Ve Ayrildim :(

Zilan-87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
40
0
36
Diyarbakır
Merhaba arkadaslar,

Geçen gün bir konu açmistim... Benimde bir derdim var diye.. Nisanlimla ilgili, cok ilgisiz oldugu, sanki onu zorla benimle nisanlandigini söylemistim. Birkac gün kendimi iyi hisetmiyorum... ve düsündüm.. sizin yorumunuzu okudum... Ve bugün internette konusurken... ayrilmak istedigimi söyledim ona. Bana dediki... Zaten bekliyordum bunu, sen kararini çoktan vermissin...

Benimle resmen alay etti yaa. Kendimi kücülmüs ve aptal yerine koymus hissediyorum.

Bir yandan çok üzülüyorum.. ayrildim diye... Diger yandanda.. karsiligi bu olmamaliydi diye düsündüm. Ben olayi fazla büyütmedim...

Zaten büyütülecek hic birsey yoktu ortada. Karsi bile çikmadi.. bana karsi çok doluydu sanki.. Ve biran önce benden kurtulmakmis gibi geldi bana.. Nekadar kötü bir durum... Bense onun için babami karsima almistim.. Oysa... Off yaa... Içimde bir ses.. hala onu sevdigimi söyliyor... Simdi ne yapacam :( Dogrumu yaptim... Yalnis mi? Onun tepkisi neden böyle oldu? Hic birsey anlamadim :(

Sizlerin yorumunuz nedir?

bence hiç üzülme canım, ayrılma teklifi senden gelsin diye bir ortam oluşturdu belki de onun yüreğinde de kafasında da çoktan bitmiş bence :50: ayrılığı düşünmeyen insan sen ayrılalım dediğinde bir şok olur, nedenini sorar üzülür bitmesin falan der demi enazından. Çoktan yollarınızı ayırmış galiba o yüzden hiç üzülme inşaallah hakkında böylesi daha hayırlı olur canım. Büyük sözü dinlemekte fayda var onlar herseyi daha net görüyor çünkü...

hiç üzülme her işte bir hayır vardır.zaten zorlamayla olmuyor bu işler.allahtan hayırlısını ıste kendın ıçın herzaman.

herşeyin hayırlısı canım....
zaten o da bunu istiyomuş madem en iyisi olmuş...
bide evlendiğini düşün daha çok üzülürdün...
yol yakınken dönmek budur işte...
üzülmen normal ama sağlam dur

daha önce ki konunuzu da okumuştum
sizi bu raddeye ilgisiz ve umursamaz tavırlarıyla bilerek getirdiği düşünüyorum.
yapmak istediği şeyi size yaptırmayı başarmış.
Pişmanlık hissetmemenizi dilierim
çünkü en heyecanlı dönemler olarak geçirilmesi gereken söz nişan düğün öncesi dönemler
sizle alakadar olmayarak,umursamaz davranarak bir nevi size geleceği göstermiş.
bence doğru karar aldınız.

Merhaba arkadaslar,

Geçen gün bir konu açmistim... Benimde bir derdim var diye.. Nisanlimla ilgili, cok ilgisiz oldugu, sanki onu zorla benimle nisanlandigini söylemistim. Birkac gün kendimi iyi hisetmiyorum... ve düsündüm.. sizin yorumunuzu okudum... Ve bugün internette konusurken... ayrilmak istedigimi söyledim ona. Bana dediki... Zaten bekliyordum bunu, sen kararini çoktan vermissin...

Benimle resmen alay etti yaa. Kendimi kücülmüs ve aptal yerine koymus hissediyorum.

Bir yandan çok üzülüyorum.. ayrildim diye... Diger yandanda.. karsiligi bu olmamaliydi diye düsündüm. Ben olayi fazla büyütmedim...

Zaten büyütülecek hic birsey yoktu ortada. Karsi bile çikmadi.. bana karsi çok doluydu sanki.. Ve biran önce benden kurtulmakmis gibi geldi bana.. Nekadar kötü bir durum... Bense onun için babami karsima almistim.. Oysa... Off yaa... Içimde bir ses.. hala onu sevdigimi söyliyor... Simdi ne yapacam :( Dogrumu yaptim... Yalnis mi? Onun tepkisi neden böyle oldu? Hic birsey anlamadim :(

Önceki konularını bilmiyorum tamamen eski nişanlının yapmaya çalıştığını söylemek istiyorum -bana göre bence ilgisiz davranarak senin ondan ayrılmanı sağlamış zaten bunu istiyormuş gibi geldi bana. Üzülme canım ya bu dünyada senden daha değerlisi mi var? Niye kendini değersiz hissedesin ki senin karşınada seni çok seven seninle ilgilenen biri çıkıcak.İnş çok mutlu olursun:)

Merhaba arkadaslar,

kesinlikle doğru karar canım
insan bir durur sıradan bir kavga değil kız ayrılalım diyoo bir dur
bir şok ol bir duyumsa kızı

boş ver canım sende umursama daha çok şey yaşanacak hayatta

ayrılmak istediğini söylediğinde en azından neden diye sorar insan... ama bütün suç sendeymiş gibi sen ona soğuk ilgisiz davranmışsın gibi bekliyordum zaten demiş. hiiiiç takma kafana boşuna üzülme.

herşeyin hayırlısı canım....
zaten o da bunu istiyomuş madem en iyisi olmuş...
bide evlendiğini düşün daha çok üzülürdün...
yol yakınken dönmek budur işte...
üzülmen normal ama sağlam dur

katılıyorum evlenip boşanmaktansa yol yakınken kaçıp kurtulmak en güzeli erkekler resmen odun başka bişey değilller ne yaparsak yapalım yontulmuyorlar

Anlamli cevaplariniz icin çok tesekkür ederim.

Kizlar, kendimi çok kötü hissediyorum :( Allah'im böyle bir hissi hic kimseye vermessin....

üzme kendini hiç değmez inan bana onun umrunda bile değildir. Kendine edersin sadece biraz zaman geçsin çok doğru yaptıgını görürsün sende

Canım belki de senin ayrılma konusunda ciddi olmadığını düşünmüştür, blöf yaptığını veya naz yaptığını düşünmüştür, erkekler bazen böyle duyarsız olabiliyorlar.

ona kadın çoksa sana da erkek çok değil mi güzelim hayat hoştur aşklarboştur sevme sevil peşinde koştur :D :D üzülme unutma bu dünya da senden başka yok seni seven senin mutluluğun için sevinen insanları düşün onlar için mutlu ol seni sevenler için

Son düzenleme:
Canım belki de senin ayrılma konusunda ciddi olmadığını düşünmüştür, blöf yaptığını veya naz yaptığını düşünmüştür, erkekler bazen böyle duyarsız olabiliyorlar.

O beni ciddiye almadi zaten.. böyle birsey yapamadigimi düsünüyordur herhalde... Ama basbaya yaptim.. Önce bana senin kafanda daha önce bu düsünce vardi dedi... Ayrilirken bile dürüst ol... Bana böyle dedi.... Inanabiliyormusunuz :(

Cevaplariniz icin tesekkür ederim... Desteginiz icinde cok tesekkür ederim.

Ve herkese tavsiyem... Bir erkege tam deger ve tam sevgi vermeyin... Hep kaybeden siz olucaksiniz.. Ben bir erkegin sevgine artik inanmiyorum.... Hepsi yalan....

ölüsü olan bir gün ağlar; delisi olan hergün ağlar...
Kurtulmuşsun işte, ileri bak, ne kısmetler çıkar önüne...

O beni ciddiye almadi zaten.. böyle birsey yapamadigimi düsünüyordur herhalde... Ama basbaya yaptim.. Önce bana senin kafanda daha önce bu düsünce vardi dedi... Ayrilirken bile dürüst ol... Bana böyle dedi.... Inanabiliyormusunuz :(

Cevaplariniz icin tesekkür ederim... Desteginiz icinde cok tesekkür ederim.

Ve herkese tavsiyem... Bir erkege tam deger ve tam sevgi vermeyin... Hep kaybeden siz olucaksiniz.. Ben bir erkegin sevgine artik inanmiyorum.... Hepsi yalan....

Sana katılıyorum canım, biz kıymet verdiğimizde kıymet vermiyorlar. Ama böyle internette ayrılık olur mu? Yüzyüze konuşma şansınız yok mu?

üzme kendini hiç değmez inan bana onun umrunda bile değildir. Kendine edersin sadece biraz zaman geçsin çok doğru yaptıgını görürsün sende

ona kadın çoksa sana da erkek çok değil mi güzelim hayat hoştur aşklarboştur sevme sevil peşinde koştur :D :D üzülme unutma bu dünya da senden başka yok seni seven senin mutluluğun için sevinen insanları düşün onlar için mutlu ol seni sevenler için

Sana katılıyorum canım, biz kıymet verdiğimizde kıymet vermiyorlar. Ama böyle internette ayrılık olur mu? Yüzyüze konuşma şansınız yok mu?

Merhaba... hayir malesef.. ben yurtdisindayim... o Tr'de... Hic bir zaman beni aramadi... 5 ay nisanli kaldik... bazen mesaj atardi.. onuda son 1-2 hafta yapmadi... Bugün internettede tesadüfen görüsdük... Yani bende açikti. ondada açikti.. Selam verdi... Böyle... Beni üzen sey.. ben onun icin bukadar mücadelen vereyim.. Oysa... onun umrusunda bile degilmis be... Insanlar bukadarmi kötü oluyormu :(

Yüzyüze ayrılamazdı ki ? :26:
Çok seven biri, sevdiğinin gözünün içine baka baka nasıl ayrılır? Hele de, aslında ayrılmayı istemiyorsa...
Ayrılmaya mecbur bırakılmışsa ?
Boşver canım. En iyisini yapmışsın. Seven adam, asla bırakmazdı. Yakında peşinden gelirse , döneceksende süründürmeden dönme... :31:

yol yakınken dönmüşsün.nişanlılık karşılıklı tanışma dönemi değil mi zaten?şükretmelisin ki doğru zamanda henüz evlenmeden o kişinin doğru insan olmadığını anlayıp kurtulmuşsun.Allah karşına gönlüne göre birini en kısa zamanda çıkarsın inşallah.

Back
X