ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.984
28.742
798
Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.

Of ya çok üzüldüm inan ismini ve konu başlığını okuyunca içim cız etti ,Oysaki daha yeni 18 yıllık evliliginde Aldatılan yesilayin konusuna uzuldum birde sen şimdi ...ne desem bilemiyorum:KK14: kim mutlu olur ki Aldatılan bir kadının acisindan ! Dikkat et kendine acini tabiki yasa ama kendini yipratmadan dibe de bat ama çok güçlü bir şekilde geri çık. ..Bu arada hafiye gibisin maşallah.

Geçmiş olsun.. Çok üzülmeyin böyle bir adam için ve lütfen affetmeyin. Sonuçta arkadaşı ile beraber klüpten kız bulup aynı evde sevişecek kadar basiretsiz bir adamdan bahsediyorsunuz. Lütfen bir müddet sonra yumuşamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Allah yardımcın olsun. Önceki konunda bahsettigin kadıncağızın paranoyak olduğu kadar varmış. Demek ki günü birlik cinsel ilişkiler yaşıyordu eşin. Şu an neredesin? Eşin nerede?

Ben aileyim yanimdayim o istanbulda. Demekki oyleymis ben saf ben aptal

Geçmiş olsun.. Çok üzülmeyin böyle bir adam için ve lütfen affetmeyin. Sonuçta arkadaşı ile beraber klüpten kız bulup aynı evde sevişecek kadar basiretsiz bir adamdan bahsediyorsunuz. Lütfen bir müddet sonra yumuşamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Canim acıyor. Icim kan ağlıyor ama gözümde tek damla yaş yok. Boş boş bakiniyorum.

Of ya çok üzüldüm inan ismini ve konu başlığını okuyunca içim cız etti ,Oysaki daha yeni 18 yıllık evliliginde Aldatılan yesilayin konusuna uzuldum birde sen şimdi ...ne desem bilemiyorum:KK14: kim mutlu olur ki Aldatılan bir kadının acisindan ! Dikkat et kendine acini tabiki yasa ama kendini yipratmadan dibe de bat ama çok güçlü bir şekilde geri çık. ..Bu arada hafiye gibisin maşallah.

Hayatın sillesinden ben de nasibimi aldım. Ne denir ki. Allah daha büyük acılar yasatmasin

Allah yardımcın olsun. Önceki konunda bahsettigin kadıncağızın paranoyak olduğu kadar varmış. Demek ki günü birlik cinsel ilişkiler yaşıyordu eşin. Şu an neredesin? Eşin nerede?

Arkadasa soyleyemedim. Arayıp duruyor takip ettirdiğimi biliyordu.

Hayatın sillesinden ben de nasibimi aldım. Ne denir ki. Allah daha büyük acılar yasatmasin
Allah daha beterinden korusun diyelim canım inan buradaki yazılanları okuyunca kendimde bir gün aldatilacagim psikolojisi içine giriyorum kurbanlık koyun gibi sırası bekliyirmusum gibi .Of ya umarım bundan sonrası Guzel olur yorumlarından cok güçlü zeki bir kadın profili çiziyorum hep ..Hersey gönlünce olsun.

Off off takip ediyordum konularını.. Çok üzüldüm.. Bu gece ben de aldatmayla ilgili bi konu açtım, onun üzüntüsünü yaşarken bunu gördüm. Ne diyim bilemedim Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah! Bütün aldatan erkeklerin hatta.
O sürekli eşinden şüphelenen kadında haklıymış. O kadının eşi miydi, eşinin arkadaşı?

Arkadasa soyleyemedim. Arayıp duruyor takip ettirdiğimi biliyordu.
Söyle bence hemen. Fotoğraflari da gönder. Kocası öğreneceğini bildiği için şu an zemin hazırlıyordur belki de. O kadının da bilmeye hakkı var.

Ben aileyim yanimdayim o istanbulda. Demekki oyleymis ben saf ben aptal

En kısa zamanda yüklü bir tazminat talebiyle davanı aç. Son zamanlarda erkeklerden nefret etmeye başladım. Allah ıslah etsin böylelerini.

Allah daha beterinden korusun diyelim canım inan buradaki yazılanları okuyunca kendimde bir gün aldatilacagim psikolojisi içine giriyorum kurbanlık koyun gibi sırası bekliyirmusum gibi .Of ya umarım bundan sonrası Guzel olur yorumlarından cok güçlü zeki bir kadın profili çiziyorum hep ..Hersey gönlünce olsun.

Atlatirim. Bugünden itibaren hersey kafamda oturdu. Böyle yapmıştı haa demek ki sebebi buymus falan diyorum.

O sizi degil kendini aldattı. Aldatan aldanırmıs. Sakin olmaya calisin gercek yuzunu gordunuz iste. Bende bosaniyorum

Size de geçmiş olsun. Sakinim hatta gereğinden fazla şoka girmiş gibi bakiniyorum etrafa.

Söyle bence hemen. Fotoğraflari da gönder. Kocası öğreneceğini bildiği için şu an zemin hazırlıyordur belki de. O kadının da bilmeye hakkı var.

Söylerim büyük ihtimal. Yikilicak ben sana demistim kahve dicek.

En kısa zamanda yüklü bir tazminat talebiyle davanı aç. Son zamanlarda erkeklerden nefret etmeye başladım. Allah ıslah etsin böylelerini.

Amin. .

Off off takip ediyordum konularını.. Çok üzüldüm.. Bu gece ben de aldatmayla ilgili bi konu açtım, onun üzüntüsünü yaşarken bunu gördüm. Ne diyim bilemedim Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah! Bütün aldatan erkeklerin hatta.
O sürekli eşinden şüphelenen kadında haklıymış. O kadının eşi miydi, eşinin arkadaşı?

Evet onun eşi. Sana da geçmiş olsun iyi geçirdiler bize töbe Yarabbim ya keçileri kaciricam

Ne denir ki... Ama iyiki takip ettirmişsiniz. Bundan sonra ki süreçte Allah yardımcın olsun.

Biliyorsunuz aramiyordu beni geldiğinden beri. Biriyle anlaştım bu işlerle ugrasiormus adam. Isinin ehli çıktı hakikaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X