ne yazacağımı bilemedim gerçekten çok akıllıca hareketler...
çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun. Önceki konunda bahsettigin kadıncağızın paranoyak olduğu kadar varmış. Demek ki günü birlik cinsel ilişkiler yaşıyordu eşin. Şu an neredesin? Eşin nerede?
Geçmiş olsun.. Çok üzülmeyin böyle bir adam için ve lütfen affetmeyin. Sonuçta arkadaşı ile beraber klüpten kız bulup aynı evde sevişecek kadar basiretsiz bir adamdan bahsediyorsunuz. Lütfen bir müddet sonra yumuşamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Of ya çok üzüldüm inan ismini ve konu başlığını okuyunca içim cız etti ,Oysaki daha yeni 18 yıllık evliliginde Aldatılan yesilayin konusuna uzuldum birde sen şimdi ...ne desem bilemiyorumkim mutlu olur ki Aldatılan bir kadının acisindan ! Dikkat et kendine acini tabiki yasa ama kendini yipratmadan dibe de bat ama çok güçlü bir şekilde geri çık. ..Bu arada hafiye gibisin maşallah.
Allah yardımcın olsun. Önceki konunda bahsettigin kadıncağızın paranoyak olduğu kadar varmış. Demek ki günü birlik cinsel ilişkiler yaşıyordu eşin. Şu an neredesin? Eşin nerede?
Allah daha beterinden korusun diyelim canım inan buradaki yazılanları okuyunca kendimde bir gün aldatilacagim psikolojisi içine giriyorum kurbanlık koyun gibi sırası bekliyirmusum gibi .Of ya umarım bundan sonrası Guzel olur yorumlarından cok güçlü zeki bir kadın profili çiziyorum hep ..Hersey gönlünce olsun.Hayatın sillesinden ben de nasibimi aldım. Ne denir ki. Allah daha büyük acılar yasatmasin
Söyle bence hemen. Fotoğraflari da gönder. Kocası öğreneceğini bildiği için şu an zemin hazırlıyordur belki de. O kadının da bilmeye hakkı var.Arkadasa soyleyemedim. Arayıp duruyor takip ettirdiğimi biliyordu.
Ben aileyim yanimdayim o istanbulda. Demekki oyleymis ben saf ben aptal
Allah daha beterinden korusun diyelim canım inan buradaki yazılanları okuyunca kendimde bir gün aldatilacagim psikolojisi içine giriyorum kurbanlık koyun gibi sırası bekliyirmusum gibi .Of ya umarım bundan sonrası Guzel olur yorumlarından cok güçlü zeki bir kadın profili çiziyorum hep ..Hersey gönlünce olsun.
O sizi degil kendini aldattı. Aldatan aldanırmıs. Sakin olmaya calisin gercek yuzunu gordunuz iste. Bende bosaniyorum
Söyle bence hemen. Fotoğraflari da gönder. Kocası öğreneceğini bildiği için şu an zemin hazırlıyordur belki de. O kadının da bilmeye hakkı var.
Söylerim büyük ihtimal. Yikilicak ben sana demistim kahve dicek.
En kısa zamanda yüklü bir tazminat talebiyle davanı aç. Son zamanlarda erkeklerden nefret etmeye başladım. Allah ıslah etsin böylelerini.
Off off takip ediyordum konularını.. Çok üzüldüm.. Bu gece ben de aldatmayla ilgili bi konu açtım, onun üzüntüsünü yaşarken bunu gördüm. Ne diyim bilemedim Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah! Bütün aldatan erkeklerin hatta.
O sürekli eşinden şüphelenen kadında haklıymış. O kadının eşi miydi, eşinin arkadaşı?
Ne denir ki... Ama iyiki takip ettirmişsiniz. Bundan sonra ki süreçte Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?