ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atlatirim. Bugünden itibaren hersey kafamda oturdu. Böyle yapmıştı haa demek ki sebebi buymus falan diyorum.
Geçecek biliyorsun sende çok acıtacak gururun aklına geldikçe defalarca kırılıcak kendini çok iyi hissettiğin bi anda aklına gelecek yine acıtacak. Ama ona değil kendine Nasıl inandığına acıyacaksın ama Zaman sonra daha güçlü daha emin daha kırılmaz incinmez olarak ayakta olacaksın. Şimdi sadece acını yaşa biraz kendinle kal düşün ağla kahkaha at sonra yine ağla delir ama yaşa acını ki biran önce geçsin sonra zaten ne yapacağını biliyorsun ama şimdi kendinle kal

çok üzüldüm...Allah yardımcınız olsun gerçekten üzücü....ama şu bir gerçek deli gibi pişman olacak ne değişir hiçbir şey ..ama pişmanlık ateşi kavursun yaksın onu şu an dileğim bu senin adına...inşallah sen de çabucak toparlanır mutlu güzel günler görürsün yeniden

Hic üzülme öyle karaktersiz bi kisiye degmez boswer kendi gözünle gördün acidi ama süpheler öldü icinde bi de Tabi o

Haketmemis seni birak layigini bulsun En Büyük KK

Çok geçmiş olsun üzmeyin kendinizi lütfen o karaktersiz adam için değmez.
Siz değil o kaybetti ve elinizde delil olmasına o kadar sevindim ki hem onu rezil hemde perişan edebilirsinz.
Umarım hemen toparlanıp intikamınızıda acı halde çıkartırsınız.
Rabbim sizin ve oğlunuzun hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Canim kendini yipratma oglun icin guclu olmaya calis eger yapabilirsen oglunla bi tatile cik uzaklas biraz kafa dagit iyi gelir

Sizi tanımasam da yorumlarınızda bir samimiyet hissedip bir sempati duyardım,isminizi ve başlığı görünce bakakaldım aklıma şey geldi arkadaşıyla ilgili haz etmediğiniz birbirleriyle takıldıkları,eşi de diyormuş ya bunlar kesin kadına gitti bunlar kesin kadınlarla diye kadın paronoyaklıkta haklıymış demek ki. Allah yardımcınız olsun aldatan aldanırmış değmez böylesi için.

Önceki konuyu takip ediyordum. Ama gerçekten beklemiyordum. Şu an resmen moralim bozuldu.
Pislik geri hastalık kapar her aldatan inşallah. İğrenç herifler.

Guven guven diyorlar hep. tabi paranoyak derecesinde yolmayacaksin ama herkese hata payi birakip yeri geldiginde guvenmeyecek ve sorgulayacaksin. Normal insaniz biz peygamber degiliz cunku. Hayatta kimseye yuzde yuz guvenmem diyorum sorunlu insan oluyorum.
Gecmis olsun tahmin etmistim disari cikma konusundan. Yorum yazmamistim uzulmeyin diye. Ben bu konularda en cok suna kiziyorum, aptal yerine konulmaya. Zamanimin calinmasina. 1 gun bile beni aldatan adama kocam demek istemedigimden didiklerim bu disari cikmalari. Akilli kadinmissiniz daha fazla uzatmamissiniz ve takip etmissiniz bir sekilde. Kurtuldunuz aslinda sizi uzen bir insandi diye dusunuyorum. Su an aciniz cok taze bu cumleler anlamsiz geliyordur muhtemelen. Zaman sadece zamanla duzelecek her sey sabredin.

Arkadaşından hoşlanmadığınızda abarttığınızı düşünmüştüm. Demek ki eşi de kocasını bildiği için sürekli paranoya halinde geziyormuş. Gerçekten çok üzüldüm, çocuğunuz var mıydı bilmiyorum ama ne olursa olsun geri adım atmayın. Elinizde deliller de var güzelce basın kıçına tekmeyi. Size hastalık da getirebilirdi çok ucuz kurtulmuşssunuz.

Ya ben böyle adamları anlayamıyorum. Hadi pisliksin, maymun iştahlısın, gözün çöplükte karın aklına gelmiyordur da -ki bu da mantık dışı zaten- insan çocuğundan da mı utanmaz hiç?
Zina yaptıktan sonra gelip nasıl o masum yavruya dokunabiliyorlar? Nasıl bir vicdansızlık bu?

Son 10 saat içinde okuduğum 3.aldatılma konusu. Bu karaktersiz erkeklere kim dur diyecek artık? Şimdiye kadar hep 'çapkınlık' adı altında meseleyi basitleştirdiler.

Konularını takip ediyordum ve az çok yorumlarından güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum.elbet zor ama sen üstesinden geleceksin buna inanıyorum.Allah yardımcın olsun

Bunuda atlatacağını biliyorum arkadaşım...Ne yazık ki kelimelerin tükenip gittiği anlar bunlar...Her zaman seninleyim kuzum:KK42:

Erkeklerin cogu aldatmaya meyilli.. Firsatini bulan kacirmiyor. Sizinki yakalananlardan.. Yakalanmayanin karisi kocasina guven icinde evliligine devam ediyor. Bakiniz: Bir kac gun oncesine kadar siz.. O yuzden hic sasirmiyorum artik.. Evlenmeye niyetlenen madalyonun oteki yuzune de hazir olsun. Yillarca esini aldatmadan tek esli yasamis ve yaslanmis cok az aile gordum. Bu tek eslilik guvencesi kumrulara mahsus olmali..:KK43:

Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Maden aldatmış hakkını ara canım gitaç boşanma davasını sonrada tazminat davasını aç donuna kadar al o çıtır kızlar 5 kuruş parasi olmayınca yanında duracakmiymis

Sürekli konularınıza denk geliyordum ve böyle bir sonu beklemiyordum yine de. Ne denir ki geçmiş olsun

Ben son konunuzda diğer kadının hislerinden ötürü böyle birseyi bekliyordum.
Biz kadınlar hissediyoruz,sizde bir pislik sezmeseniz konu açmazdınız zaten.
Erkek milleti bu hiçbirine şaşırmıyor herşeyi bekliyorum maalesef.
Ama sizin adınıza sevindim,neden sevindim çünkü gerçeği öğrendiniz,muhtemelen daha öncesi de vardı bu yeni degil,sizi daha fazla kandıramadı haysiyetsiz
Hem kapı gibi babanız varken sırtınız yere gelmez.
Hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun.

Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Iyi yakalamissin adami akillica bende süpelensem her yolu denerim ne olup bittigini anlamak icin....

Şimdi olay daha çok sıcak böyle hissetmen normal hazmedilebilir bisey degil ama zamanla icin soguyup daha aklıselim düsunüceksin acele etme olayin sıcakligiyla..

Şunu bil bence senin eksikligin oldugundan yapmamis bunu kocan içinde warmiş ne kadar iyi olsanda sen yine yaparmiş o kendini suçlamamalisin bu noktada

Kendine biraz zaman tani durumu kabullenip burnundan getir yaptiklarini kocanin...

Atlatirim. Bugünden itibaren hersey kafamda oturdu. Böyle yapmıştı haa demek ki sebebi buymus falan diyorum.

İsmini görünce inanamadım. Çok sasirdim.
Esin zaten ailene para mevzusunda diğer yüzünü gostermisti.
Bosver. Rabbim başka dert vermesin.
Hakkında hayırlısı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X