vazgeçilmek..

lisabel

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
946
953
18
tatsızım, üzgünüm, kırgınım..

yakın zamana kadar görüştüğüm biri vardı, yaşım 31 bu arada. o da artık yuva kurmak isteyen biriydi ve biz hem birbirimizden gerçekten hoşlandık hem birbirimize çok hitap ettik çok ortak noktamız vardı. ilk defa karşıma karakterini beğendiğim biri çıktı diyebilirim. hem de bana inanılmaz hitap ediyodu ruhu :( sadece bazı zor durumlar vardı evlenince onun yaşadığı yere yerleşmem gerektiği gibi vs, çünkü kendi işini yapan biri. ( bununla ilgili de konu açmıştım burada) biz tam olarak bu nedenlerden değil de incir çekirdiğini doldurmayacak nedenlerden ayrıldık kısa bir süre önce. daha evvel de birkaç kez ayrılıp barışmıştık ama bu kez o çok soğuktu bana karşı ve karşılıklı bitirmiş gibi olduk. gibisi değil bitirdik. ve kalbim acıyor. onu sevdiğimi o kadar iyi biliyor ki. ve nelerin beni incittiğini. istese içten bir sözüyle ona geri döneceğimi.ben aradığımı buldum diyen insan, hep seni bekledim diyen insan şimdi benden nasıl bu kadar kolay vazgeçti. bu beni çok acıtıyor. onu özlüyorum :(

Ah :KK43: Ne kadar zamandır birliktesiniz ve tam olarak ayrılık sebebiniz nedir? belki de toparlayabilirdiniz?

daha çok yeni sayılırdı 4 ay olacaktı görüşeli. ama bizim biraz hızlı ilerledi, ikimizde ne istediğimizi biliyorduk. ayrılık sebebi yani şudur bile diyemiyorum. o sabah canım sıkkındı telefonda, o da bana biraz umursamaz davranır gibi oldu . ben konuşmak istemiyorum şuanda kapatalım dedim. ve beni ertesi güne kadar aramadı. üstelik de o gün rahatsızdım. nasılsın bile demedi tüm gün. ertesi gün ben aradım ve beni çok mutsuz ettiğini söyledim. o da yürütemiyoruz vs dedi. beni tüm kalbiyle istemiyor anladım. çok üzücü :(

Erkekler sıkıntıya, naza(ki sizinki naz değil) gelemiyor hele belli bir yaşa gelmişse.Sanki o cümleyi söyleyecek yer arıyormuş gibi olmuş. :/ Yeni bir ilişki, daha heyecan olması gerekirken böyle olması üzücü. Kaç gündür konuşmuyorsunuz? Nedense sizi arayacakmış gibi geldi bana.

Erkekler sıkıntıya, naza(ki sizinki naz değil) gelemiyor hele belli bir yaşa gelmişse.Sanki o cümleyi söyleyecek yer arıyormuş gibi olmuş. :/ Yeni bir ilişki, daha heyecan olması gerekirken böyle olması üzücü. Kaç gündür konuşmuyorsunuz? Nedense sizi arayacakmış gibi geldi bana.

5 gün oldu :(((( ama bundan önceki bir ayrılığımızda da 15 gün hiçbir şekilde aramadı sormadı ve ben artık dayanamadım ben aramıştım :(((((

evet ben de aynen öyle dedim. ufacık bişeyime bile tahammül edemedin dedim. böyle mi hayat arkadaşım olacaksın dedim. alt tarafı sinirim bozuldu ve şimdi konuşmak istemiyorum kapatalım dedim. inan ki naz olsun diye değil. onun umursamaz gibi tavrındandı. ve neymiş ben çok anlayışsızmışım. inanır mısın o kadar anlayışlı olmaya çalışıyorum ki. yaptığı iş 7/24 bir iş( kendi işyeri) ve ben herşeyden sonra geliyordum. bunu bile sindirmeye çalıştım. bana hayaller kurdurdu ve şimdi de yapayalnız bıraktı beni.

Okurken öfkelendim.az çok tahmin edebiliyorum aslında. Sanırım zor da olsa yokmuş gibi davranmak gerek artık. Erkekler çok duygusuz olabiliyor bazen.Bir anda buz gibi olabiliyorlar. Sonradan dank edecektir ona ama sen sabret aramamaya çalış.21 gün dayanabildin mi tamamdır. Çok daralırsan bana yaz.

ne kadar tatlısın:KK60:

çok teşekkür ederim yakınlığın için:KK68:konuyu senin için açmış olabilirim, sadece ikimiz varız :KK48:

yokmuş gibi davranayım ama zaman geçmiyor gibi sanki. mutsuzum:(

Rica ederim keşke faydam olsa sana.O senin tatlılığın Çok duygusalım ben de .seni iyi anlayabiliyorum. Zaman geçecek hem de su gibi. İlk günler çok zor olur ama geçer mutlaka geçer hem hayatının sadece 4 ayında yer etmiş biri. İyiyi,güzeli düşün hep. Kendimizi sevelim bir de.bunu hep unutuyoruz aslında.

Rica ederim keşke faydam olsa sana.O senin tatlılığın Çok duygusalım ben de .seni iyi anlayabiliyorum. Zaman geçecek hem de su gibi. İlk günler çok zor olur ama geçer mutlaka geçer hem hayatının sadece 4 ayında yer etmiş biri. İyiyi,güzeli düşün hep. Kendimizi sevelim bir de.bunu hep unutuyoruz aslında.

dinlemen bile benim için yeterli:KK200:

4 ay bile dolu dolu olmadı. nerdeyse yarısı ayrıl barış yapmakla geçti. bir de bir konu açmıştım vaktin olursa bi bak, daha da iyi anlarsın beni. ama bitişimiz bu yuzden olmadı. sevildiğime istenildiğime çok emin olamadığım için bitti.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...suanki-hayatinizdan-vazgecer-miydiniz.939052/

Hayırsız ilişkiler 4 ayda çözüluyor
Birirlerinden tekme yemesi acı cekmesi lazim bazı erkeklerin normal seven kadinlara alerjisi var.geri zekali kadinlara zeki muamelesi yapip hezimete uğraması lazim

4 ay bile dolu dolu olmadı. nerdeyse yarısı ayrıl barış yapmakla geçti. bir de bir konu açmıştım vaktin olursa bi bak, daha da iyi anlarsın beni. ama bitişimiz bu yuzden olmadı. sevildiğime istenildiğime çok emin olamadığım için bitti.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...suanki-hayatinizdan-vazgecer-miydiniz.939052/
Benim de yurt dışındaki sevdiğimle ayrılma nedenimiz benzer durumdasın.ilgisizligi yüzünden çok sevdiğim halde ayrılmıştım. Blöf yaprim gerçek oldu.Uzaklik ona engel oldu.Mantiki davranıp çevresinden biriyle evlendi:(

Şimdi bunları okuyunca biraz rahat etti içim senin adına. Hem sanırım çok da deli divane değilsin ona. Öyle çok büyük paylaşımlarınız da yoksa unutmam daha kolay olacaktır.İşin var,ailen de iyi anladığım kadarıyla. Karşına kafanın çok daha rahat edeceği biri çıkar umarım yakın zamanda. Ayrıca istediğin zaman dinlerim seni.

Hayırsız ilişkiler 4 ayda çözüluyor
Birirlerinden tekme yemesi acı cekmesi lazim bazı erkeklerin normal seven kadinlara alerjisi var.geri zekali kadinlara zeki muamelesi yapip hezimete uğraması lazim

araya başkaları girdikten sonra bana kesinlikle dönmesin zaten. incindim.

Cok üzüldüm yasadiklarina. Bende ayni seyleri yasadim, bunlari okurken inan bana kendimi gördüm birden satirlarinda. Erkekler niye bu kadar acimasiz? Ben sorunun nerde basladigini aslinda cok iyi biliyorum. Anneleri yetistiremiyor, oglum ne yapsa yeridir mantigi var. Sonra olan bizlere oluyor. Hepimizde yasimizi aldik gidiyoruz, hepimizin istedigi aslinda sicak bir yuva. Istersen sacini süpürge et, Onu bile basaramiyorlar bir kadinla kalamiyorlar..

Şimdi bunları okuyunca biraz rahat etti içim senin adına. Hem sanırım çok da deli divane değilsin ona. Öyle çok büyük paylaşımlarınız da yoksa unutmam daha kolay olacaktır.İşin var,ailen de iyi anladığım kadarıyla. Karşına kafanın çok daha rahat edeceği biri çıkar umarım yakın zamanda. Ayrıca istediğin zaman dinlerim seni.
teşekkür ederim tekrar yakınlığına:oops::KK200:

evet deli gibi gözü kara duygularım yok. ama çok dingin çok sakinlikle seviyordum onu. tam da ihtiyacım olan sevme şekliyle.ama anladım ki onun için olmasam da olabiliyormuşum. o yüzden kalbim acıyor :( ben ki onun için hayatımı alıştığım çevremi herşeyimi bırakıp onun hayatına tabii olacaktım. bütün fedakarlığı ben yapacaktım. buna ragmen degerli olamamışım.

neden içim rahatladı dedin, bu koşullar için değil mi? sen yerimde olsaydın yapabilir miydin?

Benim de yurt dışındaki sevdiğimle ayrılma nedenimiz benzer durumdasın.ilgisizligi yüzünden çok sevdiğim halde ayrılmıştım. Blöf yaprim gerçek oldu.Uzaklik ona engel oldu.Mantiki davranıp çevresinden biriyle evlendi:KK43:

evlendi bi de demek. demek ki sevmemişler bizi. başka türlü açıklayamıyorum.

Biz bir de bir buçuk yıl görüşmüştük. Hep iş bulmasını bekledim..Düzgün bir işe giremedi.Ilgisiz davrandı büyüzden kus barış derken evlilik diye diretmedim.Ilgi uzerine durdum
Sonra da ben gelmem dedim böyle. Gelirsen sen gel. Sonra da biz yıprandık olamayız deyip etrafından bir kizin yapisip nisan diye tutturmasiyla nişanlandı kısa süre sonra.Ters köşe yaptı yani bana.Sastim kaldım. Güya maddi olarak hazır değildi. 9 ay sonra da evlendi.Simdi essek gibi çalışıyor o kız için. .Demesine göre ömür boyu da benim için vicdan azabı cekecekmis.Hayatinda yaptığı en buyuk hataymış bana yaptığı ihanet.Onu sevesi bile gelmiyormuş aralarındaki tek sorun benmişim.

Cok üzüldüm yasadiklarina. Bende ayni seyleri yasadim, bunlari okurken inan bana kendimi gördüm birden satirlarinda. Erkekler niye bu kadar acimasiz? Ben sorunun nerde basladigini aslinda cok iyi biliyorum. Anneleri yetistiremiyor, oglum ne yapsa yeridir mantigi var. Sonra olan bizlere oluyor. Hepimizde yasimizi aldik gidiyoruz, hepimizin istedigi aslinda sicak bir yuva. Istersen sacini süpürge et, Onu bile basaramiyorlar bir kadinla kalamiyorlar..

sanırım duygusu yetersiz olan erkek acımasız. ne erkekler duyuyorum çevremden, kız onu aldatıyor ama adam bırakamıyor o kadını hala, vazgeçemiyor. inanamıyorum ama var işte, gerçek bunlar. aşk mı takıntı mı adı herneyse, ama gidemiyor o kadından. ben hep vazgeçen taraf gibi görünsem de aslında hep vazgeçildim. çünkü bitmesi için zemin hazırlayan hep karşı taraf oldu. bak sen de bekleme sakın o kişiyi. başkası için seni terketmesi bile yeterli bir neden bir daha arkana bakmamak için. evet unutmak çok yıpratıcı bir süreç, ben de çok zor unutabilen bir insanım. ama bu kişi diyelim ki sana gelse bile ummadığın anda yine gider. bu adamla mutlu olamazsın artık, gelse bile iç huzurun olmaz. gelmesini istiyorsun çünkü seni incitti. sana geri dönerse ruhun teskin olacak. ben de sırf bu yüzden geçmişteki insanın dönmesi için yalvarıyordum her gece dua ederek. ama biliyordum ki dönse bile asla mutlu olamam onunla. senin de tıpkı böyle.

Biz bir de bir buçuk yıl görüşmüştük. Hep iş bulmasını bekledim..Düzgün bir işe giremedi.Ilgisiz davrandı derken ben gelmem dedim böyle. Gelirsen sen gel. Sonra da biz yıprandık olamayız deyip etrafından biriyle nişanlandı kısa süre sonra.Ters köşe yaptı yani bana.Sastim kaldım. Güya maddi olarak hazır değildi. 9 ay sonra da evlendi.Simdi essek gibi çalışıyor o kız için. .Demesine göre ömür boyu da benim için vicdan azabı cekecekmis.Hayatinda yaptığı en buyuk hataymış bana yaptığı ihanet.Onu sevesi bile gelmiyormuş aralarındaki tek sorun benmişim.

kızı sevmiyor mu? evlendikten sonra mı size bunları söyledi? şu erkeklerden iğreniyorum ya.şahsiyetsiz!

Back
X