Vazgecilemeyen Fotoğraflar

Bi ilişki bittiğinde o FOTOĞRAFLARIN veya hediyelerin hala saklanması taraftarı Değilim belki baskasına yanlış gelebilir ama benim doğrum da bu

Sürekli karşıma çıkıyor diyorsunuz nerede çıkıyordu sürekli bu resimler karşınıza onu anlamadım herhalde evlerinin baş köşesinde ya da cüzdanında durmuyordu nişanlınızın. Kalem ararken resimler düşse anlayacağım istemeden gördünüz diyeceğim de dosya içinde düşünce neden bakıyorsunuz bu ayıp değil mi başkasının eşyasını karıştırmak kaldı ki bu ailesinin yaptığı bir şey belki eski gelinlerini seviyorlardı kıyamadılar atmaya olamaz mı sizi ne rahatsız ediyor nişanlınızın o resimlere bakıp iç geçirmesi mi sevse boşanmazdı yani çekmecede duruyor ama nişanlınızı söyle atsınlar diye baskılamak hoş değil zaten ayrı eve çıkacaksınız ne gerek var? kaynananızla sorunlarınız varmış o ayrı bir şey ama çekmeceden düşen şeye bakmak da hoş değil bence.

Benim söylememle atacağını hic sanmıyorum. Biten bir şeyin hatırası mı olur? Ben istemiyorum tamam atmayabilir o zaman kaldırsın ortadan benim karşıma çıkmasın

Zaten kaldırmış ortadan hanımefendi farkında mısınız çekmeceden düşen dosya içini merak edip karıştıran sizsiniz kaynananız herhalde merak edip bakacağınızı tahmin etmez değil mi okuyanda gözünüzün önüne koydular zanneder baş köşeye sehpaya vitrine filan zaten kaldırmış yani bakan sizsiniz içinde ne var diye. Hem siz de yurtdışında yaşayacaksınız evlenince ee daha ne dursa ne olur size zararını anlayamadım nişanlınız o evde bile yaşamıyor.

daha önce bir evlilik yapmış adamın fotolarını yoketseniz ne olacak ki ,poşette saklamışlar zaten,insanların yaşanmışlıklarına saygınız olmalı siz rahatsız oluyorsanız sizin gözünüze tabiki sokulmamalı ki sokan olmamış,yani ben anlamıyorum zaten bile bile evleniyorsunuz,sonra sıkıldığınızı iddia edip tartışma yaratıyorsunuz...yani beni yanlış anlama eleştirim genel oldu biraz sadece sana yönelik değil..eğerki hiç evlenmediysen ben karşıyım zaten boşanmış ile bekar insan evliliğine..en basit problem bu fotodan çıkıyor zaten..

Kv evlilerken eski gelinine ne çektirmiştir Allah bilir, şimdide seni sinirlendirmek için kullanıyor
kadının evinin dolabında poşetin içinden çıkmış nasıl bu yargıya vardın tatlım hemen..evi karıştırmakla suçlayacak fotoları atsam diyor gelin hanım ,zaten evi karıştıran kendisi..bence yorumları biraz daha tarafsız yapmalıyız.

Eski eşimle çekilmiş fotoğraflarım var. Eski kayınvalidemin evinde düğün resmimiz duvarda asılı duruyor. Pek niyetim olmamasına rağmen eğer gün olur da evlenirseö ben o fotoğrafralara dokındurmam. Bu ex eş için yanıp tutuştuğum için değil elbet. Ama benim bir geçmişim var. Bunu yok saymam saydırmam. Beni isteyen olduğum gibi kabul etmeli.

Kaldı ki sizin nişanlınız benden çok daha mülayim bir insan ki olaya sizin tarafınızdan bakıyor. Canınızı sıkmayın, kendinizi de nişanlınızı da üzmeyin.

Ya ben nisanlandiktan 2 gün sonra otururken bak aile fotoğraflarımız diye elime verdi Albümü benim ailemin yanında nasıl kaldırmış ta ben karıştırmisim anlamıyorum

Benim yanımda tum ailesi ile konuştu evlerinizde eskiye ait ne varsa yırtıp atın diye kaynana ağlamaya başladı hatırası varmış. Daha sonra attım dedi ama atmamış
Yuh artık kendi mi evlenmiş o kadınla. oğlu istemiyor diye ağlamak nedir. Ağlarken vuracaksın ağzına terlikle kendine gelir ( içten geçen tabi, eyleme dönüştürülmesi tehlikelidir:))

elinize geçtikçe siz imha edeceksiniz. ben olsam öyle yapardım.
istediği kadar "evimi karıştırdı" desin, karıştırmam evi ama elime geçerse parçalayıveririm o fotoları.

ne hatıraymış kadın için ama

Zaten karıştırmam benim evim degil saklayacaksa saklasın ama Gözüme sokmaktan vazgeçsin

bu çok çelişkili bir durum. sen kendi açından olayı ele alıyorsun. Bir de onların açısını düşünmen lazım. Neden tek taraflı düşünüp bencillik ediyorsun. Belki eski gelini çok seviyorlardı. Yaşanmışlıkları silmelerini, hatırlarını atmalarını beklemek ne kadar doğru sence?

Bencillik degil ki bu atmasın ama ortada da durmasın benim istediğim elime aaaa bak bu bizim aile albümümüz diye tutusturmasin

Sinir bozucu bir durum, sinirden kıyametleri koparırdım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…