- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
sonunda bugün kendimi durdurabildim sebebini de buldum galiba protein tüketmiyodum nicedir. dün tavuk falan yiyince farkettim protein bana iyi geliyo buna eminim :)
simdiye kadar yediklerimi yazayım gelmişken
sabah
beyaz beynir domatesli tam buğday ekmeğine tost
ara
1 seftali
öğle
zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran
1 dlim tam buğday ekmeği

simdiye kadar yediklerimi yazayım gelmişken
sabah
beyaz beynir domatesli tam buğday ekmeğine tost
ara
1 seftali
öğle
zeytinyağlı taze fasulye
1 bardak ayran
1 dlim tam buğday ekmeği

menün güzel olmuş tebrikler protein kesinlikle çok etkili bende en azından kahvaltıda peynir yumurta yemeye çalışıyorum zaten yemeyince 2 saat sonra gözüm dönüyor ya sanki hiç kahvaltı yapmamışım gibi
 menün güzel olmuş tebrikler protein kesinlikle çok etkili bende en azından kahvaltıda peynir yumurta yemeye çalışıyorum zaten yemeyince 2 saat sonra gözüm dönüyor ya sanki hiç kahvaltı yapmamışım gibi birde bende az su içincede oluyor ya doymuyormuşum gibi suda önemli
 birde bende az su içincede oluyor ya doymuyormuşum gibi suda önemli

keske hep bole kalsalar ya neyse
 keske hep bole kalsalar ya neyse  geçen aynısını bende düşünüyodum birde o yüzden güldüm birde benimkile küçük bu zamanlarda büyüyorlar hep kalsalar hakikaten böyle
 geçen aynısını bende düşünüyodum birde o yüzden güldüm birde benimkile küçük bu zamanlarda büyüyorlar hep kalsalar hakikaten böyle
 2 gündür kek börek kaptırdım gidiyorum ben niye bu kadar iradesizim ya meraktayım:26: neyse artık yarın görüşürüz sende kendini toplamaya çalış tatlım kendine dikkat et
 2 gündür kek börek kaptırdım gidiyorum ben niye bu kadar iradesizim ya meraktayım:26: neyse artık yarın görüşürüz sende kendini toplamaya çalış tatlım kendine dikkat et

kendini toparla ve tekrar gel kaldığımız yerden devam edelim
 kendini toparla ve tekrar gel kaldığımız yerden devam edelim 

bayağıdır yazmamışsın diyetin nasıl gidiyor
 bayağıdır yazmamışsın diyetin nasıl gidiyor ramazandan sonra kaldığım yerden devam
 ramazandan sonra kaldığım yerden devam