- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
ben oraya gecemem ben zaten calısıyorum ve benim calıstıgım insanlar cok iyi patronlarımo zaman o fabrikaya geç sen çalış ,hem kıt kanaat geçinip hem vay efendim vefa borcum var demek yıl 2017 de enayilik oluyor .tekrar ediyorum geçin siz çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun aklınızda bir şey kalmasın
yaa bu işinden o kadar yıldım kikocanızın düşünceside farklı oalbilir. şahsen bende çalışıyorum daa iyi bir firmadan teklif geldi maaş farkım 200tl çalışma saatimde 1 saat düşük olacak ama bende burdan çıkmıyorum çünkü partonum ne zaman başım sıkışsa maddi olarakta hep destek oluyor. işim olduğunda istediğim gibi çıkıyorum karışanım yok hastayım diyim ofise geliyorum ama çalışmıyorum anlayışlı. kocanızında kendine göre sebepleri vardır adam iş sahibi oldu diye kıskanmıyor çalıştığı yeri seviyodur ve bi alışkanlık vardır. birazdaha ılımlı konuşmayı deneyin. ve bence velisi gibi onun yerine iş görüşmesi yapmayın çok onur kırıcı bir davranış
o zaman daha ılımlı konuşmayı deneyin veya birsüre kendi haline bırakın görsün sizin nekadar üzüldüğünüzü laf arasında akşam çok yalnız kalıyoruz faan diye sıkıştırın araya :)yaa bu işinden o kadar yıldım ki
inanaın iş bulsun cıksında nasıl cıkarsa cıksın diye sürekli iş başvurusu yapıyorm ve benim işim geregi buraya sanayici patronlar geliyor iş imkenı cıkıyor degerlendiriyorm bak söyle bir yer acılacak basvur diye hep basında didikliyorm
cünkü aile düzeniz yok gec geliyor cocuk onu bekliyor aksma o gelene kadar yememk yemiyor
hafta sonu öyle maas desen az tatmin etmiyor bende emegini karsılıgını alsın diye cabalıyorm onun adına
iyilikle konustum güzel güzel kötülükle konustum hangi yolu denediysem kafayı taktı bu işeo zaman daha ılımlı konuşmayı deneyin veya birsüre kendi haline bırakın görsün sizin nekadar üzüldüğünüzü laf arasında akşam çok yalnız kalıyoruz faan diye sıkıştırın araya :)
evet tabiki söylüyorum ne yapsam ona söylerim böyle agzım gevsekçok müdahalekarsınız..
adam istemediği halde onun adına iş görüşmeleri yapıyorsunuz . adam memnun olduğu halde tutup şikayet etmişsiniz . bunları yaparken eşinize sordunuz mu?
yok yanlıs anlasıldı allah iyiliğini versinaslında çıkış noktasında haklısın da bi de şuu anlamadım ben.
adamın velisi gibi iş bulup bi de o işin sahibi ile nasıl konuşabildiniz? bana ilginç geldi.
çok müdahalekarsınız..
adam istemediği halde onun adına iş görüşmeleri yapıyorsunuz . adam memnun olduğu halde tutup şikayet etmişsiniz . bunları yaparken eşinize sordunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?