- 28 Ekim 2014
- 53
- 7
- 18
- Konu Sahibi Irene Adler
-
Canım benimde 6 gün oldu bugün bakmamak için whatsapp ı bile sildim bütün hesaplarımı kapattım bir süre böylesi daha iyi galiba sende öyle yap kapat ve o hiç olmamış gibi hayatına devam et su akar yolunu bulur kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız ne kadar üzülsek de hesapta olan değil nasipte olan geliyor başımıza böyle düşün benden bir tane daha yok bu hayatta de kendini sev alışacaksın başta zor gelecek ama neler atlatmadık ki ne ayrılıklar ne ölümler ne hayal kırıklıkları inşallah karşına hiç bırakıp gitmeyecek biri çıkacak bunun için dua et Allaha sığın şüphesiz ki her şifa onda bununda şifasını verir inşallahAblalarım yaşıtlarım artık kim okuyosa önceki paylaşımlarımı okudunuz mu bilmiyorum okuyanlar için söylüyorum sonunda ayrıldık 15 gün oldu kendimi toparlayamıyorum bana bi yol gösterseniz. Facede engelledim hiç bi şekilde bi alakamız kalmadı ama sürekli bakma istiyorum profiline feln arkadaştan girip bakıyorum yazdıkları feln zoruma gitmeye başladı girmemeye çalışıyorum off aslında şuan ondan nefret bile etmiyorum içimde ona karşı hiç bi duygu kalmadı 2 yıldan sonra iğrenç bi şekilde ayrıldı benden adam değilmiş dicem arkasından konuşmak istemiyorum offf napıcam
Katılıyorum hep aynı şeyler tam güvendiğin anda çekip giderler..Ayrilik acısı..
yasamayan bilmez
insanin hala sevdigi birinden ayrilmasi cok zordur.için yana yana bitirirsin
ama geciyor zamanla
bu seferde baskalari giriyor
hayatina ne acı ki onlarda aynısı oluyor
bir söze inanirim ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte arkasindan geliyor
benim hayatimda oyle oldu
EvetKatılıyorum hep aynı şeyler tam güvendiğin anda çekip giderler..
Canım bende düne kadar böyle düşünen insandım hatta konumda bile anlattım neden ben diye dün netten Seda Diker in seans tecrübelerini okudum biraz Nil Gün ü dinledim yine netten aslında bizim bilinçaltımızın ürünü hayatımıza giren aynı erkekler diye anlatıyor onlar yani ben sevgilimi kaybetmekten korkuyordum aslında bırakmayacak adama o enerjiyi aktara aktara bıraktı o da bunun doğru olduğuna inandı gibi. Önce kendi korkularımızı yenmemiz gerekiyor kendimizle barışmamız korkularımızı yenmemiz.. Ben hep babam gibi birini sevmekten korktum babam gibi biri olursa hayatımdaki diye korkuyla yaşadım şimdi bakıyorum hep öyle oldu en kötü hikayemi en güvendiğim insanlar yazdı ben çektim onları. İşe kendimi sevmekle korkularımı yenmekle ve bana acı çektirenleri affetmekle başlayacağım. Kişisel gelişim kitapları okuyacağım. Tavsiye ediyorum. SevgilerAyrilik acısı..
yasamayan bilmez
insanin hala sevdigi birinden ayrilmasi cok zordur.için yana yana bitirirsin
ama geciyor zamanla
bu seferde baskalari giriyor
hayatina ne acı ki onlarda aynısı oluyor
bir söze inanirim ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte arkasindan geliyor
benim hayatimda oyle oldu
Aslında doğru onun da hayatına giren kızlardan en iyisiydim diyebilirim. Beni bırakır korkusuyla yaşadım ve en son öyle oldu işte.Canım bende düne kadar böyle düşünen insandım hatta konumda bile anlattım neden ben diye dün netten Seda Diker in seans tecrübelerini okudum biraz Nil Gün ü dinledim yine netten aslında bizim bilinçaltımızın ürünü hayatımıza giren aynı erkekler diye anlatıyor onlar yani ben sevgilimi kaybetmekten korkuyordum aslında bırakmayacak adama o enerjiyi aktara aktara bıraktı o da bunun doğru olduğuna inandı gibi. Önce kendi korkularımızı yenmemiz gerekiyor kendimizle barışmamız korkularımızı yenmemiz.. Ben hep babam gibi birini sevmekten korktum babam gibi biri olursa hayatımdaki diye korkuyla yaşadım şimdi bakıyorum hep öyle oldu en kötü hikayemi en güvendiğim insanlar yazdı ben çektim onları. İşe kendimi sevmekle korkularımı yenmekle ve bana acı çektirenleri affetmekle başlayacağım. Kişisel gelişim kitapları okuyacağım. Tavsiye ediyorum. Sevgiler
Haklisin..Canım bende düne kadar böyle düşünen insandım hatta konumda bile anlattım neden ben diye dün netten Seda Diker in seans tecrübelerini okudum biraz Nil Gün ü dinledim yine netten aslında bizim bilinçaltımızın ürünü hayatımıza giren aynı erkekler diye anlatıyor onlar yani ben sevgilimi kaybetmekten korkuyordum aslında bırakmayacak adama o enerjiyi aktara aktara bıraktı o da bunun doğru olduğuna inandı gibi. Önce kendi korkularımızı yenmemiz gerekiyor kendimizle barışmamız korkularımızı yenmemiz.. Ben hep babam gibi birini sevmekten korktum babam gibi biri olursa hayatımdaki diye korkuyla yaşadım şimdi bakıyorum hep öyle oldu en kötü hikayemi en güvendiğim insanlar yazdı ben çektim onları. İşe kendimi sevmekle korkularımı yenmekle ve bana acı çektirenleri affetmekle başlayacağım. Kişisel gelişim kitapları okuyacağım. Tavsiye ediyorum. Sevgiler
Aynen bende öyle düşünüyorum ama ben kendimi hiç sevmem mesela hiç güzel bulmam hiç değerli görmem çok kişi söylerdi sen kendini sevmezsen başkası nasıl sevsin diye yine bildiğimi yapardım. Ben meslek lisesi çıkışlı önlisans mezunuyum mesela lisansa geçmek çok zor bir ihtimaldi çünkü en son ilkokulda gördüm matematiği. Kimseden yardım almadan sınavı kazandım ama eski sevgilim o şehirde diye gitmedim. Nasıl pişmanım şimdiye çoktan mezundum belki hayatım daha başka olurdu. Değer miymiş zerre değmezmiş yine kendime ettim. Sonra işte terkedildim biliyorsunuz onun içinde işimi bıraktım ne derse yaptım şimdi yana yakıla iş arıyorum onlar hayatına gayet iyi devam ediyorlar. Bir daha birini sever miyim bilmiyorum ama öğrendiğim tek şey önceliği kendime vermeliymişim giden yılları geri getiremiyoruz ne yazık ki. İnşallah aynı şeyleri yaşamayız kızlar çok çookk mutlu oluruz ben umutluyum bugünde içimde gereksiz bir mutluluk hayırlara vesileAslında doğru onun da hayatına giren kızlardan en iyisiydim diyebilirim. Beni bırakır korkusuyla yaşadım ve en son öyle oldu işte.
İşte napıyosak kendimiz yapıyoruz aslında bende onun için elimden geleni yaptm ailemi karşıma aldım hiç değmedi beni öahçup etti kimse beni ona yakıştırmadı ben dinlemedim gitti çok çirkin bi kızla aldattı beniAynen bende öyle düşünüyorum ama ben kendimi hiç sevmem mesela hiç güzel bulmam hiç değerli görmem çok kişi söylerdi sen kendini sevmezsen başkası nasıl sevsin diye yine bildiğimi yapardım. Ben meslek lisesi çıkışlı önlisans mezunuyum mesela lisansa geçmek çok zor bir ihtimaldi çünkü en son ilkokulda gördüm matematiği. Kimseden yardım almadan sınavı kazandım ama eski sevgilim o şehirde diye gitmedim. Nasıl pişmanım şimdiye çoktan mezundum belki hayatım daha başka olurdu. Değer miymiş zerre değmezmiş yine kendime ettim. Sonra işte terkedildim biliyorsunuz onun içinde işimi bıraktım ne derse yaptım şimdi yana yakıla iş arıyorum onlar hayatına gayet iyi devam ediyorlar. Bir daha birini sever miyim bilmiyorum ama öğrendiğim tek şey önceliği kendime vermeliymişim giden yılları geri getiremiyoruz ne yazık ki. İnşallah aynı şeyleri yaşamayız kızlar çok çookk mutlu oluruz ben umutluyum bugünde içimde gereksiz bir mutluluk hayırlara vesile
Evet onuda anlamış değilim kendimizi çok beğendiğimizden değil ama herşeyiyle daha iyi olduğumuz kızları neden tercih ederler acaba .sİşte napıyosak kendimiz yapıyoruz aslında bende onun için elimden geleni yaptm ailemi karşıma aldım hiç değmedi beni öahçup etti kimse beni ona yakıştırmadı ben dinlemedim gitti çok çirkin bi kızla aldattı beni
Valla onu bende çözemedim demek ki bizde bi sıkıntı yok onlarda var bana bunları yaşatanın bigün pişman olacağına eminim o yüzden üzülmüyorum artık o üzülsün. sende üzülme o senii kaybettiğine yansınEvet onuda anlamış değilim kendimizi çok beğendiğimizden değil ama herşeyiyle daha iyi olduğumuz kızları neden tercih ederler acaba .s
bende suan bu korkuyla basetmeye calısıyorum ,Aslında doğru onun da hayatına giren kızlardan en iyisiydim diyebilirim. Beni bırakır korkusuyla yaşadım ve en son öyle oldu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?