vazgeçemiyorum dediğiniz

dilek9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014
80
3
48
Adana
kızlar bu kokuyu kullanıyorum ve vazgeçemiyorum herkez çok beğeniyor muhteşem kokusu var dediğiniz bir parfüm var mı?
parfüm almayı düşünüyorum e o kadar parayıda boşa vermek istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler:)

Zevkler öyle bambaşka ki, "işte bu" denilecek parfüm sorusundan yola çıkarak parfüm seçimi yapmak işe yaramıyor.
Bir de tek bir parfüme bağlı kalmayı ben de isterim ama yapamıyorum.
Birçok güzel parfüm var sonuçta. Biri bitsin başka markayı alayım mantığındayım.
Sana da tavsiye ederim. :)

Mesela ben Versace Crystal Noir, Jean Paul Gaultier Classique, Bvlgari Jasmin Noir, Shiseido Zen, Kenzo Flower, Chopard Casmir, Chopard Wish gibi kokuların her birine ayrı ayrı bayılırım.

Daha uygun fiyatlı olarak Christina Aguilera By Night'a da hayranım ama artık üretilmiyor sanırım.
Yine de kozmetik mağazalarında rastlamak mümkün. Bu koku hypnotic poison'a benziyor ama ben hypnotic'ten nefret ettiğim halde bunu çok beğeniyorum. Neden öyle olduğunu anlamadım.

Ben Balck xs'i çok severim... Bir çok koku var güzel diyebileceğimiz hakikaten ama bunu değiştirip bir gün başka sıkayım diyorum sevgilim de hemen fark ediyor. Değiştirme şu parfümü diyor hemen :)

Ayrıca sadece ondan da değil çevremde ve girdiğim ortamlarda da güzel yorumlar aldım hep kokumla ilgil. Tavsiye ederim yanii :)

Naomi Campbell'in kahverengi kapaklısı, Lacoste Pour Femme, herkeste olduğu için artık tercih etmeyeceğim ama yine de kokusunu çok beğendiğim Chanel Coco Mademoiselle'i de ekliyorum listeme.

il beşimi sıralamam gerekirse:
1- Hermes 24 Faubourg
2- Chance Chanel
3- C. Dior J`adore
4- Paco Rabanne Lady Million
5- Guerlain Idylle Edt (yeni sipariş ettim ama test etmeme göre çok sevecek gibiyim)

ikinci beşim:
6- Lancome Tresor Midnight Rose
7-Prada Infusion de Fleur d'Oranger
8- Narciso Rodriguez for Her Musc Eau de Parfum Intense
9- Versace Bright Crystal
10-Marc Jacobs Dot

Yves Rocher markasında Evidence ve Neroli güzeldir. Oriflame'de Paradise, Avon'da ise Incandessence kalıcı ve güzeldir.
bugün bi de lilakutu:'dan çıkan elizabeth arden red door tester'ını denedim. çiçek kokusu olmasına rağmen baya bi kalıcı ama sonbahar ve kışa uygun olacak derecede ağır... deneyebilirsin bence...

Tüm bunlar arasında bir numaram Hermes 24 Faubourg oldu sanırım.... : http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/24-Faubourg-27.html

Son düzenleme:

Hermes 24 Faubourg parfümünü benzetebileceğin başka bir parfüm var mı peki?
Klas, şık bir koku mu yoksa sıcak mı nasıl tanımlarsın?
Şıktan kastım mesela Jasmin Noir gibi, crystal noir gibi kokular. Benim şık kokularım onlar.
Bunu da denerim.Sonbaharda alacağım. O vakte de uyar.

haklısın aslında birsürü güzel parfüm var hepsini denemek lazım:)
verdiğin parfümleri değerlendiricem yorumun için çok saol:)

tamam canım mutlaka denicem çok saol:)
bu arada bencede kokunu sık değiştirme sevgilinin beğendiği bi kokuda karar kıl ki o koku ona seni hatırlatsın:))

hermes 24 faobourq
mutlaka denicem çok teşekkürler:)

tamam canım mutlaka denicem çok saol:)
bu arada bencede kokunu sık değiştirme sevgilinin beğendiği bi kokuda karar kıl ki o koku ona seni hatırlatsın:))

Rica ederim canım,

Şu an bir arkadşın hediyesi olan başka bir parfüm kullanıyorum bitince alayım benimkini dedim. Ama hakikaten sevgilim kokumla ilgili hiiiç yorumda bulunmuyor buna başladığımdan beri Bitsin de döneyim eski parfümüme yazık çocuk üzüldüü

Cacherel Noa,Victoria's secret Angel Dream, Lolita Lempicka Feminine,Escada Magnetism, Chanel Chance,Chloe Love
Bunlar benim favorilerim:)

ay acıdım şimdi ona :))

çiçeksi, kalıcı, aynı zamanda iç baymayan "asil" bir koku olarak tanımlıyorum ben kesinlikle lüks kokuyor ama kokona parfümlerinden değil. sonbahara çok uygun. kışın da kullanılabilir...
şurda konuşmuştuk: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681288

Son düzenleme:
Kullandigim parfümler bi sure sonra içimi bayar hep oto parfüm gibi gelirler :S 212 women dan bi tek tiksinmedim inş boyle gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…