Ve Ayrildik.. Ben bunu nasil atlaticam?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Kizlar,
Onceki konularimi okuyanlar bilirler. Yaklasik iki senelik iliskimi kafamin gelecek hakkinda karisik oldugundan bitirdim. Onu cok seviyorum ama... O cok iyi, beni kiracak birsey bilerek hic yapmadi. Onu uzdugum icin cok uzuluyorum. Bir daha beni oyle seven bulur muyum bilmiyorum ama gelecekte uzulmemek icin bitirmem gerekti :KK43:(

O benim hayatimda cok buyuk bi yerdeydi. Simdi ben ne yapicam? Her haftasonu beraberdik, haftaici firsat buldukca gorusurduk. Ben bu boslugu nasil dolduracagim? Ozlemden onu aramak istemiyorum. Bu ilk zamanlar nasil gecer? :KK43:(

Son düzenleme:
Arkadaşlarınıza ve ailenizle daha çok zaman ayırmaya bakın. Onun için de artık pişman olmayın, alışkanlık, merhamet, güven, arkadaşça duyulan sevgi, evet bunlar çok çok önemli duygular ama aşkın yanında bir insanla birlikte olabilmek için yeterli değil. Sakın ama sakın bana ah etti, ben ondan mutsuzum, birini bulamayacak miyim doğru düzgün gibi yersiz kuruntulara kapilayin. Tecrübeyle sabittir :KK16:

Eğer gerçekten ina dönmemek için kararliysaniz bence uzuldugunuzde aglamaktan çekinmeyin. Ama sürekli o modda da kalmayın. Müzik dinleyin size umut veren. Tekrar hayal kuracaginiz.

Gözlerinizi kapatın ve geleceginizi planlayin, kendinize sonsuz saygi ve güven duyun. Sevdiklerinizla vakit geçirin, gülün. Arada hüzün olur elbet, ama zamanla her şey geçiyor. Kendinize yatırım yapar kendinizi gelistirir bir seyle meşgul olursaniz cok daha hızlı gecer. Neye ilginiz var bilemem ama yeni bir seyler de ogrenebilirsiniz, dil olabilir, ya da belgesel izleyin.. :KK66:

Ben de ayrılık acısı çekiyorum.ilgisizliğin dolayı ayrıldım . Sen yokluğunu hissediyorsan sevgi varmıydı ki...

Ben de ayrılık acısı çekiyorum.ilgisizliğin dolayı ayrıldım . Sen yokluğunu hissediyorsan sevgi varmıydı ki...
Sevgi olsa dahi, bitmemesi için bir sebep değil ki. Size cevap yazıyorum kusura bakmayın ama uzuldugunuzu hissettim. Zamanla size ilgi gösteren, tam anlamıyla sevgisini hissettiren birini bulabilirsiniz , ben eminim. Tıbbi olarak bile bir insana duyulan hisler bir süre sonra biter. İnşallah mutlu olursunuz.

Seviyordum tabii ki. Ama asik gibi degil. Cok iyi biri o. Benim ustume titrerdi ama olmayinca olmuyor iste. Bendeki birazda tukenmislik. Onun hayatina ceki duzen vermekten ask falan kalmadi. Annesi gibi oldum

Eğer gerçekten ina dönmemek için kararliysaniz bence uzuldugunuzde aglamaktan çekinmeyin. Ama sürekli o modda da kalmayın. Müzik dinleyin size umut veren. Tekrar hayal kuracaginiz.

Gözlerinizi kapatın ve geleceginizi planlayin, kendinize sonsuz saygi ve güven duyun. Sevdiklerinizla vakit geçirin, gülün. Arada hüzün olur elbet, ama zamanla her şey geçiyor. Kendinize yatırım yapar kendinizi gelistirir bir seyle meşgul olursaniz cok daha hızlı gecer. Neye ilginiz var bilemem ama yeni bir seyler de ogrenebilirsiniz, dil olabilir, ya da belgesel izleyin.. :KK66:

O kadar yeni ki. Daha iki saat oldu ayrilik mesaji atisim. Suan sudan cikmis balik gibiyim. Allah bana guc versin. Alismak sevmekten beter..

Arkadaşlarınıza ve ailenizle daha çok zaman ayırmaya bakın. Onun için de artık pişman olmayın, alışkanlık, merhamet, güven, arkadaşça duyulan sevgi, evet bunlar çok çok önemli duygular ama aşkın yanında bir insanla birlikte olabilmek için yeterli değil. Sakın ama sakın bana ah etti, ben ondan mutsuzum, birini bulamayacak miyim doğru düzgün gibi yersiz kuruntulara kapilayin. Tecrübeyle sabittir :KK16:
Sizin de basiniza geldi mi? Nasil oldu biraz anlatirmisiniz? Benzer hikayelere ihtiyacim var

Kizlar,
Onceki konularimi okuyanlar bilirler. Yaklasik iki senelik iliskimi duygularimin yetmedigini dusundugumden bitirdim. Onu cok seviyorum ama asik degilim. O cok iyi, beni kiracak birsey bilerek hic yapmadi. Onu uzdugum icin cok uzuluyorum. Bir daha beni oyle seven bulur muyum bilmiyorum ama gelecekte uzulmemek icin bitirmem gerekti :KK43:(

O benim hayatimda cok buyuk bi yerdeydi. Simdi ben ne yapicam? Her haftasonu beraberdik, haftaici firsat buldukca gorusurduk. Ben bu boslugu nasil dolduracagim? Ozlemden onu aramak istemiyorum. Bu ilk zamanlar nasil gecer? :KK43:(
Evet sizin aşkınız, heyecanınız bitmiş ayrılmışsınız... Ama aşklar bittiği zaman yerini ya sevgiye bırakır yada nefrete sizde sevgiye bırakmış anladığım kadarıyla karşınızdaki kişiyi kötü yorumlamıyorsunuz.... sevgiye dönüşen bir ilişkide de artık ben bu kişiyle anlaşıyorum denilip evlenilir yada ne kadar sevsemde biz ayrı dünyaların insanıyız ileride görüşlerimiz çatışacak denilerek severekte olsa ayrılık kararı alınır.... sizin böyle bir düşünceniz mi oluştu... yoksa şimdilik evlilik düşünmüyorum mu diyorsunuz... çünkü ileride tanışacağınız kişiylede bir müddet heyecanlı, ilişki yaşadıktan sonra yine aşkınız sönecek ve aynı şeyleri muhtemelen tekrardan yaşacaksınız...

hic kimseye sonsuza dek asık olmayacaksın yarın baska bırı de olsa bır zaman sonra sevgiye dönüsecek saygıda varsa güzel bir iliski cıkacak ortaya anladıgım kadaryla sen tutkulu heyecanlı olmayı bunları yasamayı özlemissin fakat bunlar tukenen seyler bır dahakı sefere bu kadar sanslı olmayabilirsin anladıgım kadaryla erkek arkadasın sana göre dogru bir insan bu zamanda dogru adamı bulmus olmanın ne kadar buyuk bşr luks oldugunu barısmazsanız en gec 5 aya anlarsın :)

bence doğru olanı yapmışsın. Aşkın tutkunun eninde sonunda tükendiğini söyleyenler olmuş. ben öyle düşünmüyorum. ilk günlerdeki kadar heyecanlı olmaz elbette ama o tutku asla tamamen olmaz.

"Annesi" gibi hissettiğin adamla zaten artık istesen de yapamazsın. Çünkü böyle durumlarda saygı da tükenmeye başlar erkeğe karşı.

Emin ol atlatacaksın ve pişman olmayacaksın. Aşkı bulduğunda her şeye değdiğini göreceksin.

Evet sizin aşkınız, heyecanınız bitmiş ayrılmışsınız... Ama aşklar bittiği zaman yerini ya sevgiye bırakır yada nefrete sizde sevgiye bırakmış anladığım kadarıyla karşınızdaki kişiyi kötü yorumlamıyorsunuz.... sevgiye dönüşen bir ilişkide de artık ben bu kişiyle anlaşıyorum denilip evlenilir yada ne kadar sevsemde biz ayrı dünyaların insanıyız ileride görüşlerimiz çatışacak denilerek severekte olsa ayrılık kararı alınır.... sizin böyle bir düşünceniz mi oluştu... yoksa şimdilik evlilik düşünmüyorum mu diyorsunuz... çünkü ileride tanışacağınız kişiylede bir müddet heyecanlı, ilişki yaşadıktan sonra yine aşkınız sönecek ve aynı şeyleri muhtemelen tekrardan yaşacaksınız...
Ben ona karsi hic heycan hissettim mi bilmiyorum bile. Iliskinin basindan beri hep kendimle savastim. Onu ilk gordugumde ilk dusuncem "aman allahim eski sevgilime ne kadar cok benziyor!!" Ve sonradan cikmaya basladik. Onu kendisi icin mi yoksa ona bakinca eski sevgilimi gordugum icin mi basta begendim hic bilmiyorum. Sonra sorunlar sorunlar... Biktim sorun duzeltmekten. Annesi gibi oldum. Onceki konularima bakarsaniz gorursunuz. Ben es olarak yanimda onun beni tatmin edeceginden emin olamadigim icin ayrildim. Herseyini o kadar cok ben yonlendiriyorum ki gozumde cok beceriksiz bi insan olarak bellendi kendisi ne yazik ki :(

hic kimseye sonsuza dek asık olmayacaksın yarın baska bırı de olsa bır zaman sonra sevgiye dönüsecek saygıda varsa güzel bir iliski cıkacak ortaya anladıgım kadaryla sen tutkulu heyecanlı olmayı bunları yasamayı özlemissin fakat bunlar tukenen seyler bır dahakı sefere bu kadar sanslı olmayabilirsin anladıgım kadaryla erkek arkadasın sana göre dogru bir insan bu zamanda dogru adamı bulmus olmanın ne kadar buyuk bşr luks oldugunu barısmazsanız en gec 5 aya anlarsın :)
Sevgi ve baglilik yonunden haklisiniz. Ama tukenmislik var bende. Onun cok seyini duZelttim. Alkol sorunu, amacsiz hayati, ot ceken arkadaslari (kendisi de arada bir) yani bi diger deyisle serseri gibi birini adam etmeye calistim. Ve yoruldum artik. Sonuc aliyorum. Iyi bi isi var simdi daha cok sorumluluk aldi ama ben? Ben ona guvenimi yitirdim :(

bence doğru olanı yapmışsın. Aşkın tutkunun eninde sonunda tükendiğini söyleyenler olmuş. ben öyle düşünmüyorum. ilk günlerdeki kadar heyecanlı olmaz elbette ama o tutku asla tamamen olmaz.

"Annesi" gibi hissettiğin adamla zaten artık istesen de yapamazsın. Çünkü böyle durumlarda saygı da tükenmeye başlar erkeğe karşı.

Emin ol atlatacaksın ve pişman olmayacaksın. Aşkı bulduğunda her şeye değdiğini göreceksin.

Evet dediginizde cok haklisiniz. Saygi bitiyor ne yazik ki. "O beceremez" "o dusunemez" diye dusunmek cok baska...

Sevgi ve baglilik yonunden haklisiniz. Ama tukenmislik var bende. Onun cok seyini duZelttim. Alkol sorunu, amacsiz hayati, ot ceken arkadaslari (kendisi de arada bir) yani bi diger deyisle serseri gibi birini adam etmeye calistim. Ve yoruldum artik. Sonuc aliyorum. Iyi bi isi var simdi daha cok sorumluluk aldi ama ben? Ben ona guvenimi yitirdim :KK43:
anlıyorum o zaman dogru karar vermıs olabılırsınız ama bırını adam edıp de sonra yoluna gtmek zor olacak senın ıcın

Ben ona karsi hic heycan hissettim mi bilmiyorum bile. Iliskinin basindan beri hep kendimle savastim. Onu ilk gordugumde ilk dusuncem "aman allahim eski sevgilime ne kadar cok benziyor!!" Ve sonradan cikmaya basladik. Onu kendisi icin mi yoksa ona bakinca eski sevgilimi gordugum icin mi basta begendim hic bilmiyorum. Sonra sorunlar sorunlar... Biktim sorun duzeltmekten. Annesi gibi oldum. Onceki konularima bakarsaniz gorursunuz. Ben es olarak yanimda onun beni tatmin edeceginden emin olamadigim icin ayrildim. Herseyini o kadar cok ben yonlendiriyorum ki gozumde cok beceriksiz bi insan olarak bellendi kendisi ne yazik ki :KK43:
onu nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz... siz ne aşıksınız nede seviyorsunuz... sadece eski sevgilinizin yerine yapıştırdığınız bir yara bandı olmuş hayatınızda ve eski sevgilinize göstermek istediğiniz ilgiyi ona göstermişsiniz muhtemelen eski sevgilinizi unutmak için onu kullanmışsınız... şunu unutmayın hiç kimse kimsenin yerini tutamaz... herkesin kendi kişiliği ve özelliği vardır... eğer eski sevgilinizi unutamadıysanız önce onu unutmayı kendinizi toparlamayı deneyin yoksa hayatınıza kimi alırsanız alın hep onu görmek isteyeceksiniz ve göremeyincede hayal kırıklığı yaşayacaksınız ve yaşatacaksınız... yanlış anladıysam kusura bakmayın geçmişinizi bilemiyorum çünkü..... ama yazdıklarınızdan eskiye dair unutamadığınız yada yarım kalan bir aşk acınız var gibi geldi....

onu nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz... siz ne aşıksınız nede seviyorsunuz... sadece eski sevgilinizin yerine yapıştırdığınız bir yara bandı olmuş hayatınızda ve eski sevgilinize göstermek istediğiniz ilgiyi ona göstermişsiniz muhtemelen eski sevgilinizi unutmak için onu kullanmışsınız... şunu unutmayın hiç kimse kimsenin yerini tutamaz... herkesin kendi kişiliği ve özelliği vardır... eğer eski sevgilinizi unutamadıysanız önce onu unutmayı kendinizi toparlamayı deneyin yoksa hayatınıza kimi alırsanız alın hep onu görmek isteyeceksiniz ve göremeyincede hayal kırıklığı yaşayacaksınız ve yaşatacaksınız... yanlış anladıysam kusura bakmayın geçmişinizi bilemiyorum çünkü..... ama yazdıklarınızdan eskiye dair unutamadığınız yada yarım kalan bir aşk acınız var gibi geldi....
Eski sevgilimi onunla ilk cikmaya basladigim zamanlar daha unutamamistim. Simdi umrumda degil kendisi. Ama bu iliskiyi baslatan o mu diye hic dusunmedim desem yalan olur.

Back
X