Vazgeçmek yok!!!

turkmenkizi86

Kendi halinde...
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
3.031
5.604
398
düzeltme yapayım evet kendi başıma yaptığım diyeti bıraktım. diyetisyene gidiyorum yavaş ama daha güzel sonuçlar alıyorum :KK66:
haftalık kilomu buraya yazayım kendi tartımda

3 şubat 100.9:oha:
10 subat 99.5:nazar:
17 şubat 97.8:nazar:
24 şubat 97.2
3 mart 96.5
10 mart 95.3:nazar:
17 mart 94.1:nazar:
24 mart 93.3
31 mart 92.9
7 nisan 91.2 :nazar:
14 nisan 91.1
21 nisan 90.1:nazar:
28 nisan 88.9:nazar:
5 mayıs 88.6
12 mayıs 87.9
19 mayıs 87.6
26 mayıs 86.4 :nazar:
2 Haziran 85.2 :nazar:
9 haziran 85.5
16 haziran 85.2
23 haziran 83.6
29 agustos 85.5:oha:

Son düzenleme:
Bende katiliyim sana. Bende yaklaşık 2 aydır diyetteyim. Gunde 1 saat yuruyorum. Bugun 8 km yurumusum isyerinde de ogle arasi yuruyorum. 82 kiloyla basladim yarin tartilcam sabah. Sali günleri tartiliyorum bende. Hedefim 65 ama zor gibi. Bu aralar fazla kacamak yapıyorum o kötü oluyor.

Diyetarkadasim.com diye bir site var. Oraya uye olmanı tavsiye ederim. Hergün yedigim zeytine kadar yazıyorum. Gunluk 1400 kaloriyi geçmiyorum. Bugun 1600 almışim kendime çok kızdım.yarin daha çok yuruyus yapmaliyim

Bende katiliyim sana. Bende yaklaşık 2 aydır diyetteyim. Gunde 1 saat yuruyorum. Bugun 8 km yurumusum isyerinde de ogle arasi yuruyorum. 82 kiloyla basladim yarin tartilcam sabah. Sali günleri tartiliyorum bende. Hedefim 65 ama zor gibi. Bu aralar fazla kacamak yapıyorum o kötü oluyor.

Gem katil tabi. Maşallah iyi yürümussun öğlen yemek yemiyorsun o zaman bende yarın okulda bisiklet bineyim öğlen arasında tabi yarım saat vaktim var.

Benim is rahat. Belli bir saat sinirim yok. 40 dk yurudum oglen.toplamda bugun 1 saat 40 dk yurumusum. Oglen 1 tane simit yedim. Yarin için de sandvic arasi ton baligi yemeyi düşünüyorum. Tabi yine en az 1 saat yuruyus yapıcam. Bakalim yarin kac cikacam tartida?

Hayırlı olsun topiğin bende 104.6yla başlamştm iki ay önce yarn tartlcm bakalım 94 ten düşmüşsem iki ayda 10 kiloyu atmş duruma gelck inşlh.İnsan isterse yapabiliyrmş onu anladm sonunda..

Bu diyetarkadaşim.com beni cok motive etti. 40 gunde 4.5 kg verdim.bide adımsayar aldim. Telefondaki uygulama dogru saymiyor cunku. O da büyük motivasyon kaynağı
Ne kadar adimsayarlarin ücreti gerci benim dışarda yürümeye pek vaktik olmuyor ama yazin olabilir? Siteye uye oldum da telefonumda sarj problemi var. Cok inceleyemedim.

Teşekkür ederim canım 4 ile başlıyorum. Ortalama 5 km yapiyor çünkü bir saatte tamamlıyorum. Tavsiye ettiğin site cok isime yaradi bu arada teşekkür ederim.
hımm.ben 45 dk 4 le 8 hızları arasnda gidip geliyrm hıtt diyorlar ona .o daha fazla yağ yakıyor.Bu arada karıştrdn heralde ben site tavsiye etmedim canm

hımm.ben 45 dk 4 le 8 hızları arasnda gidip geliyrm hıtt diyorlar ona .o daha fazla yağ yakıyor.Bu arada karıştrdn heralde ben site tavsiye etmedim canm

Evet karıştırdım. Bende bir ara sekizle bir iki dakika yurudum. Sonra dizimi incittim uzun bır sure uzerine basamadim. Doktor her beş dk da bir hızını artir dedi. Kosar vaziyette kullanma banti kalp krizi gecirebilirsin deyince bende 4 4.5 5 5.5 seklinde kullaniyorum.

Siteyi ben tavsiye etmistim canim. Ben hergun ordayim. Her yedigimi zeytine kadar yazıyorum. Bugun 1500 kalori oldu malesef ama yine 1.5 saat yurudum. Ordan kurtardik. Kilo olarak toplamda 8.5 oldu. Ama daha bi bu kadar daha vermem lazım. Vazgecmeyelim ☺ eylüle kadar 8 kilo daha vermeyi düşünüyorum umarim basaririm

Siteyi ben tavsiye etmistim canim. Ben hergun ordayim. Her yedigimi zeytine kadar yazıyorum. Bugun 1500 kalori oldu malesef ama yine 1.5 saat yurudum. Ordan kurtardik. Kilo olarak toplamda 8.5 oldu. Ama daha bi bu kadar daha vermem lazım. Vazgecmeyelim ☺ eylüle kadar 8 kilo daha vermeyi düşünüyorum umarim basaririm
Bende saymaya başladım canım nisa26 adım orda. Çok iyi oldu benim için. Bazi yediklerimi tam bulamıyorum ama aşağı yukarı ne kadar yediğimi biliyorum. Ben 55 kg olana kadar vazgeçmeyecegim Allah izin verirse.
Adimsayari 20 tl ye aldim. O da buyuk motivasyon saglio. Gunluk 300 kalorimi yakmadan eve dönmuyorum ☺

Su an disarda yurumuyorum ama yaz için bende almayi düşünüyorum. Diyetin tatili olmamalı.

Back
X