Cok fazla bos vaktim yok senin gbi malesef boyle ayrica bos vakitlermde giripte insanlra agir elestriler yapmak yerine dertlerine yardimci olmaya calisirim benxe sende deneNeden güzelim ben senin yazdıklarının dışında birşey yazmadım.
Allaha şükür çevremde böyle evlilikler yok.
Boş vaktin olursa aç internetten birkaç bilimsel yazı oku. Akraba evliliklerinden nasıl özürlü çocuklar doğabileceğini öğren. Sonra kafanı vurursun o bebeğe baktıkça.
Ask bu insanin elinde olan bir sey degil hic mi yasamadilar anlamadm kuzenim olabilir bu benim icin yanlis insan olucak dye bir sey yok ki :sSen takma onları herkes doğru adama aşık olacak diye bişey yok. Aşkta mantık yoktur. Açıl ama beşyıl olmuş sanada yazık
Agir elesitiri yapmak icin yer ariyorlar sadece o kdar neyse artik reddedilirsem diye korkuyorum
Cok fazla bos vaktim yok senin gbi malesef boyle ayrica bos vakitlermde giripte insanlra agir elestriler yapmak yerine dertlerine yardimci olmaya calisirim benxe sende dene
Halden Anlayan insanlarda cikti sonunda tesekkur ederimmm anlayisiniz icinnasil öğrenebilirim onu bilmiyorumOlabilir neden olmasin belki aradigi hayal ettigi bir profile sahiptir kuzen.
Onun senden hoşlanıp hoşlanmadiğını anlaman gerekiyor ona gore davranirsın.
Gayet insani bir ihtiyac olabilir diyorumadamin tuvalette ıkındiginı hayal et. sogursun belki
bazen cok gözde karizmatik ünlüler aklima geliyorda, karizma yerle birGayet insani bir ihtiyac olabilir diyorum
Ahah kucukken bende tuvalete gittiklerime falan inanmiyordumbazen cok unlu karizmatik ünlüler aklima geliyorda, karizma yerle bir
Rica ederim :) Umarım diledigin gibi olur.Halden Anlayan insanlarda cikti sonunda tesekkur ederimmm anlayisiniz icinnasil öğrenebilirim onu bilmiyorum
Annem ve babam kuzen.. Sonuçta aynı anneden babadan dogmamislar yani..Kuzenime hiç o gözle bakmadım
Oncelikle cok iyi bir univde okuyirum ve oldukca genis bir cevrem var sevilme istegine gelince konusmak tabismak isteyen cok kisi oluyor simdiye kdar bu duygumdan dolayi kimseyi kabul etmedim anlamissinizdir dye umuyorun
bende bakmadim biz kardeş gibi büyümüştük...Kuzenime hiç o gözle bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?