vazgeçilmek..

Ah deme öyle.:KK43: Sevilmediğinden emin olma.İnsan bazen sevse bile engeller, öfke,mantık gibi şeyler öne çıkıyor özellikle belli yaşlarda.Ve maalesef erkeklerin büyük kısmı bizim gibi duygusal, fedakâr olamaz.

2013te açtığım konuyu bile unutmuşum desem? :) Çok çok üzgün bir andı ve kötü bir ayrılık yaşamıştım.Ve abartılı bir üzüntü hâli varmış. Onunla ayrıldık bir daha görüşmedik. Bitti ve çok iyi oldu.Şu an aklıma bile gelmiyor inan :)

ne güzel unutmuşsun:KK68:gerçi ben de geçmişte çok acı çektiğim insanı bugün üzerinden 4 sene geçmesi itibariye unutmuş bulunmaktayım :) ama ben çok zor unuttum. ve unutmaya çalışırken çok acı çektim.

ben sevilmediğimden emin oldum. gitmesini gerektirecek büyük sebepler yoktu :(

ne güzel unutmuşsun:KK68:gerçi ben de geçmişte çok acı çektiğim insanı bugün üzerinden 4 sene geçmesi itibariye unutmuş bulunmaktayım :) ama ben çok zor unuttum. ve unutmaya çalışırken çok acı çektim.

ben sevilmediğimden emin oldum. gitmesini gerektirecek büyük sebepler yoktu :KK43:

Bu günleri de unutacaksın. Sen de benim gibi çok duygusalsın anladığım kadarıyla. Ben o ayrılık esnasında çok üzüldüm ama en çok da kendime kızdım. O evlilik konusunda çok ısrarcıydı ama ben bazı şüpheleri içimden atamdığım için kötü bir şekilde koptuk. Pişman da değilim pek. Sonradan da mesaj fln attı kendisi ama ben hiçbir karşılık vermedim.
İlişkiler gerçekten zor aslında ama bence aşktan mühimi iyi anlaşabilmek. Arkadaş gibi rahat ve içten olabilmek.dilerim tez zamanda o insan çıksın karşına.☺

Bu günleri de unutacaksın. Sen de benim gibi çok duygusalsın anladığım kadarıyla. Ben o ayrılık esnasında çok üzüldüm ama en çok da kendime kızdım. O evlilik konusunda çok ısrarcıydı ama ben bazı şüpheleri içimden atamdığım için kötü bir şekilde koptuk. Pişman da değilim pek. Sonradan da mesaj fln attı kendisi ama ben hiçbir karşılık vermedim.
İlişkiler gerçekten zor aslında ama bence aşktan mühimi iyi anlaşabilmek. Arkadaş gibi rahat ve içten olabilmek.dilerim tez zamanda o insan çıksın karşına.☺

amin:dua: :( :KK36:

peki şuan birlikte olduğun insana karşı duyguların nasıl? aşık mısın? ve evliliği konuşuyor musunuz:KK23:

bi de bende birdaha onun gibi biri karşıma çıkmayacak korkusu var :( çocuk ruhluydu kafamız çok uyuyordu. kalbime ruhuma hitap ediyodu. beni kıskanıyodu :( :( :( geçmiş ilişkimle ilgili bişey duymaya asla tahammül edemiyodu ve başından beri hiç sormadı bile ilişkin ne zaman bitti nasıl bitti vs. bu şekilde kıskanılmak ruhumu okşuyodu :( demin bi hata yaptım facebooktan baktım ona. işyerinden paylaşım yapmış gayet keyifli :110: resimde kendisi yok.

kalbim acıyor.

amin:dua: :KK43: :KK36:

peki şuan birlikte olduğun insana karşı duyguların nasıl? aşık mısın? ve evliliği konuşuyor musunuz:KK23:

amin:dua: :KK43: :KK36:

Evet öyleyim.şu ara biraz tatsızız aslında ama toparlarız diye umuyorum. Evlilikle ilgili konuşuyoruz evet ama bende biraz evlilik korkusu var sanırım.Evlilik saçma geliyor bazı bazı :s

bi de bende birdaha onun gibi biri karşıma çıkmayacak korkusu var :KK43: çocuk ruhluydu kafamız çok uyuyordu. kalbime ruhuma hitap ediyodu. beni kıskanıyodu :KK43: :KK43: :KK43: geçmiş ilişkimle ilgili bişey duymaya asla tahammül edemiyodu ve başından beri hiç sormadı bile ilişkin ne zaman bitti nasıl bitti vs. bu şekilde kıskanılmak ruhumu okşuyodu :KK43: demin bi hata yaptım facebooktan baktım ona. işyerinden paylaşım yapmış gayet keyifli :110: resimde kendisi yok.

kalbim acıyor.

Belki de daha çok sevecek yine kıskanacak ve daha az üzecek biri olacaktır hayatında.Aslında erkek kadından daha çok sevsin bence ya.Öyle daha mutlu oluruz gibime geliyor.:) Ayrıca erkeklerin ayrılık sonrası halleri farklı oluyor.Ruhsuzlar kesinlikle :) ayrıca bakmanda bir kötülük yok merakın geçiyor ve belki de iyi oluyor. Bir süre sonra geçecek merakın.Zaman... Geçecek geçecek kalbinin acısı inan.

Evet öyleyim.şu ara biraz tatsızız aslında ama toparlarız diye umuyorum. Evlilikle ilgili konuşuyoruz evet ama bende biraz evlilik korkusu var sanırım.Evlilik saçma geliyor bazı bazı :s

Belki de daha çok sevecek yine kıskanacak ve daha az üzecek biri olacaktır hayatında.Aslında erkek kadından daha çok sevsin bence ya.Öyle daha mutlu oluruz gibime geliyor.:) Ayrıca erkeklerin ayrılık sonrası halleri farklı oluyor.Ruhsuzlar kesinlikle :) ayrıca bakmanda bir kötülük yok merakın geçiyor ve belki de iyi oluyor. Bir süre sonra geçecek merakın.Zaman... Geçecek geçecek kalbinin acısı inan.

Tunaydin:KK36:

Insallah aranizdaki tatsizlik biran once son bulur. Sen sevilmeyi ve mutlu olmayi hakediyorsun. Insani iyi gelen huzurlu bir enerjin var:KK200: tabii ikili iliskilerde insanlar cok farkli olabiliyor. Ben mesela normalde neseli sakin ve kendimden memnunumdur. Ama duygusal iliskimde hircin kiskanc sorgulayici alingan ve depresifim :( ama beni bu hale getiren hep karsimdaki insan oluyor. Off neyse seni de bunaltmiyim gene sorunlarimla:))

Evlilik korkunu yen:) dogru insanla yapildiginda evlilik mutluluk sebebi. Cevremde mutlu evlilikleri olan yakinlarimdan arkadaslarimdan biliyorum ve cok imreniyorum onlara :(

İyi Akşamlar canım.

Çok teşekkür ederim bu güzel cümleler için.Sen bence çok güzel yüreklisin .Sıcaksın.Aslında ilişkilerde de genelde yapıcı taraf ben oluyorum ve bu beni çok yıpratıyor ama yapı meselesi işte.Dediğin gibi ilişkiler farklı oluyor. Ben yorulan taraf olacağım hep.Kabullendim artık. :)
belki doğru insan karşına çıkmadığı için depresif ve alıngansın. Taşlar yerine oturmamıştır ilişkilerinde. Ben o müthiş uyumu diliyorum senin için ve kendim için.Evlilik güzel bir şeyse bir an evvel bulsun bizi madem

İyi Akşamlar canım.

Çok teşekkür ederim bu güzel cümleler için.Sen bence çok güzel yüreklisin .Sıcaksın.Aslında ilişkilerde de genelde yapıcı taraf ben oluyorum ve bu beni çok yıpratıyor ama yapı meselesi işte.Dediğin gibi ilişkiler farklı oluyor. Ben yorulan taraf olacağım hep.Kabullendim artık. :)
belki doğru insan karşına çıkmadığı için depresif ve alıngansın. Taşlar yerine oturmamıştır ilişkilerinde. Ben o müthiş uyumu diliyorum senin için ve kendim için.Evlilik güzel bir şeyse bir an evvel bulsun bizi madem

o senin güzel kalbin ve sıcaklığın:KK60:

ilişkide bir taraf herzaman daha fazla yükü çeken taraftır. sen de yapıcı olan tarafmışşsın. eger karşındaki insan degerini bilen biriyse yapıcı olmak çok güzel. ama kendini de çok yıpratmadan yapıcı ol. eninde sonunda imse için degmiyor, bunu anladık..

müthiş uyum:ruh: mucize lazım :)

o senin güzel kalbin ve sıcaklığın:KK60:

ilişkide bir taraf herzaman daha fazla yükü çeken taraftır. sen de yapıcı olan tarafmışşsın. eger karşındaki insan degerini bilen biriyse yapıcı olmak çok güzel. ama kendini de çok yıpratmadan yapıcı ol. eninde sonunda imse için degmiyor, bunu anladık..

müthiş uyum:ruh: mucize lazım :)

Bazen insan yorulup çekip gitmek istiyor ama işte bütün İlişkiler zor aslında.
Dilerim o müthiş mucizevi umudu yakalarız be canım. Dileyelim. <3

Özlemek mi daha kötü, yoksa onun başkasıyla olabileceğinin düşüncesiyle bogusmak mı? Ben de deli gibi özlüyorum be lisabel. Gerci sonra aklıma korkaklıgı gelınce bır sinir patlaması yasıyorum gecıo hemen ozlem. Ama işte sandıgın adam olmadıgını gormek ınsanı yıpratıo cok fena

Ah canım... Günler çabucak geçsin de özlem dinsin.:dua: Aklına güzel anlar geliyordur tabi şu an sadece.

aslında çok kötü diyebileceğim bir anımız yoktu. düşünüyorum bulamıyorum :( sadece işi fazla yoğun olduğu için biraz ilgisizlik vardı diyebilirim. ama benim canımı yakacak beni yaralayacak öyle büyük bişey yapmadı. ama vazgeçmiş olması bile canımı yakıyor düşününce. demek ki doğru insan değilmiş.

Özlemek mi daha kötü, yoksa onun başkasıyla olabileceğinin düşüncesiyle bogusmak mı? Ben de deli gibi özlüyorum be lisabel. Gerci sonra aklıma korkaklıgı gelınce bır sinir patlaması yasıyorum gecıo hemen ozlem. Ama işte sandıgın adam olmadıgını gormek ınsanı yıpratıo cok fena

yüreksiz erkek insanı yarıyolda bırakır. yüreksizlik kişilik eksikliğidir. bu insanla mutlu olamazdın eger öyleyse. başka biriyle görmeye gelince, allah o günleri göstermesin diyorum. daha da iflah olmam o zaman.

yüreksiz erkek insanı yarıyolda bırakır. yüreksizlik kişilik eksikliğidir. bu insanla mutlu olamazdın eger öyleyse. başka biriyle görmeye gelince, allah o günleri göstermesin diyorum. daha da iflah olmam o zaman.
yureksız oldugunu öğrenmek te sınır edıo ınsanı. sen yıllarca huzursuz oldugunda mutusz oldugunda ona sıgın, korusun kollasıni, her kotu gununde yanında olsun. sonra ılk engel de pat. bazen kinci olmak isterdım dıorum. en azından kin tutar sınır yapardım, özlemekten vazgecerdım

tatsızım, üzgünüm, kırgınım..

yakın zamana kadar görüştüğüm biri vardı, yaşım 31 bu arada. o da artık yuva kurmak isteyen biriydi ve biz hem birbirimizden gerçekten hoşlandık hem birbirimize çok hitap ettik çok ortak noktamız vardı. ilk defa karşıma karakterini beğendiğim biri çıktı diyebilirim. hem de bana inanılmaz hitap ediyodu ruhu :KK43: sadece bazı zor durumlar vardı evlenince onun yaşadığı yere yerleşmem gerektiği gibi vs, çünkü kendi işini yapan biri. ( bununla ilgili de konu açmıştım burada) biz tam olarak bu nedenlerden değil de incir çekirdiğini doldurmayacak nedenlerden ayrıldık kısa bir süre önce. daha evvel de birkaç kez ayrılıp barışmıştık ama bu kez o çok soğuktu bana karşı ve karşılıklı bitirmiş gibi olduk. gibisi değil bitirdik. ve kalbim acıyor. onu sevdiğimi o kadar iyi biliyor ki. ve nelerin beni incittiğini. istese içten bir sözüyle ona geri döneceğimi.ben aradığımı buldum diyen insan, hep seni bekledim diyen insan şimdi benden nasıl bu kadar kolay vazgeçti. bu beni çok acıtıyor. onu özlüyorum :KK43:

bu kadar çabuk vazgeçtiyse bence çok zorlama,

Back
X