ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet onun eşi. Sana da geçmiş olsun iyi geçirdiler bize töbe Yarabbim ya keçileri kaciricam

Çok üzüldüm ya. Zaten evli adamın gece barlarda ne işi var? İlla ki göz teması, dokunma olur yani. Ama neyse görmüş oldun, iyi ki takip ettirmişsin..
Ben biraz geç farkına vardım ama öyle olmuş valla

Normalde fevri bir insan sayılırım ama aldatılma başıma gelse sadece susarım gibi geliyor. Bir an once bosanma işlemlerini gerceklestirir ve susarim sadece. Nedenmis, ne olmus, nasil yapar...vs onunla tek bir kelam etmezdim sanirim. Boylesi daha az yorucu olur heralde. Adiniza uzuldum. Yeni hayatiniz guzel olur umarim.

Inanin derdimi anlatırken bile yorgun olduğumu farkettim. Çok yoruldum

Normalde fevri bir insan sayılırım ama aldatılma başıma gelse sadece susarım gibi geliyor. Bir an once bosanma işlemlerini gerceklestirir ve susarim sadece. Nedenmis, ne olmus, nasil yapar...vs onunla tek bir kelam etmezdim sanirim. Boylesi daha az yorucu olur heralde. Adiniza uzuldum. Yeni hayatiniz guzel olur umarim.

Bende öyle düşünüyorum. Hem niye bağırıp cagirayim ki olan olmuş. Bagirsam ne olacak sanki..

bugün belki hayatının en zor gecelerinden biri olacak. allah daha beterini göstermesin.
uyumaya çalış. biz yanındayız. düşmanın varsa ki sanmıyorum onlar bile yanında olur merak etme bu durumda. buradayız işte.

Kızlar 1 2 saat uyumaya calisicam oglUm erken kalkıyor en azından ona enerjim olsun. Desteğiniz için tsk ederim.

İnşallah yepyeni bir başlangıçla pırıl pırıl bir güne uyanırsın..
Açıkçası diğer konunda 'kadın şüpheleniyosa vardır bişey' diye yorum yapcaktım. Ama dilim varmadı.
Demekki o arkadaşı hakikaten sağlam ayakkabı değildi ve eşi bunun farkındaydı.
Körle yatan şaşı kalktı malesef.

Mantıklı ve iyi niyetli birine benziyosun.
Çok akıllıca davranmışın.
Şüphelerle günler geçirmek yerine bi anda çözüm bulmuşun.
Allah sana acı verenleri misliyle cezalandırsın inşallah.
Güzel haberlerini bekliyorum...

Arkadaşına uymasına üzüldüm.Çok büyük aptallık etmiş .Bundan sonrası için oğlunuz ve sizin için hayırlısı olsun.İyiki dağ gibi baban var.Ailenin yanındasın.Umarım bu süreci çabuk atlatır toparlarsın.

Çok güçlü bir kadınsın. Ne kadar isyan etsen, yoruldum, tükendim desen de bu geceyi hatırla hep. Yaşadığın hislere göre ver kararlarını. Yalnız değilsin. Bir an önce hayatın yoluna girer umarım.

Bu aldatmayi basimiza kim icaat etti bilmiyorumki.
Mantik disi bisey neden boyle tutuldu senelerdir anlamis degilm.
Sen bi kadina soz verdin ya, omur boyu soz verdin, ayrica sen kendi kadinini elin adamlarinin koynunda dusunsen bile aklini kacirabilirken, nasil kndine hak goruyosun karini aldatmayi? Neden?
Konu sahibi su an nasilsin? Allahim sabir versin dayanma gucu versin. Yavrun kac yasinda? Al iste pislik adam, o yavrununda gelecegini darma dagin ettin. Mutlumusun?

Çok üzüldüm, okumuştum konularınızı. İnşallah yepyeni, tertemiz bir sayfa açacaksınız hayatınızda. Dediğiniz gibi şimdi birleşiyordur puzzle parçaları kafanızda. Karakter yapısı evliliğe uygun değilmiş demek ki baksanıza, anca sokaklarda sürtmek, adı da "sosyal hayat"!İyi ki ailenizin yanındasınız, söylediniz inşallah onlara da. Öbür kadıncağıza da söyleyin, o da görsün kocasının ne mal olduğunu.

Ah erkekler. Hele ki eşleri yanında değilken.. En çok yaptıkları şey karı-kız ayağı . duyduğum gördüğüm ihanetler çoğunlukla eşi hamile ve yeni doğum yapmışken, ve eşi uzaktayken... Nefsine söz geçiremeyen karaktersiz grubu bunlar. Allah YARDIMCINIZ olsun.. Yavaş yavaş burnundan getireceğinize eminim

Erkekler neden aldatır çözemiyorum ki, siz eşinle birbinizd aşıktınz her şey yolundaydı arkadaşları dışında problem yoktu sanırım. İnsan daha ne ister eşi var çocuğu var böyle bi insan ndn aldatır bilemiyorum. Ama her erkekten beklenmeli bence ve biz kadınlar daima takipte olmalıyız malesef

Keşke esini aldatanların alnına bir damga yapsalar.ömür boyu utancıyla gezse.
Yazık cok yazık allah sana güzel bir es vermiş, dünyalar tatlısı bir çocuk vermiş daha ne istersin be adam.
İşte sen yanlış yaparsan hayat dostuna allah verdiklerinide almasını bilir.sizi kaybetti artık. Sürünür inşallah.
Arkanıza bile bakmayın...

Aldatılan insanlar özellikle hemcinslerim deyim neden hep kendilerinde hata arar ? Kendilerini neden enayi yerine konulmuş hisseder ? Sizin suçunuz günahınız nedir ? Evlilik denilen anlaşmada karşı taraf dünyanın en adi davranışlarından birini yapmış , siz neden ah vah edip duruyorsunuz bırakın o mahvolsun o üzülsün perişan olsun.Şimdi düşünsün kara kara ne yaptım ben diye ? Sizde akışına bırakın hayatı oturun seyredin sonuçda vicdanınız rahat.Eşinizi en iyi siz tanırsınız yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz bundan sonraki hareketlerine göre boşanıp boşanmayacağınıza karar verirsiniz kendinizi bu kadar yıpratmayın yazık değil mi canınıza ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X