Akşamları baba ile dönüşümlü bakıyoruz biz. Sabah da erken kalkıyorumÇocuğa bakacak kimse yok gibi anladım ben konudan. O zaman 2 saat ilgilenip şimdi ders çalışıcam hadi sen televizyon izle diyemezsin ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları baba ile dönüşümlü bakıyoruz biz. Sabah da erken kalkıyorumÇocuğa bakacak kimse yok gibi anladım ben konudan. O zaman 2 saat ilgilenip şimdi ders çalışıcam hadi sen televizyon izle diyemezsin ki.
Şimdi 3 kazanıyorsan bitirince 5 kazanacaksın değmez miAynen öyle yok. O uyurken iki saat çalışmayı denedim ama tüm enerjim düştü insanız robot değiliz , hanı hıc işim olmasa yapayım yine bir üyenin dediği gibi ama bıraz lüks olayına gıdıyor
Şimdi 3 kazanıyorsan bitirince 5 kazanacaksın değmez mi
Çocuğuma özel ders aldıracağım para kursa göndereceğim para yüzme vb sporlar para müzik öğrenimi para dershane para yurt dışına gönderme hayalim var para. Bu krizde evet her şey ama her şey para. Bi sulu boya bile olmuş anasının gözü kadar para. Allah kahretsindeğmez tabi ki
hayatta her şey para değil
Ne diyelim bol şansEvet sizin iki seçenek içeren basıp bakış açınız dışında seçenek olamaz hayatta . Haklısınız
Çocuğuma özel ders aldıracağım para kursa göndereceğim para yüzme vb sporlar para müzik öğrenimi para dershane para yurt dışına gönderme hayalim var para. Bu krizde evet her şey ama her şey para. Bi sulu boya bile olmuş anasının gözü kadar para. Allah kahretsin
Böyle düşünüyorsanız zaten baştan maceraya dalmışsınızKesınlıkle öyle , hem çocuğum nedeniyle hemde öğretmenlik gerçekten çok başka bir meslek , dün sınıfta çocuklara bir baktım ve ben şimdi bunları nasıl bırakıp buz gibi dava dosyalarına gömüleceğim dedim :) herkes işe gıdiyorum der ama siz hep okula gidiyorum dersiniz , başka bir meslektir öğretmenlik , gönül bağı kurduğunuz çok sevgi içeren bir iş .. ha evet belki çok para kazandırmaz ama sizi çok mutlu eder öğretmenlik ….. ben sadece çocukluk hayali olarak denedim ve ödeyeceğim bedel ağır geldı yoksa asla ödün vermiyorum idealistliğimden:)
Çocuğum ödeyecekse o bedeli , evet değmez .Şimdi 3 kazanıyorsan bitirince 5 kazanacaksın değmez mi
Teşekkür ederim. Kızım büyüsün kurum içi yükselmeye bakarım artık :)Böyle düşünüyorsanız zaten baştan maceraya dalmışsınız
Siz işinizi seviyorsunuz ben mesleğinizi sevmiyorsunuz değiştirmek istiyorsun diye düşündüm.
Mesleğinde iyi yere gelmen dileğiyle o halde :)
2 ay o tempoya ayak uydurmak için kısa bir süre.. Bir de ilk aşamanız zaten 2 yıl.. Dgs den sonrası daha yorucu olurdu bence..Daha önce fikir almıştım , memurum ancak hukuk okumak için adalete kaydolmuştum DGS ile hukuk fakültesine geçerim diyordum , gergin oku saat erken kalkıp ders çalışmaya çalıştım , vizelerim fena gelmedi ama bu süre zarfında 5 yasındakı çocuğumu evimi eşimi maalesef ihmal ettim , ve bu saatten sonra onlara bedel ödetmek bana doğru gelmedi , şunu anladım ki , bazı şeyler yaşında ve zamanında olmalı .. küçücük çocuğumu ihmal etmek hiç bana göre değil , burada uyaran arkadaşlara da herkese teşekkür edıyorum. Mevcut işimi seviyordum ancak sırf hayalimde kalmasın diye bu yola gitmiştim ama daha iki ayda çok yorulduk .. kızım bile anne sürekli ders çalışıyorsun diyor .. herkese teşekkür ederım ..
Hayal denilen şey mutluluk verdiği sürece hayaldir eza vermeye başladığında kabusa dönüşür.Hayallere ulaşmak kolay değil
Vazgeçmekle en doğrusunu yapmışsınız zira hukukçu olmak idealist ve mücadeleci olmayı gerektirir.
Konu sahibinin sonraki yorumlarını okudumHayal denilen şey mutluluk verdiği sürece hayaldir eza vermeye başladığında kabusa dönüşür.
Bence konu sahibi evladı için hayallerinden vazgeçebilecek kadar mücadeleci bir insan. Zira en zor mücadele insanın kendisi ile yaptığıdır.
Ayrıca mevcut şartlarında bile istediği bölüme girip istediği okulu kazanan idealist biri..
Ve bu başarıyı elde eden biri kendine başka idealler bulup daha mutlu şekilde yürüyecektir..
Hayal sandığımız şey eğer gittiğimiz yolda bize mutluluk yerine mutsuzluk veriyorsa en doğru şey vazgeçmektir.Konu sahibinin sonraki yorumlarını okudum
Zaten şu an yaptığı mesleği seviyormuş
Onunki hayalden çok hevesmiş anladığım kadarıyla
Sizin yorumunuza da istinaden şunu eklemek isterim
hayallerinden vazgeçene değil azmedene mücadeleci denir.
Ne güzel ifade etmişsiniz , önceliklerim var hayatta benim , iyi bir anne olmak , iyi bir öğretmen olarak devam edebilmek . Defalarca enerjim düşüyor dedim kendı çocuğumu geçtim , elalemin çocuğu da bana emanet , ben ona verebileceğimin en iyisini veremıyorsam yazık değil mi o kadar çocuğa Karda, sabahın köründe , yağmurda sıcakta soğukta okula geliyor ?? Bu bir vebaldir ben kimsenin çocuğunun vebalini alamam . Varsın başkası mücadeleci değil desin , ben son derece azimli ve mücadeleci bir insanım , şüphem yok.Hayal sandığımız şey eğer gittiğimiz yolda bize mutluluk yerine mutsuzluk veriyorsa en doğru şey vazgeçmektir.
Ve bu vazgeçiş mücadeleci olmadığı anlamına gelmiyor.
Sağlıklı bir düşünce yapısına sahip olduğu anlamına geliyor.
Cocuk niye bedel ödüyor o kısmı tam anlamadım? Kocanız yok mu destek mi değil nedir yani tam olarak mesele? İki saat az oynayınca çocuk bedel ödemez merak etmeyinÇocuğum ödeyecekse o bedeli , evet değmez .
Hayır eşimin Bana hiçbir faydası yok .Cocuk niye bedel ödüyor o kısmı tam anlamadım? Kocanız yok mu destek mi değil nedir yani tam olarak mesele? İki saat az oynayınca çocuk bedel ödemez merak etmeyin
Hakim savcılık gayet iyi ama en basitinden benim arkadaşım memurdu hukuk okudu kurumlar arası geçişle kurum avukatı oldu sırf imkanları ve mesaisi daha rahat diye. Bence değer yanihukuku okuyup asgari ucret alan yeni mezunlar cok ama, yani maddi getirisi olacagi da garanti degil.
E ama bunu siz konunun başında söylemediğiniz için biraz yanlış anlaşılmaya musait bir konu bu. O zaman haklısınız.Hayır eşimin Bana hiçbir faydası yok .