ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinin en buyuk dusmani yine baska bir kadin kadin aldatilmis derdi var altina not dusmek zorunda kaliyor lutfen hakaret etmeyin diye
Kocasini yakaladigi yine baska bir kadin
Kadinlar kulubunde dusmanlarim sevinsin aldatildim diye yaziyor
Aslinda kadinlar birbirimize destek olsak zaten aldatma diye bisey kalmaz kadin kadini korusa kimse karisini aldatmaya cesaret edemez
Offf varya zaten duygusalim bu ara acaip icim acidi hele o takip sureci cok sancili gecmistir
Allah yardimcin olsun agla bagir kir dök akit zehirini ne diyecegimi bilemedim

Şok oldum eski konularını biliyorum.o takıldığı eşinden şüpelenen kadına söylüycekmisin.çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.bi açıklama yaptımı peki eşin.bide eşinin durumu iyi sanırım.böyle aldatmalara çok para lazım.

Dusmanim dahi olsa bunu yasamasini istemem. Dik dur o kendi ayibi. Sen kendini toparla.yaptigi sey kabul edilebikir birsey degil. Bence affetme cunku tekrari olucaktir buna emin ol..Allah yardimcin olsun...
Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.

Yaşadığın durum aklıma mugehatun mugehatun un konularını getirdi oda eşinin sosyal hayatından gezip tozmasindan şikayet ettigi sırada böyle bu durumu öğrenmişti ben zaten inanmıyorum sürekli geceleri tek gezen erkeğin aldatmayacagina dün eşim konuşurken laf arasında şöyle bi olay anlattı araba hastasi benim esim telefonda konuşurken arkadaşiyla of of of bu ne yaa diyince arkadasida yine hangi arabayı gördün millet karı kıza oflar sen arabaya demiş
Erkekler arasında böyle durumlar sorun olarak görünmüyor bizim bi kız arkadasimiz kocasindan başkasına baksa arkadasligimizi keserken erkekler aldatmada bile destekliyor birbirlerini adınıza üzüldüm umarım en zararsız biçimde atlatirsiniz

Gecmis olsun. Evladinizla huzurlu bir hayatınız olur ins.
Fakat ben esinizin ilk vukuati oldugunu sanmiyorum. Yani o adamla takilmaya baslayinca bozuldu diyemeyecegim.
Yalniz düşman mevzusunu anlayamadim? Burada dusmaniniz mi var?

Kkk cok uzuldum insallah tez zamanda o mikroptan kurtulup yeni bir sayfa acarsin kendine.. burada bu tip seylere sevinip profillerinde sevinc cigliklari atan rahatsizlar ne yazik ki kum gibi.. toplumumuzun rahatsiz kesimini olusturduklari icin onlari dogal ortamlarinda kendi hallerine birak..

Eski konularınızı biliyorum bu adam için üzülmeyin. Belki özünde iyi biridir ama evliliğin sorumluluklarını yerine getirebilecek biri değilmiş. Üzücü bir durum, geçmiş olsun..

Konuyu takip ediyorum
Üzüldüm hakkında hayırlısı

Gecmis olsun ,asla affetmeyin ,hersey gibi gecicektir uzumesi geteken sen degilsin

Offf be... çok üzücü ne diyeceğimi bilemiyorum... çok zor bir durum allah sabır versin... böyle erkekleri boğmak istiyorum gerçekten :KK62:

Kadın hissediyor gerçekten ön sezilerine güvenmek gerekmiş:110: inşallah tez zamanda atlatırsınız

Cok üzüldüm gercekten eski konunu okumustum bende okurken öyle birsey düsünmemistim aldatacagini. Demekki o kadin okadar paranoyak olmak icin sebebi varmis gercekten. Allah bildigi gibi etsin pislikler namussuzlar. Kücük cocugun da var hakkinizda hayirlisi olsun en dogru olani yap ve hakkini al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X