflati ettiginde dusunmeyin ...
Bnce gercekten sogumus bunu soylerkn o kadar duygusuz boştukiBende eşimle bazen küçük seyler icin tartışırız. Bazen bir sinirle yüzünü görmek istemiyorum der ama asla gerçek olmadığını ikimizde biliyoruz çünkü bir birimizi çok seviyoruz sonrasında sarılır öper özür diler ben hiç alınmıyorum böyle demesine bir anlık öfkeyle dediğini biliyorum. Bende mi bir anormallik var ? Yoksa gerçekten mi soğumuş ve yüzünüzü görmek istemiyor ? Bir birinizi seviyor musunuz?
Seviyodum fakat bu yasananlardan sonra sanki bi ruzgar esti bi ferahlik geldi hic tanimadiim biriymys gibiUzuldum, inanin. Siz ayni seyi yapsaniz tonla olay... Seviyor musunuz yaninizda oturan insani?
Bunu söylemesi icin sebep lazim. Kavga gürültülü. Sırf telefonu bırak dedin diye bu söylenemez ki !Bnce gercekten sogumus bunu soylerkn o kadar duygusuz boştuki
Bosanmami istemezler olurunu ypmk icin ugrasrlar fakat bosanma olursada destek olacaklarini dusunuyorumAileniz size destektir umarım
Mesleğin elinde olsa ne olacaktı paranı yiyip sana saygı mı duyacaktı soğumasının sebebi başkadır...Telefonu artik biraksan biraz muhabbet etsek , -iyi boyle
Ben televizyonlami evlendim sus sus ...
_senden sogudum yuzunu gormemek icin telefnla oynuyorum _
Okuyun kizlar mesleginizi elinize alin sonra adamin biri bir cocukla size bu laflati ettiginde dusunmeyin ...
O bahanesiydi gunlerdir sabir sabir , telefonuyla bi dunya kurmus kndine oyunlar facebook o buu , belkide baskasi bile olabilir die dusundum suanBunu söylemesi icin sebep lazim. Kavga gürültülü. Sırf telefonu bırak dedin diye bu söylenemez ki !
Yeni bir hayat kurmk cok daha kolay olurduMesleğin elinde olsa ne olacaktı paranı yiyip sana saygı mı duyacaktı soğumasının sebebi başkadır...