- 22 Ağustos 2014
- 41
- 0
- 11
- 34
- Konu Sahibi Kirazmevsimi07
-
Onlar da halledemiyor konuyu çünkü eşinizle ilgili bir durum değil.Benimle degil oğluyla halletsin derdini iste hic onunla o tartışmaya giremem kotu ben olacağıma o olsun
Benim söylememle atacağını hic sanmıyorum. Biten bir şeyin hatırası mı olur? Ben istemiyorum tamam atmayabilir o zaman kaldırsın ortadan benim karşıma çıkmasın
Sürekli karşıma çıkıyor diyorsunuz nerede çıkıyordu sürekli bu resimler karşınıza onu anlamadım herhalde evlerinin baş köşesinde ya da cüzdanında durmuyordu nişanlınızın. Kalem ararken resimler düşse anlayacağım istemeden gördünüz diyeceğim de dosya içinde düşünce neden bakıyorsunuz bu ayıp değil mi başkasının eşyasını karıştırmak kaldı ki bu ailesinin yaptığı bir şey belki eski gelinlerini seviyorlardı kıyamadılar atmaya olamaz mı sizi ne rahatsız ediyor nişanlınızın o resimlere bakıp iç geçirmesi mi sevse boşanmazdı yani çekmecede duruyor ama nişanlınızı söyle atsınlar diye baskılamak hoş değil zaten ayrı eve çıkacaksınız ne gerek var? kaynananızla sorunlarınız varmış o ayrı bir şey ama çekmeceden düşen şeye bakmak da hoş değil bence nişanlım yurtdışında kaldığı bir oda var o evde ve biz gecen Odayı kendimize gore hazırlamaya karar verdik. Masanın üzerinde bi kupa vardı bi çevirdim ikisinin fotolarını koymuşlar üzerine 1 senedir o eve gidiyorum ama ben daha yeni gördüm sok oldum dogal olarak ayrı bi ev olmayacak tatile geldiğimizde o evde kalacağız sonucta
daha önce bir evlilik yapmış adamın fotolarını yoketseniz ne olacak ki ,poşette saklamışlar zaten,insanların yaşanmışlıklarına saygınız olmalı siz rahatsız oluyorsanız sizin gözünüze tabiki sokulmamalı ki sokan olmamış,yani ben anlamıyorum zaten bile bile evleniyorsunuz,sonra sıkıldığınızı iddia edip tartışma yaratıyorsunuz...yani beni yanlış anlama eleştirim genel oldu biraz sadece sana yönelik değil..eğerki hiç evlenmediysen ben karşıyım zaten boşanmış ile bekar insan evliliğine..en basit problem bu fotodan çıkıyor zaten..Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin
kadının evinin dolabında poşetin içinden çıkmış nasıl bu yargıya vardın tatlım hemen..evi karıştırmakla suçlayacak fotoları atsam diyor gelin hanım ,zaten evi karıştıran kendisi..bence yorumları biraz daha tarafsız yapmalıyız.Kv evlilerken eski gelinine ne çektirmiştir Allah bilir, şimdide seni sinirlendirmek için kullanıyor
Yuh artık kendi mi evlenmiş o kadınla. oğlu istemiyor diye ağlamak nedir. Ağlarken vuracaksın ağzına terlikle kendine gelir ( içten geçen tabi, eyleme dönüştürülmesi tehlikelidir:))Benim yanımda tum ailesi ile konuştu evlerinizde eskiye ait ne varsa yırtıp atın diye kaynana ağlamaya başladı hatırası varmış. Daha sonra attım dedi ama atmamış
Zaten karıştırmam benim evim degil saklayacaksa saklasın ama Gözüme sokmaktan vazgeçsinelinize geçtikçe siz imha edeceksiniz. ben olsam öyle yapardım.
istediği kadar "evimi karıştırdı" desin, karıştırmam evi ama elime geçerse parçalayıveririm o fotoları.
ne hatıraymış kadın için ama
bu çok çelişkili bir durum. sen kendi açından olayı ele alıyorsun. Bir de onların açısını düşünmen lazım. Neden tek taraflı düşünüp bencillik ediyorsun. Belki eski gelini çok seviyorlardı. Yaşanmışlıkları silmelerini, hatırlarını atmalarını beklemek ne kadar doğru sence?Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin
Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?