- 12 Eylül 2023
- 7
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi ilayda_alkan
-
Umarım iyisindir çok geçmiş olsun bende 8 inde oldum karin germe. Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar, Perşembe günü Vazer-Lipo ve Karın germe ameliyatı olucam. Çarşamba günüde iç bacak ve gıdı bölgesine Soğuk Lipoliz için randevu aldım. Süreç hakkında sürekli buraya yazıcam yaşadıklarımı, inanılmaz korkuyorum. 2023 içerisinde aranızda Vazerlipo ya da karın germe ameliyatı olan var mı?
İlk 2 gün gerçekten çok zor. Bende çok zorlandım ağrıdan uyuyamadım. 4. Günden itibaren hafifliyor.Kızlar ameliyattan çıktım 2 gün geçmesine rağmen doğrulamıyorum oturamıyorum çok ağrılarım var
Hayir hayir yani 2 gün agri var evet ama sonra unutuyorsun acı bu işte geliyor geçiyor. İlk ayağa kalkma ve iki gün hareket biraz zor ama yapılamayacak şey degilyok canım reklama girmiyor. dilersen paylaşabilirsin.
Tekrar geçmiş olsun. Rahatladım biraz. sanki tolere edilmeyecek ağrıymış gibi kafamda canlanmıştı. bende ocak ayında Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olacağım. ama hala araştırmalarım devam ediyor.
Ay yok o kadar değil ama hafife de almamak lazımyok canım reklama girmiyor. dilersen paylaşabilirsin.
Tekrar geçmiş olsun. Rahatladım biraz. sanki tolere edilmeyecek ağrıymış gibi kafamda canlanmıştı. bende ocak ayında Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olacağım. ama hala araştırmalarım devam ediyor.
Canim Cok gecmis olsun. Sanirim bir hafta en zor surec, sonrasi daha rahat diye okudum hep.Kızlar ameliyattan çıktım 2 gün geçmesine rağmen doğrulamıyorum oturamıyorum çok ağrılarım var
Ücret olarak ne kadar tuttu acabaAy yok o kadar değil ama hafife de almamak lazımMemorial Şişli hastanesinde oldum bende, kadın doktor olması benim için çok önemliydi Dr.Gülsüm Çebi yaptı ameliyatımı ondan önce de Dr. Leyla Arvasa gidicektim ama ondan vazgeçtim
her şey dahil 100 bin TL tuttuÜcret olarak ne kadar tuttu acaba
Ay evet zorlu geçti ilk haftası.. ama bayağı toparladım şükürCanim Cok gecmis olsun. Sanirim bir hafta en zor surec, sonrasi daha rahat diye okudum hep.
Ay yok o kadar değil ama hafife de almamak lazımMemorial Şişli hastanesinde oldum bende, kadın doktor olması benim için çok önemliydi Dr.Gülsüm Çebi yaptı ameliyatımı ondan önce de Dr. Leyla Arvasa gidicektim ama
Karın germe ameliyatı ben de düşünüyorum Fiyatları nasıl acaba ?pahalı mı ?Merhaba kızlar, Perşembe günü Vazer-Lipo ve Karın germe ameliyatı olucam. Çarşamba günüde iç bacak ve gıdı bölgesine Soğuk Lipoliz için randevu aldım. Süreç hakkında sürekli buraya yazıcam yaşadıklarımı, inanılmaz korkuyorum. 2023 içerisinde aranızda Vazerlipo ya da karın germe ameliyatı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?