- Konu Sahibi pamu_kseker
-
3-5 sene süren bi ilikşi var 6 ay öncesinde de nişan yapılmıştır 5 ay sonrada düğün günü alınmıştır. ama kız mutsuzdur. hiç bişeyde gözü yoktur. bu saatten sonra geri adım atmak da zordur. çevre ne der aileler ne der. korkar. bile bile mutsuz olacağını düşündüğü evliliğe doğru gider.
bu durumda vazgeçmek kolaymı. diceksiniiz ki kendini düşün ve bitir bu işi. ama kolay diilll.
Göz göre göre mutsuz olmaktansa,vazgeçerdim.3-5 sene süren bi ilikşi var 6 ay öncesinde de nişan yapılmıştır 5 ay sonrada düğün günü alınmıştır. ama kız mutsuzdur. hiç bişeyde gözü yoktur. bu saatten sonra geri adım atmak da zordur. çevre ne der aileler ne der. korkar. bile bile mutsuz olacağını düşündüğü evliliğe doğru gider.
bu durumda vazgeçmek kolaymı. diceksiniiz ki kendini düşün ve bitir bu işi. ama kolay diilll.
bende bu soruyu soruyorum hep kendime artık sevmiyor muyum. bi tebessüm düşüyo dudaklarıma seviyorum. ama geçinilmesi zor bi insan beni her geçen gün kendisinden soğutuyo. onunla konuişmak bile zorr hep kendimden ödün vermek zorunda kalıyorum
ailesi çok iyi çok sevdiğim insanlar kendi ailemide üzmek istemem. ayrılmaya cesaretim yok. bu kadere kendimi razı etmye uğraşıyorum şuan. kimseye derdimi anlatamam. bu zamana kadar aklın nerdeydi derler. haklılarda.
ailesi çok iyi çok sevdiğim insanlar kendi ailemide üzmek istemem. ayrılmaya cesaretim yok. bu kadere kendimi razı etmye uğraşıyorum şuan. kimseye derdimi anlatamam. bu zamana kadar aklın nerdeydi derler. haklılarda.
bende bu soruyu soruyorum hep kendime artık sevmiyor muyum. bi tebessüm düşüyo dudaklarıma seviyorum. ama geçinilmesi zor bi insan beni her geçen gün kendisinden soğutuyo. onunla konuişmak bile zorr hep kendimden ödün vermek zorunda kalıyorum
kıskançlık ve kısıtlamarına maruz kalıyorum. bu durumu biraz aşmıştık ama nişandan sonra geri geldi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?