tatsızım, üzgünüm, kırgınım..
yakın zamana kadar görüştüğüm biri vardı, yaşım 31 bu arada. o da artık yuva kurmak isteyen biriydi ve biz hem birbirimizden gerçekten hoşlandık hem birbirimize çok hitap ettik çok ortak noktamız vardı. ilk defa karşıma karakterini beğendiğim biri çıktı diyebilirim. hem de bana inanılmaz hitap ediyodu ruhu
sadece bazı zor durumlar vardı evlenince onun yaşadığı yere yerleşmem gerektiği gibi vs, çünkü kendi işini yapan biri. ( bununla ilgili de konu açmıştım burada) biz tam olarak bu nedenlerden değil de incir çekirdiğini doldurmayacak nedenlerden ayrıldık kısa bir süre önce. daha evvel de birkaç kez ayrılıp barışmıştık ama bu kez o çok soğuktu bana karşı ve karşılıklı bitirmiş gibi olduk. gibisi değil bitirdik. ve kalbim acıyor. onu sevdiğimi o kadar iyi biliyor ki. ve nelerin beni incittiğini. istese içten bir sözüyle ona geri döneceğimi.ben aradığımı buldum diyen insan, hep seni bekledim diyen insan şimdi benden nasıl bu kadar kolay vazgeçti. bu beni çok acıtıyor. onu özlüyorum 
yakın zamana kadar görüştüğüm biri vardı, yaşım 31 bu arada. o da artık yuva kurmak isteyen biriydi ve biz hem birbirimizden gerçekten hoşlandık hem birbirimize çok hitap ettik çok ortak noktamız vardı. ilk defa karşıma karakterini beğendiğim biri çıktı diyebilirim. hem de bana inanılmaz hitap ediyodu ruhu