- 18 Aralık 2009
- 6.555
- 8.048
- 773
- Konu Sahibi Kirazmevsimi07
-
Nasıl yani ?İleride karşına çıkan tek şey fotoğraf olmayacak.
ben olsam yoldan geri dönerdim.
evliliğe o kadın hep gölge olacak.
yanlış anlama ama ben kıskanç bir insanım empati yaparak yorum yaptım..Nasıl yani ?
Bu cok guzel olur bakSiz de kalem bile arasanız annecim kalem getirir misin ben almayayım nerden ne çıkacağı belli olmaz deyin yumuşak bi şekilde.herseyi onlardan isteyin hem evi de karıştırıyor olmazsınızboşverin belki de sizi gıcık etmek için yapıyor daha da ileri giderse annecim maziye takılıp geleceğini küstürme hastalık var sağlık var diip kapatın konuyu.
Belki bu fotoğraflardan nişanlınızın da haberi yokturSelam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin
Benim kaldıramadığım da bu iste ama bazı insanlara o kadar kolay geliyor ki ben karisamazmisim o fotolara sonuçta benimle ise o fotoların yeri yok benim hayatımda istemiyorum ya rahatsız oluyorum ama anlatamıyorum yasayan anlarDaha evlenmeden nelerle karşılaşıyorsunuz, evlendikten sonra sinirleriniz daha da bozulur. Bence tepkinizi koyun, nişanlınızla da konuşun, eski eşiyle ilgili karşınıza birşey çıkarmasın, sakladığı anı hatıra vs bir eşya falan varsa çöpe atmasını söyleyin.
tek sorunlu kvalide benimki degilmis bende sadece benimki arizali zannediyordum bende yeni evlendigimde bugun disari cikcam anne birsey istiyormusun marketten dedim ne alcanki dedi parfum dedim kizzzz gitme parfum almaya bende 3 tane var eskiden kullaniyordum simdi midem bulaniyor dedi getirdi Verdi bende vovvvvvvv kvalidemde cok marka birseymis diye heryerime sIKdim durdum esim aynen boyle yuzume bakdi durdunerden aldin bu parfumu dedi annen cok hos kadin o Verdi dedim esim almasiyla cope atti esimin eski sevgilisinin parfumleriymis megersem esim cope atmis oda saklamis bide esim kizinca bana donmus diyorki cope atilirmi kiz oglusum kimbilir kac para Verdi ona sende takma guzelim bizim yaslilarimiz bizi uyuz etmeye mutlaka bulur birseyler
Benim kaldıramadığım da bu iste ama bazı insanlara o kadar kolay geliyor ki ben karisamazmisim o fotolara sonuçta benimle ise o fotoların yeri yok benim hayatımda istemiyorum ya rahatsız oluyorum ama anlatamıyorum yasayan anlar
Benimle degil oğluyla halletsin derdini iste hic onunla o tartışmaya giremem kotu ben olacağıma o olsunHata etmişsin canım.
Hiç eşini falan aramayacaktın.
Fotoğrafları aldığın gibi çöpe.
Şimdi kaynana düşünsün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?