• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgecmem icin biseyler söyleyin nolur

Seni Sevmiyorrrr..

Bunu kabul et ve yoluna bak.

Seni gerçekten seven bir adam karşına çıktığında bugünlerin için üzüleceksin.

Onursuz,gurursuz ilişki olmaz.

Ne demiş Lenent Yüksel: Yeter ki onursuz olmasın aşk.
Sevse zaten bırakmazdı eminim

vazgeçmem için bişeyler söyleyin diyorsun ama söylenenleri dinlemiyorsin ki.
sen ve bikaç üye daha var böyle hastalıklı saplantılı bir şekilde bu adamcıklara yapışıp kalan.
bulursun barışmanın bir yolunu sen
Yok atmiycam msj o kadar alcaltmiycam kendimi.ona hediye alcaktim o parayla terapiste gidicem

Seni Sevmiyorrrr..

Bunu kabul et ve yoluna bak.

Seni gerçekten seven bir adam karşına çıktığında bugünlerin için üzüleceksin.

Onursuz,gurursuz ilişki olmaz.

Ne demiş Lenent Yüksel: Yeter ki onursuz olmasın aşk.
Durumun tam benlikmis yaa yazsam mi whatsapa :-)

Bide onemseyip gelip konu aciyorsun , birseyler yaziyorsun ya bu yaratikla ilgili. Midem bulaniyor , utanıyorum senin adına.

30yasindasiniz.Duzgun bir işiniz var.5 6senelik bir iliskiniz var.Sevgiliniz sicak bakmiyor evlilige naparsiniz? Ayril diyen arkadaslar 6senelik aliskanlik anilar falan unutulurmu peki.Devam edilse sonu nolcak bu iliskinin

Kızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(

Sen hem 25 hem 30 yasinda misin?

Aynen. Bi konusunda 30 yaşında 6 yillik iliskisi var. Digerinde 25 yasinda 1 yillik iliskisi var.
Ha sanki ilişkisi var da.
İlişki sanıyor onu.:işsiz:
Yazık ediyor kendine.
Sevilmediğini kandırıldığını anlar umarım.
Tek tepkisi doğum gününü kutlamayacak olmak.
Hala ayrılmıyorsa da müstehak yani.:kahve:

Ha sanki ilişkisi var da.
İlişki sanıyor onu.:işsiz:
Yazık ediyor kendine.
Sevilmediğini kandırıldığını anlar umarım.
Tek tepkisi doğum gününü kutlamayacak olmak.
Hala ayrılmıyorsa da müstehak yani.:kahve:
Yeni konusunda ayrıldı benden demiste.
Ben sasiriyorum ya , otur evinde acını cek ama boyle kendini kucuk düşürmek garip geliyor. Adam kankasiyla isi pisirmis , tek derdi dogum gunu. Bu ne tür bi körluk acizlik. :KK12:

Yeni konusunda ayrıldı benden demiste.
Ben sasiriyorum ya , otur evinde acını cek ama boyle kendini kucuk düşürmek garip geliyor. Adam kankasiyla isi pisirmis , tek derdi dogum gunu. Bu ne tür bi körluk acizlik. :KK12:
Aa çocuk ayrılmış mı?
Konu sahibi ayrılmamışlar gibi davranıyor.
Dediklerinde haklısın. :kahve:

Öyle tabi.ama akrep erkeği hep diyo ki.ben kimsenin peşinden kosmam falan.ilk adımı atmak diyo. Bu yüzden hep alttan aldım ben
Güldüm yani şu yoruma.

Şu ergenler ben akrep erkeğiyim kimsenin peşinden koşmam diyor, ergen kızlar da ama naaapsıın akrep erkeği benim sevgilim, onun mayası cool, diyor. Yeni moda astroloji safsatasıyla milleti yemek demek ki.

Vallahi kız aklı kaz aklı sözü geçiyor aklımdan böyle konuları gördükçe.

Ben de akrep kadınıyım, ben de kimsenin peşinden koşmayayım bundan sonra. Öğrendiğim iyi oldu. :KK14:

Back
X