Vazgecemiyorummmmm

Beyazgul_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
36
13
3
31
Merhaba bayanlarr iyi aksamlar herkese
Sizinde fikirlerinizi almak istedigim bir konu varr Tam 5 senedir aklimdan ne olursa olsun cikaramadigim biri var cok cabaladim ama yapamadim
Hareketleriyle ağırlığıyla beni benden aliyor görünce heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum yüzüne bile bakamyorum bu arada okulumun bitmesine 2 sene kaldii annemin agzinda surekli bir evlilik lafii cok korkuyorum baskasiyla olursa naparim bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum bu kisiye acilmam imkansiz cnku malesef ki o kisi kuzenimmmmkimseye bir sey soyleyemiyorum beklemekten baska elimden hic bir sey gelmiyor ne olacagi hic belli degil bu arada normal kuzen iliskimiz yok aksine cok uzagiz bana karsi cok cekingen davranıyor ablamla arasi gayet iyi ama benden uzak duruyor
Benim yerimde olsaniz neler yaparsiniz bir caresi var mi sizce kizlarr bir şeyler soyleyin lutfen

Söylediğim gibi kuzen iliskimiz yok farkli sehirlerde oturuyoruz ve senede bir bazen iki senede bir görüyoruz birbirimizi

Ben bes senedir görmedigim kuzenlere bile o göz ile bakmiyorum. Sanirim kücük yasta etrafinda pek erkek olmadigi icin hayallerini bu kuzene yiktin. Yani gercekten asik bile degilsin aslinda, sadece sevilme istegi, ask istegi onun üzerine yikmisin.

Yapabilcegin en iyisi kendine genis bir cevre edinmek. Baska insanlar ile tanismak, kendine hobi edinmek felan. Baskalar ile tanistikca gercek ask ve sevginin ne oldugunu anlayacaksin ve simdiki haline hatta cocuksu bulup gülersin.

Son düzenleme:
Söylediğim gibi kuzen iliskimiz yok farkli sehirlerde oturuyoruz ve senede bir bazen iki senede bir görüyoruz birbirimizi

farklı şehirde yaşaması akrabalık durumunuzu değiştiriyor mu
genetik benzerliği değiştiriyor mu tabiiki Hayır
hayranlığı aşk sanmayın belki öyle bir durum değildir

Oncelikle cok iyi bir univde okuyirum ve oldukca genis bir cevrem var sevilme istegine gelince konusmak tabismak isteyen cok kisi oluyor simdiye kdar bu duygumdan dolayi kimseyi kabul etmedim anlamissinizdir dye umuyorun

Konu ve bazı yorumlar açıkçası beni şaşırttı.

Akraba evliliklerinden doğan kaç masum özürlü doğuyor, bundan haberiniz var mı? Aşığım diye bunu nasıl göze alabilirsiniz?

Hadi onu düşünmüyorsunuz, kardeş sayılabileceğiniz bir kişiyi sırf uzakta diye nasıl eş olarak görebilirsiniz?

Sanırım dünyada son erkek kuzenim kalsa, yine de dönüp bakmam. Bırak bakmayı, kuzenimle kendimi aynı yatakta düşünemem bile.

Nasıl bir cahillik bu?

Son düzenleme:
Yazdiklarinda biraz dha dikkatli ol ayrica nerde yasiyorsun sen hic mi karsilasmadin kuzen askiyla falan karakterini kisiigini begeniyorum seviyorum sizin gbilerdende yorum beklmiyorum ayrica hadii isine bak

Kalp söz dinliyor mu? Benmi fransız kaldım. Kimse kuzenine aşık olmak istemez tabi konu sahibi bence açıl içinde tuttukça sana agır gelir
Agir elesitiri yapmak icin yer ariyorlar sadece o kdar neyse artik reddedilirsem diye korkuyorum

Kuzen konuşmasamda kardeşim yerindedir bende

Yazdiklarinda biraz dha dikkatli ol ayrica nerde yasiyorsun sen hic mi karsilasmadin kuzen askiyla falan karakterini kisiigini begeniyorum seviyorum sizin gbilerdende yorum beklmiyorum ayrica hadii isine bak

Neden güzelim ben senin yazdıklarının dışında birşey yazmadım.

Allaha şükür çevremde böyle evlilikler yok.

Boş vaktin olursa aç internetten birkaç bilimsel yazı oku. Akraba evliliklerinden nasıl özürlü çocuklar doğabileceğini öğren. Sonra kafanı vurursun o bebeğe baktıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…