Söylediğim gibi kuzen iliskimiz yok farkli sehirlerde oturuyoruz ve senede bir bazen iki senede bir görüyoruz birbirimiziKuzenime hiç o gözle bakmadım
Bence kuzenine o gozle bakmasi gauet normal.Kuzenime hiç o gözle bakmadım
Söylediğim gibi kuzen iliskimiz yok farkli sehirlerde oturuyoruz ve senede bir bazen iki senede bir görüyoruz birbirimizi
Seviyorsan iyi biriyse hakkinda hayirlisi olsun peki o seni seviyor mu?Söylediğim gibi kuzen iliskimiz yok farkli sehirlerde oturuyoruz ve senede bir bazen iki senede bir görüyoruz birbirimizi
Söylediğim gibi kuzen iliskimiz yok farkli sehirlerde oturuyoruz ve senede bir bazen iki senede bir görüyoruz birbirimizi
Ben bes senedir görmedigim kuzenlere bile o göz ile bakmiyorum. Saniyorum kücük yasta etrafinda pek erkek olmadigi icin hayallerini bu kuzene yiktin. Yani gercekten asik bile degilsin aslinda, sadece sevilme istegi, ask istegi onun üzerine yikmisin.
Yapabilcegin en iyisi kendine genis bir cevre edinmek. Baska insanlar ile tanismak, kendine hobi edinmek felan. Baskalar ile tanistikca gercek ask ve sevginin ne oldugunu anlayacaksin ve simdiki haline hatta cocuksu bulup gülersin.
Oncelikle cok iyi bir univde okuyirum ve oldukca genis bir cevrem var sevilme istegine gelince konusmak tabismak isteyen cok kisi oluyor simdiye kdar bu duygumdan dolayi kimseyi kabul etmedim anlamissinizdir dye umuyorunBen bes senedir görmedigim kuzenlere bile o göz ile bakmiyorum. Saniyorum kücük yasta etrafinda pek erkek olmadigi icin hayallerini bu kuzene yiktin. Yani gercekten asik bile degilsin aslinda, sadece sevilme istegi, ask istegi onun üzerine yikmisin.
Yapabilcegin en iyisi kendine genis bir cevre edinmek. Baska insanlar ile tanismak, kendine hobi edinmek felan. Baskalar ile tanistikca gercek ask ve sevginin ne oldugunu anlayacaksin ve simdiki haline hatta cocuksu bulup gülersin.
Konu ve yorumlar açıkçası beni şaşırttı.
Akraba evliliklerinden doğan kaç masum özürlü doğuyor, bundan haberiniz var mı?
Hadi onu düşünmüyorsunuz, kardeş sayılabileceğiniz bir kişiyi sırf uzakta diye nasıl eş olarak görebilirsiniz?
Sanırım dünyada son erkek kuzenim kalsa, yine de dönüp bakmam. Bırak bakmayı, kuzenimle kendimi aynı yatakta düşünemem bile.
Nasıl bir cahillik bu?
Yazdiklarinda biraz dha dikkatli ol ayrica nerde yasiyorsun sen hic mi karsilasmadin kuzen askiyla falan karakterini kisiigini begeniyorum seviyorum sizin gbilerdende yorum beklmiyorum ayrica hadii isine bakKonu ve yorumlar açıkçası beni şaşırttı.
Akraba evliliklerinden doğan kaç masum özürlü doğuyor, bundan haberiniz var mı?
Hadi onu düşünmüyorsunuz, kardeş sayılabileceğiniz bir kişiyi sırf uzakta diye nasıl eş olarak görebilirsiniz?
Sanırım dünyada son erkek kuzenim kalsa, yine de dönüp bakmam. Bırak bakmayı, kuzenimle kendimi aynı yatakta düşünemem bile.
Nasıl bir cahillik bu?
Agir elesitiri yapmak icin yer ariyorlar sadece o kdar neyse artik reddedilirsem diye korkuyorumKalp söz dinliyor mu? Benmi fransız kaldım. Kimse kuzenine aşık olmak istemez tabi konu sahibi bence açıl içinde tuttukça sana agır gelir
Yazdiklarinda biraz dha dikkatli ol ayrica nerde yasiyorsun sen hic mi karsilasmadin kuzen askiyla falan karakterini kisiigini begeniyorum seviyorum sizin gbilerdende yorum beklmiyorum ayrica hadii isine bak
Olmazsa snra nasil yuzune bakarimm :)Kuzenin sonuçta kardeşin değil benim halamın kızı ve diğer halamın oğlu evli mesela açıl kurtul olmazsa kalbine gömersin. :)
Agir elesitiri yapmak icin yer ariyorlar sadece o kdar neyse artik reddedilirsem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?