- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
Bence yanlis dusunuyorsun.Unut sen onu...
İnsan onca insan varken nasıl gidip kuzenine aşık oluyor anlamıyorum.
Hadi eskiden zorla oluyormuş. Şimdi ne zorunuz var. Bende erkek kuzenlerimle yakın değilim ama aklıma dahi gelmez. İğrenç
Not: annem ve babam kuzen
Dayimin oglu beni seviyordu bunda ne var sevebilir yani.Unut sen onu...
İnsan onca insan varken nasıl gidip kuzenine aşık oluyor anlamıyorum.
Hadi eskiden zorla oluyormuş. Şimdi ne zorunuz var. Bende erkek kuzenlerimle yakın değilim ama aklıma dahi gelmez. İğrenç
Not: annem ve babam kuzen
Ya cok farkli dusunuyorsunuz ya.Oldu ki evlendiniz hamile kaldınız çocuğunuzda hastalık çıkması riski çok yüksek.Hazır açılmamışken unutmaya çalışın farklı ortamlara girin.
Ya cok farkli dusunuyorsunuz ya.
Sanki akraba olmayanlarin coxuklarinda hastalik olmuyor mu?
Allah verirse hastalik herkesin cocugunda olur illa akraba olacak diye borsey yok..
Allah verirse hastalik herkesin cocugunda olur illa akraba olacak diye borsey yok..
Kuzen Kardeş falan değildir...
Evlenen bir sürü kuzenim var...
Çocuk için önce doktora gidip genetik araştırma yaptirdilar çünkü ailede özürlü çocuk vardı...
Ona rağmen evlendiler sağlıklı 3 tane çocukları var....
Ablan ağzını arasın bii...
Ablan biliyor mu duygularını ?
Ya akrabalarda bazi sorunlar oluyor.Tek sorun hastalık olsa keşke bana ensest gibi geliyo.
Aynen dediğin gbi canım allah verirse her turlu verir cok takilmiyorum onlara ayrica kardesimi sevmedim sonucta kuzenim ve islamda helal bir durumYa cok farkli dusunuyorsunuz ya.
Fazla abartiyorsunuz benceTek sorun hastalık olsa keşke bana ensest gibi geliyo.
Fazla abartiyorsunuz bence
Bunu mühendis bir arkadaşım da sürekli söylüyodu. Ailede herkes akraba evliliği yapmıştı tüm kuzenlernde kendinde ve kardeşinde aynı hastalık mevcuttu. Akraba evliliği zincirni kırın da kurtulun şu hastalıktan demiştm bi gün. Allah verirse herkeste olur dedi. Sustum. Yav he he diyorum artık :)
Bence yanlis dusunuyorsun.
Kuzen neki ya nikah dusuyor yani bunda ne var .
Fazla abartiyorsunuz .
Kuzene aşik olunmaz diye bir kaide yok.ki
Dayimin oglu beni seviyordu bunda ne var sevebilir yani.
Kardrs degil ki onlar kuzen.
Olay dine bağlanmazsa olmuyor değil mi?Aynen dediğin gbi canım allah verirse her turlu verir cok takilmiyorum onlara ayrica kardesimi sevmedim sonucta kuzenim ve islamda helal bir durum
Slmslm beyazgul nasilsin.Aynen dediğin gbi canım allah verirse her turlu verir cok takilmiyorum onlara ayrica kardesimi sevmedim sonucta kuzenim ve islamda helal bir durum
Bu işin dinle alakasi yok canim.İlla gidin kuzene aşık olun diye de kaide yok. Onca insan varken neden yani?
Sizce ben yanlış düşünüyorum bence siz yanlış düşünüyorsunuz. Zaten biz burada ancak kendimizce fikirlerimizi yazarız.
Bence sevmemeli. Beraber büyüdüğü veya büyümediği kendi kanından birine insan şehvet duymamalı. Bence diyorum tekrar altını çizeyim.
Olay dine bağlanmazsa olmuyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?