VAZGEÇİLEMEYEN İŞ

valla gece gündüz bu adamın işene kafa yoruyorum ben ondan daha cok ugrasıyorum

ha şimdi anladım. aslında bay açabalamışsınız yani ama eşinize bağlı işte.

tamam ama o zaman bu konuyu eşiyle çözüme kavuşturması gerekiyor.
bakın sordum şikayet ettim sonra söyledim iş başvurusu yaptım sonra söyledim diyor adamda benim anladığım iyi yapmışsın diyerek geçiştiriyor..
önce adamın istemesi gerekiyor başka bir işi bunun içinde karşılıklı konuşup sonuca bağlamak lazım..
ben bir birey olarak eşimin benim adıma iş görüşmesi yapıp şöyle emeği sömürülüyor böyle yoruluyor vs demesinden rahatsız olurum bu ancak beni küçük düşürmektir.

bunları yapmak çözüme götürmez konu sahibini..

Adamın haksızlık ettiğini kendisinin anlaması lazım. Benim babam da böyleydi kısmen, çok çalışıp az para alırdı, hiçbir sosyal güvencesi yoktu ve hala aynı sektörde, aynı tarzda çalışıyor ve hala bir güvencesi yok. Tamam sonuçta bu işi yapıyor bunu biliyor ama her zaman daha iyi fırsatları reddetti. Beraber çalıştığı adamlar kendi işini kurup usta oldu bizimki hala aynı. Şimdiye kadar onun en azından başkasının emrinde bile olsa usta olması gerekirdi. Benim babam biraz işini bilen bir adam olsaydı bankadan krediyle vs bir şekilde onun mesleğinde iş kurardık, ben de onunla birlikte çalışırdım en azından kendi işimiz olurdu. Bu şu anda yapılmayacak birşey değil ama babama bu konuda güvenim yok, yapamaz o. Ne fırsatlar çıktı karşısına, değerlendirmedi çünkü kafası bizimki gibi çalışmıyor, farklı bakıyor olaylara

Tazminat zaten çalısanın hakkı degil mi, hak edilen bir konuyu minmet borcu olarak görmenim mantıgı nedir? Esiniz 12 saat calıstırılmaktan zevk alıyor anlasılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…