vazgeçtim

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
arkadaşlar sevdiğiniz için nelerdenvazgeçtiniz şimdiye kadar:1hug:senağlama

istanbulumdan vazgeçmiştim. ama hataymış onu anladım...............

Hiç bir şeyimden vazgeçmedim..
Öyle bir zorunluluğum olmadı çok şükür..

pek bişeyden vazgeçmedm bggne kdr
ama sanırım sigaradan vazgeçicekmişim gbi duruyo çünkü kesinlikle istemiyo

eğitimimden, çalışma isteğimden,evimde hissettiğim kuaförümden(ortamı iyi değilmişmiş) giyim tarzımdan(hala tartışma konusu) bazı arkadaşlarımdan
allahım ben ben olmaktan çıkıcam nerdeyse.şu saat itibariyle doğumgünüm ama o beni üzmekte,kırmakta hiç gecikmedisenağlama
şu anda hiiiç deymezmiş diyorum ama esirikli hallerimize de alıştım artık.hep gönlümü alır ama hiç üzmese nolurdu sanki?senağlama
şimdi anlıyorum ki en başta hiçbirşeyden vazgeçmemek ona bu güveni vermemek gerekirdi.istediğim kadar güveniyim, inanıyım ama ona bu tavizi vermicektim.

hiçbirşeyimden vazgeçmedim çok şükürnaniknanik
sevmek, sevdiğini olduğu gibi kabullenmektir bence
biz de birbirimizi olduğumuz gibi kabullendik işte
hem benim aşkım değişirse benim sevdiğim aşkım olmaz ki
değil mi amakaydirigubbakcemile2

Evet doğrusun canım. Ama bazen olmadık şeyler çıkıyor. Bak mesela şehir değişikliği farklı bişey. Umarım hiç bir zaman bişeylerden vazgeçmek zorunda kalmazsın:1hug:

ikimizde vazgectik bir seylerden ama geriye dönüp bakmadik hic.biz bir araya gelip yeni bisey kurduk eskilerin tozunu da silkip attik.bizi,ikimizi rahatsiz eden ne varsa cikardik hayatimizdan.vazgectik evet .ama vazgectiklerimizin hesabini tutmadik........

arkadaşlar sevdiğiniz için nelerdenvazgeçtiniz şimdiye kadar:1hug:senağlama

nelerden vazgecmedimki...okulumdan,cevremden,ailemden,arkadaslarimdan,kisacasi hayatimdan vazgectim...degdi mi evet,alistim yada hala buna calisiyorum,yeni bir hayat kurdum,düsündügümün aksine ailemle cok SIK beraberim...
sonucta esimde benim icin biseylerden vazgecti...gözüm bagli ucuruma birakmadim kendimi ama sükür hepsi geride kaldi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…