vazgeçilmek..

Canim o senden soguduysa elinden bisey gelmez ki o seni seviyorsa sana geri donecektir merak etme ama sen sen ol ona adim atma birak o sana gelsin seviyorsa

bikaç kez ayrıldığımızda önceki adımları da çoğunlukla ben atmıştım, dayanamayıp. artık buraya kadar. gerçekten gururum kırıldı. sevildiğimi hissedemiyorum. bir kere 15 gün sürmüştü ayrılığımız, ben dayanamayıp aramıştım ve nasıl durabildin bensiz demek ki yapabiliyosun demiştim :) adam da işler çok yoğundu şu kadarlık uykuyla duruyorum falan demişti. ne kadar acınası bir hale düşürmüşüm kendimi..

aa o simge diye birinin şarkısı değil mi? otobüste işe gidip gelirken çok dinliyodum onu :KK48: en nefret ettiğim şey o facebooktan gönderme yapmak. yüreği varsa derdini sana söylesin. hem bırakıyor hem de mumam dönmüş kalbi bak sennn:63: 4 aydır tek yaptığı bu mu? ne kadar da fasarya.
Gülüp geçiyorum zaten bu yaptığına onun. Belki de başkasına paylasiyodur. :) Herkesten her şeyi bekliyorum artık. Ama anlam veremediğim şey kendisi vazgeçip kendisi sanki terk edilmiş gibi hâle burunmesi. Neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum zaten takip makip etmiyorum böylesi daha iyi. "Gitmek bir eylemdir ama unutmak bir devrim." O bende bi gün biterse o gün ben özgür olucam o istediği kafayı yaşasın bakalım...

ya Allah aşkına su halımıze bakın. habıre derdımızı donup donup aynı cumlelerle yazıyoruz. bu herıfler yalvar yakar donseler bıle ne kadar saglıklı olcak. bıze cektırdıklerıne bak. ulan madem arkasında duramıcanız ne bızım yanımızda duruonuz. ne delıkanlı laflar edıosunuz yok vazgecmıcez, yok sana bişi olması lazım once bana bişi olması lazım. ay bak gene dellendım. yazıklar olsun valla

ya Allah aşkına su halımıze bakın. habıre derdımızı donup donup aynı cumlelerle yazıyoruz. bu herıfler yalvar yakar donseler bıle ne kadar saglıklı olcak. bıze cektırdıklerıne bak. ulan madem arkasında duramıcanız ne bızım yanımızda duruonuz. ne delıkanlı laflar edıosunuz yok vazgecmıcez, yok sana bişi olması lazım once bana bişi olması lazım. ay bak gene dellendım. yazıklar olsun valla

ben artık döneceğini falan sanmıyorum. zaten bensiz yapabilen bir insan bana dönmesin bir daha.

bikaç kez ayrıldığımızda önceki adımları da çoğunlukla ben atmıştım, dayanamayıp. artık buraya kadar. gerçekten gururum kırıldı. sevildiğimi hissedemiyorum. bir kere 15 gün sürmüştü ayrılığımız, ben dayanamayıp aramıştım ve nasıl durabildin bensiz demek ki yapabiliyosun demiştim :) adam da işler çok yoğundu şu kadarlık uykuyla duruyorum falan demişti. ne kadar acınası bir hale düşürmüşüm kendimi..

Bak bnce bundan sonra da birsey yapma o seni dusunmuyorsa sevmiyorsa değer vermiyorsa sen neden ona bunlari yapiyorsun demekki bunlari haetmiyor senin sevgini degerini senin icin en dogrusu onu unutman ne kadrda sevsen unut onune bak belkim hayatinda ondan daha iyilerini bulursun oyleki o ilerde seni arasa dahi barışmak isterse sen kabul etmicen ki anlasin

Bak bnce bundan sonra da birsey yapma o seni dusunmuyorsa sevmiyorsa değer vermiyorsa sen neden ona bunlari yapiyorsun demekki bunlari haetmiyor senin sevgini degerini senin icin en dogrusu onu unutman ne kadrda sevsen unut onune bak belkim hayatinda ondan daha iyilerini bulursun oyleki o ilerde seni arasa dahi barışmak isterse sen kabul etmicen ki anlasin

gönülden geleceğini sanmıyorum.. yolu açık olsun.

Bir kitap okudum ve hayatım değişti arkadaşlar. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları.Adı üstünde garantili. Benim gibi ayrılık acısını yaşayanların mutlaka yararlanması gereken muhteşem bir kaynak. Artık bir araya gelmemize imkansız gözle bakarken bir anda herşey değişti. Meğer ne çok şey bilmiyormuşum. Eski sevgilim bana evlenme teklif etti. Şu anda hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Hayat kısa arkadaşlar neden boş yere acı çekesiniz mutlu olmak varken. Herkese tavsiye ediyorum. Bi inceleyin derim ben

http://www.xticaret.com/xticaret/?1932_97082_=&ref=KK

Bir kitap okudum ve hayatım değişti arkadaşlar. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları.Adı üstünde garantili. Benim gibi ayrılık acısını yaşayanların mutlaka yararlanması gereken muhteşem bir kaynak. Artık bir araya gelmemize imkansız gözle bakarken bir anda herşey değişti. Meğer ne çok şey bilmiyormuşum. Eski sevgilim bana evlenme teklif etti. Şu anda hiç olmadığımız kadar mutluyuz. Hayat kısa arkadaşlar neden boş yere acı çekesiniz mutlu olmak varken. Herkese tavsiye ediyorum. Bi inceleyin derim ben

http://www.kadinlarkulubu.com/xticaret/?1932_97082_=&ref=KK

ben niye geri kazanayım ki giden adamı:işsiz: o istesin o dönsün, ben bu saatten sonra onun için hiçbişey yapmam:63:

http://www.kadinlarkulubu.com/xticaret/?1932_97082_=&ref=KK

ayrıca bu bahsedilen kitapla ilgili yine forumda bişeyler okumuştum. 7 hafta hiç iletişim kurulmayacak vs. sonra da ilk buluşma için biz arayacakmışız. adam çekmiş gitmiş bi de ben onu arıycam görüşmek için. aslaaaaa

ben niye geri kazanayım ki giden adamı:işsiz: o istesin o dönsün, ben bu saatten sonra onun için hiçbişey yapmam:63:
Lisabel sana katılıyorum dönmek isteyen zaten döner ama biz dürüm söyleyelim :confused: diyerek igren esprimi yapıp çekiliyorum :KK53: bu saatten sonra ben de hiç bi şey yapmam arayıp bi de buluşma teklif edicem hadi yaaa aslaaaaaaaa :KK20:

Lisabel sana katılıyorum dönmek isteyen zaten döner ama biz dürüm söyleyelim :confused: diyerek igren esprimi yapıp çekiliyorum :KK53: bu saatten sonra ben de hiç bi şey yapmam arayıp bi de buluşma teklif edicem hadi yaaa aslaaaaaaaa :KK20:

:KK48::KK48:

bu arkadaşın bahsettiği kitapla ilgili bu forumda okumuştum bir konu. 2012 de bu kitap 72 liraymış:işsiz: okuyan bir arkadaş sağolsun özetlemiş, 7 hafta sıfır iletişim, sonrasındayda görüşmeyi teklif edecekmişiz arkadaşca vs vs. daha neler. beni zaten 2 ay hiç aramadıysa yolu açık olsun.

Nasılsın arkadaş? Ben kaç gündür bakamadım işler vardı.:/ umarım daha iyisindir.

nerelerdeydin özlettin kendini:kahve::KK48:,,

fazla bi değişikliğim yok. o yoğun mutsuzluk halim gitti. ama hayaller kuruyorum ya :( gerçekten evlendiğimizi hayal ediyorum çocuğumuzun olduğunu hayal ediyorum. onu düşünüyorum sürekli:uykucu:

sen nasılsın:KK23:

Ah canım. ben de dalgalıydım biraz, doğru düzgün bakmadım nete. Merak ettim seni. Biraz daha iyi hissetmene sevindim. İlk sinir geçince biraz yumuşaman ve hayaller kurman doğal. Böyle anlarda bence hemen olumsuz taraflarını düşün onun.Mantık gözünden bakmaya çalış. Ayrıca biliyorum bunu söylemem belki erken ama sakın kapılarını da kapatma dışarıya.

Ah canım. ben de dalgalıydım biraz, doğru düzgün bakmadım nete. Merak ettim seni. Biraz daha iyi hissetmene sevindim. İlk sinir geçince biraz yumuşaman ve hayaller kurman doğal. Böyle anlarda bence hemen olumsuz taraflarını düşün onun.Mantık gözünden bakmaya çalış. Ayrıca biliyorum bunu söylemem belki erken ama sakın kapılarını da kapatma dışarıya.

sanki o benim kaderimmiş gibi hissediyorum. dönecekmiş gibi. evlenicez. sonra da ben allahım ben nasıl evlendim çok mutsuzum diye başımı taşlara vurucam gibi hissediyorum:KK57::KK48::KK48: şaka bir yana evlenirsem çok mutsuz olacakmışım gibi hislerim var. ( sanki adam aşkımdan ölüyor da evlendik!!) ama sanki acaba devam etseydi onunla mutlu olur muydum diye hislerim de var. karman çorman duygular..

senin hayatında var mı birileri:KK61: bi de ben senin yaşını merak ediyorum

sanki o benim kaderimmiş gibi hissediyorum. dönecekmiş gibi. evlenicez. sonra da ben allahım ben nasıl evlendim çok mutsuzum diye başımı taşlara vurucam gibi hissediyorum:KK57::KK48::KK48: şaka bir yana evlenirsem çok mutsuz olacakmışım gibi hislerim var. ( sanki adam aşkımdan ölüyor da evlendik!!) ama sanki acaba devam etseydi onunla mutlu olur muydum diye hislerim de var. karman çorman duygular..

senin hayatında var mı birileri:KK61: bi de ben senin yaşını merak ediyorum

Böyle karmakarışık olman o kadar doğal ki... Soru işaretleriyle bitmiş çünkü. Belki de arayacak bir gün ama sen istemeyeceksin.O da mümkün :) Şu an tamamen mantıkla bakmaya odaklandınmı iyi gelecektir.Ayrıca nedense daha çok istediğin biri çıkacakmış gibi hissediyorum karşına.Biliyorum şu an başka biriyle olma duygusu zor gelir ama hayat bu.

Benim hayatımda var biri ,tıngır mıngır gidiyoruz.:) 30 olcam hiç göstermediğimi söyleseler de :)

Böyle karmakarışık olman o kadar doğal ki... Soru işaretleriyle bitmiş çünkü. Belki de arayacak bir gün ama sen istemeyeceksin.O da mümkün :) Şu an tamamen mantıkla bakmaya odaklandınmı iyi gelecektir.Ayrıca nedense daha çok istediğin biri çıkacakmış gibi hissediyorum karşına.Biliyorum şu an başka biriyle olma duygusu zor gelir ama hayat bu.

Benim hayatımda var biri ,tıngır mıngır gidiyoruz.:) 30 olcam hiç göstermediğimi söyleseler de :)

benden accık küçüksün:kahve::KK48:

hayatında biri var demek:KK16: tıngır mıngır gitmeye razı olurdum ben de, eger sevilseydim :( 2013 te açtığın konudaki kişi mi o? çünkü okurken onu çok sevdiğini düşündüm. üzerinden 3 sene geçmiş bilmiyorum acaba aynı insan mı? inşallah kalbini kırmayan sana deger veren biridir..

başkası çıkacak gibi mi hissettin karşıma:olamaz: benim bütün hayallerimde o var şuanda, başkasını düşünemiyorum.

haftaya dogumgunum. belki kutlar. kıytırık bir mesajla..

benden accık küçüksün:kahve::KK48:

hayatında biri var demek:KK16: tıngır mıngır gitmeye razı olurdum ben de, eger sevilseydim :KK43: 2013 te açtığın konudaki kişi mi o? çünkü okurken onu çok sevdiğini düşündüm. üzerinden 3 sene geçmiş bilmiyorum acaba aynı insan mı? inşallah kalbini kırmayan sana deger veren biridir..

başkası çıkacak gibi mi hissettin karşıma:olamaz: benim bütün hayallerimde o var şuanda, başkasını düşünemiyorum.

haftaya dogumgunum. belki kutlar. kıytırık bir mesajla..

Ah deme öyle.:( Sevilmediğinden emin olma.İnsan bazen sevse bile engeller, öfke,mantık gibi şeyler öne çıkıyor özellikle belli yaşlarda.Ve maalesef erkeklerin büyük kısmı bizim gibi duygusal, fedakâr olamaz.

2013te açtığım konuyu bile unutmuşum desem? :) Çok çok üzgün bir andı ve kötü bir ayrılık yaşamıştım.Ve abartılı bir üzüntü hâli varmış. Onunla ayrıldık bir daha görüşmedik. Bitti ve çok iyi oldu.Şu an aklıma bile gelmiyor inan :)

Back
X