- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
umrumda değil o kişi ama arkadaş yanlış düşünüyor işte halen o kişiyi sevdiğimi düşünüyor ve hatta olmazsa sana yenge diye hitap edeyim bu mesajı da ona at yanlış anlamasın dediİstediğini düşünsün ..
Artık bitmiş gitmiş ..
Boşver. .
umrumda değil o kişi ama arkadaş yanlış düşünüyor işte halen o kişiyi sevdiğimi düşünüyor ve hatta olmazsa sana yenge diye hitap edeyim bu mesajı da ona at yanlış anlamasın dedi
tam olrk birşey yok ama bir elektiriklenme oldu ama sağolsun eskisi herşeyin içine etti gittiŞuan o ortak arkadaşla mı aranızda birşeyler var
Sana öncekiyle aranızda herşeyin bittiğine inanmıyor bi türlü ?
Doğru mu anladım
aramızdaki arkadaşlığı da bozdu beyfendi öyle gittiniye kendinizi açıklamak zorundasınız ki? onunla aramda bişey olmadı de geç. inanması veya inanmaması ona kalmış. kendinizi yormayın.
saçmalama halen ona karşı birşey hissetsem sana bak böyle diyor habern olsun sorun olmasın senn açından demem zaten yazdım ama sonra ne dediyse arkadaş konuşmuyor benmleÇok basit birdaha bana yenge tarzı birşey dersen onu sikdigim gibi senide silerim de.Arkadaş olmamızdan ötürü kırıcı olmak istemiyorum ama bu tarz konusursan konusmayalım de inanır
Bir süre sessiz kal bakalım nolcAk baktın ki konusmayı acıyor ama yine yenge durumlarına yanlış anlaşılmaşara değiniyor resti çek ozaman senin net oldugunu anlar canımaramızdaki arkadaşlığı da bozdu beyfendi öyle gitti
saçmalama halen ona karşı birşey hissetsem sana bak böyle diyor habern olsun sorun olmasın senn açından demem zaten yazdım ama sonra ne dediyse arkadaş konuşmuyor benmle
Bir süre sessiz kal bakalım nolcAk baktın ki konusmayı acıyor ama yine yenge durumlarına yanlış anlaşılmaşara değiniyor resti çek ozaman senin net oldugunu anlar canım
bilmiyorum cnm aramızda bozuldu arkadaşla. Mesajlarımı bile okumuyor ne dediyse o kişi arkadaşa
acaba diyorum o kişinin kardeşi ile mi konuşsam böyle böyle abin ne düşünüyor br sorsana diyeEn güzeli biraz sessiz kalmak canım.Seni dinlemeden yargılıyorsa yada o kişiye inandıysa sessiz kalsın boşver emin ol bi soru işareti kalınca yazar o sana.
En güzeli biraz sessiz kalmak canım.Seni dinlemeden yargılıyorsa yada o kişiye inandıysa sessiz kalsın boşver emin ol bi soru işareti kalınca yazar o sana.
hayır benm merak ettiğim ne dediği. ki karşımdaki yalan yanlış herşeyi diyebilecek potansiyelde biriymiş çok geç olsa da anladım.Tatlım bence çok üstüne düşme sessiz kal bir süre ortam sakinleşsin sonra yazarsın biraz düşünsün oda .
uzağım zaten yazmıyorum etmiyorum.Diğer arkadaşların da belirttiği gibi hicbir şekilde iletişim kurmayın. O kişi hakkında kimseyle de konuşmayın bence. Bu duruma da farklı anlamlar yukleyebilir. Olabildiği kadam uzak durmak en iyisi.
En iyisini yapiyorsunuz bence. Zamanla ümidi keser. Sizde Kurtulmuş olursunuzuzağım zaten yazmıyorum etmiyorum.
hayır benm merak ettiğim ne dediği. ki karşımdaki yalan yanlış herşeyi diyebilecek potansiyelde biriymiş çok geç olsa da anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?