Haklı olduğunuzu gördüm belki de denemesem hep içimde kalacaktı en azından denedim ve kendım gördüm olsunBazen gerçekler , hayallerin çok ötesinde oluyor. Yapan yapıyor ama ben o zaman da demiştim , bunu yapmak ciddi derecede zor diye.
yok her şey yaşında güzel bende çocuk yok 23 yaşında 2.üniversiteye başladım ama olmuyor belli bir yaştan sonra zor geliyor ödev ve sınavlar çocuk varsa daha da zordurDaha önce fikir almıştım , memurum ancak hukuk okumak için adalete kaydolmuştum DGS ile hukuk fakültesine geçerim diyordum , gergin oku saat erken kalkıp ders çalışmaya çalıştım , vizelerim fena gelmedi ama bu süre zarfında 5 yasındakı çocuğumu evimi eşimi maalesef ihmal ettim , ve bu saatten sonra onlara bedel ödetmek bana doğru gelmedi , şunu anladım ki , bazı şeyler yaşında ve zamanında olmalı .. küçücük çocuğumu ihmal etmek hiç bana göre değil , burada uyaran arkadaşlara da herkese teşekkür edıyorum. Mevcut işimi seviyordum ancak sırf hayalimde kalmasın diye bu yola gitmiştim ama daha iki ayda çok yorulduk .. kızım bile anne sürekli ders çalışıyorsun diyor .. herkese teşekkür ederım ..
Aynen öyle , her yasta hersey yapılmıyor yanı mutlaka bir bedeli oluyor .. o sebeple zaten hali hazırda bir işim var , bu kadar bölünmeyi kaldıramayacak olduğumu anladım ve çocuğum eski ilgiyi alamadıyok her şey yaşında güzel bende çocuk yok 23 yaşında 2.üniversiteye başladım ama olmuyor belli bir yaştan sonra zor geliyor ödev ve sınavlar çocuk varsa daha da zordur
Yok , kendı kurumumda yükselmeye bakarım ılerde büyüyünce ama su an bana ihtiyacı varken başka seylere kendımı vermek bana ters gelıyor , ders çalışmak ıcın uyumuyorum ve çocuğa olan enerjim düşüyorBebek büyüdükten sonra devam edersiniz belki.
Valla ben bile şimdiki aklım olsa hukuk okumazdım ki çok severek tercih etmiştim. Hayali kurulacak bir meslek miymiş diye kendime defalarca sordum. Belki 10 sene önce evet ama şimdi hayır. Hayırlısı olsun hakkınızda.Daha önce fikir almıştım , memurum ancak hukuk okumak için adalete kaydolmuştum DGS ile hukuk fakültesine geçerim diyordum , gergin oku saat erken kalkıp ders çalışmaya çalıştım , vizelerim fena gelmedi ama bu süre zarfında 5 yasındakı çocuğumu evimi eşimi maalesef ihmal ettim , ve bu saatten sonra onlara bedel ödetmek bana doğru gelmedi , şunu anladım ki , bazı şeyler yaşında ve zamanında olmalı .. küçücük çocuğumu ihmal etmek hiç bana göre değil , burada uyaran arkadaşlara da herkese teşekkür edıyorum. Mevcut işimi seviyordum ancak sırf hayalimde kalmasın diye bu yola gitmiştim ama daha iki ayda çok yorulduk .. kızım bile anne sürekli ders çalışıyorsun diyor .. herkese teşekkür ederım ..
Vazgeçmiş olmam mücadeleci olmadığım anlamına gelmiyor yalnız , fedakarlık yapacak kişinin dört yaşında bir çocuk olmadı sebebiyle vicdanlı olmamdan geliyorHayallere ulaşmak kolay değil
Vazgeçmekle en doğrusunu yapmışsınız zira hukukçu olmak idealist ve mücadeleci olmayı gerektirir.
Tavrınızı konu sahibine karşı epey ofansif buldum. Üzücü.Hayallere ulaşmak kolay değil
Vazgeçmekle en doğrusunu yapmışsınız zira hukukçu olmak idealist ve mücadeleci olmayı gerektirir.
Yaşayıp görmüşsünüz en azından bu da çok güzel bi şeyDaha önce fikir almıştım , memurum ancak hukuk okumak için adalete kaydolmuştum DGS ile hukuk fakültesine geçerim diyordum , gergin oku saat erken kalkıp ders çalışmaya çalıştım , vizelerim fena gelmedi ama bu süre zarfında 5 yasındakı çocuğumu evimi eşimi maalesef ihmal ettim , ve bu saatten sonra onlara bedel ödetmek bana doğru gelmedi , şunu anladım ki , bazı şeyler yaşında ve zamanında olmalı .. küçücük çocuğumu ihmal etmek hiç bana göre değil , burada uyaran arkadaşlara da herkese teşekkür edıyorum. Mevcut işimi seviyordum ancak sırf hayalimde kalmasın diye bu yola gitmiştim ama daha iki ayda çok yorulduk .. kızım bile anne sürekli ders çalışıyorsun diyor .. herkese teşekkür ederım ..
Teşekkür ederim , dediğiniz gibi özel bir sürü üniversiteden kolayca bu diploma alınabiliyor . mücadelemi çocuğum için vermeyi seçmiş olmam , benı pes eden biri yapmaz .Tavrınızı konu sahibine karşı epey ofansif buldum. Üzücü.
Türkiye’de hukukçu olmak için ciddi düzeyde kötü bir sıralama bile yetiyor bu arada, belli başlı üniversiteler dışında kalan okullarda dediğiniz nitelikte hukukçu olduğunu pek sanmıyorum.
Konu sahibi, hakkınızda hayırlısı olsun
Kazanmaktan bahsetmemiştim. Sonrasını kastettim.Tavrınızı konu sahibine karşı epey ofansif buldum. Üzücü.
Türkiye’de hukukçu olmak için ciddi düzeyde kötü bir sıralama bile yetiyor bu arada, belli başlı üniversiteler dışında kalan okullarda dediğiniz nitelikte hukukçu olduğunu pek sanmıyorum.
Konu sahibi, hakkınızda hayırlısı olsun
Ogretmen olmak da mücadeleyi gerektirir, temizlik görevlisi olmak da.Hayallere ulaşmak kolay değil
Siz benim haddimi nereden biliyorsunuzOgretmen olmak da mücadeleyi gerektirir, temizlik görevlisi olmak da.
Haddinizden başka her şeyi biliyorsunuz.
Yorumunuzda görüyorum ne kadar aştığınızı. Had sınır demektir.Siz benim haddimi nereden biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?