Vazgecemiyorummmmm

Cok fazla bos vaktim yok senin gbi malesef boyle ayrica bos vakitlermde giripte insanlra agir elestriler yapmak yerine dertlerine yardimci olmaya calisirim benxe sende dene

Sen takma onları herkes doğru adama aşık olacak diye bişey yok. Aşkta mantık yoktur. Açıl ama beşyıl olmuş sanada yazık
Ask bu insanin elinde olan bir sey degil hic mi yasamadilar anlamadm kuzenim olabilir bu benim icin yanlis insan olucak dye bir sey yok ki :s

Agir elesitiri yapmak icin yer ariyorlar sadece o kdar neyse artik reddedilirsem diye korkuyorum

Ya söyleyince buradaki bizler gibi düşünüp sana ağır hakaretler ederse
aynı ortama her girdiğinizde zor durumda kalırsınız
öncelikle bu tarz ilişkiler hakkında ne düşündüğünü öğrenmelisiniz

Cok fazla bos vaktim yok senin gbi malesef boyle ayrica bos vakitlermde giripte insanlra agir elestriler yapmak yerine dertlerine yardimci olmaya calisirim benxe sende dene

Bence bebeğinin muhtemel sağlığı gibi bu kadar ciddi bir konu için vakit ayırmalısın

Sana ne kastım var, seni tanımam etmem neden ağır eleştiri yapayım ki? Sadece gerçekler bunlar

Ayrıca konu açıyorsan, eleştiriye açık olmalısın...

Olabilir neden olmasin belki aradigi hayal ettigi bir profile sahiptir kuzen.

Onun senden hoşlanıp hoşlanmadiğını anlaman gerekiyor ona gore davranirsın.

Olabilir neden olmasin belki aradigi hayal ettigi bir profile sahiptir kuzen.

Onun senden hoşlanıp hoşlanmadiğını anlaman gerekiyor ona gore davranirsın.
Halden Anlayan insanlarda cikti sonunda tesekkur ederimmm anlayisiniz icinnasil öğrenebilirim onu bilmiyorum

Dinimizce caiz olabilir, ama tıbbi olarak sakıncalı. Ve sakıncasını bile bile dünyada erkek yokmuş gibi insanın kuzeni ile evlenmesi bence cahillikten başka birşey değil.

Konu sahibi hakkınızda hayırlısı.. Ben bu kuzen kardestir kafaları anlamıyorum..Yetişme durumuna göre değişir..küçüklükten beri birlikte kardeş gibi buyuseydiler Evet zaten iki taraf da bakmaz birbirine.. benim annemle.babam kuzen..17yaşında tanımış Annem babamı..Kuzenine aşık olmus günah değil haram değil.. .. Herşey insanlar için..Konu sahibi söylemeyin ama en azından muhabbet kurabilirsiniz..

Dinen kuzene nikah düşer, yani evlenilebilir mahsur yoktur. Fakat yabancılarla evlenmenin daha uygun olduğu üzerine de sahih bir hadisi şerif vardır. Bence de kuzen değil de akraban olmayan birisiyle hayatını birleştirmen daha güzel olur. Ama ne desek boş, gönül dinler mi hiç.. Hele bu yaşlarda kafalar kavak yelleri.. :) Allah hayırlısını nasip etsin.

Okulun bitmesine daha iki sene var. Ailen evlilik diye tutturdu oyle mi?

Annenle baban da kuzenler miydi?

Oncelikle cok iyi bir univde okuyirum ve oldukca genis bir cevrem var sevilme istegine gelince konusmak tabismak isteyen cok kisi oluyor simdiye kdar bu duygumdan dolayi kimseyi kabul etmedim anlamissinizdir dye umuyorun

Evet cünkü sen halen 15 yasindayken kurdugun hayale tutunuyorsun. Hali ile baskalarina sans bile vermek istemiyorsun. Yilda 1-2 defa gördügün birinin karakterini, huyunu suyunu bilmiyorsun ama iste senin kafanda, hayalinde hersey süper. Ve hayal ile gercek hayatin arasinda cok fark var.

En basit diyelim ki iliskiniz oldu, eh bozulunca aile ne oluyor? Yada evlendiniz, cocucugunuz engelli dogunca ne yapacaksin? Daha hersey hayal asamasindayken vazgec bundan. Baskalarina cidden bir sans ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…