Ve adam sanırım bana bakmıyo

Valla bana bakmayan adam az ötede oynasin. Kendi etrafında daireler çizsin. Ne bilim boyle bilimum saçma şeyler yapsın. Umrumda olmaz. Dua hayırlısı olsun diye istenir noluuuuuuuurrrrrr baksın demek bence gereksiz.
Sen sürekli kendine çirkinim dersen olmasan bile öyle görünürsün. Deme öyle deme. Güzelim de alimliyim de. Bana bakmayan erkeği neyleyim de. Ne bilim kendini tedavi edecek gazlı cümleler soyle iste

tam olarak ne diyelim ?

ben de baksam olur mu ki

tamam hemen duaya baslıyorum

nolur bu adam bu kadına baksın süpaneke dinimiz amin

Dünde Adam Nasıl tavlanır diye bir konun vardı onu okumuştum. Ya bence sen çok tatlı bir kızsın. Bu Adam yada başkası umarım en kısa sürede ciddi güzel bir ilişkin olur

adam kimdir kimlerdendir, sen niye bakarsın, alıcımısın bakıcımısın ser verip sır vermiyosun

şu konularda neyin ne olduğunu, kimin kime ne dediğini anlayayım derken alnımın tam ortasında 3. göz çıkardım zorumdan.
konu sahibesi dert adam değil sizde ciddi bir özgüvensizlik (bana sorarsanız gizli narsizm) var.
bunu çözseniz önce daha iyi olmaz mı?

Peki başa alalım.ben itici olduğumdan kimsenin dönüp yuzune bakmadığo özguveni olmayan biriyim.birinden hoşlsnıyorum adam da benden hoşlansın diye dua etceksiniz lütfen
Ozguvenine hayran kaldim gerçekten bakbide ozguvenimin yok diyosun

Bakıyor sandım bakmıyormuş mu demek istedin ? Şaşı olmasın adam ?

Ayol baya baya dalga geçmişsiniz.şimdianlatayım bi adam var bana bakıyo da niye bakıyo bilmiyorum onu çözemedim.ama bi adım vs atmıyo ben bakıyom niye bakıyo bu salak diyor da olabilir.bi de sadece güzellikçirkinlik meselesi değil. Belki elim yüzüm düzgün ama ışık yok.ya bişi yok iştr bende anlamıyorum.çekici değilim iticiyim.biri baksın artık diyorum.yani bu zamana kadar kimseye baktığımı hatırlamıyorum.buna baktım bi baksın ama ya bana da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…