ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyük geçmiş olsun benim eşimde beni aldatmisti sadece tel görüşmesi olmasına rağmen canım çok acımisti acını çok kötü çıkar bu şereften yoksun adamdan bundan sonra hep güzelliklerle karşılaşırsin umarım

Bir kadın hiçbir şey görmesede duymasa da içine o hissiyat gelince altından mutlaka bir şeyler çıkıyor
Allah yardımcınız olsun. Umarım en az sancıyla bu süreci atlatırsınız
Bir daha o insana nasıl koşulsuz bir şekilde güvenilebilir ki ?

Ah be kahve bu teselli lafı değil sakın yanlış anlama dünyada ki bütün kadınlar aldatiliyor zira erkek milletinin zihniyetini çözmek zor.Ne yapmak istersen arkandayım ama ne olur bu kadar dibe vurma.

Adam (!) simdi binbir özürler diler. Arkadaslara uydum ben seni ve oglumuzu seviyorum bir anda oldu vs vs yalanlar palavralar. Allahindan bulsun arsiz haysiyetsiz kopek. İnşallah siz manevi olarak en az hasarla atlatirsiniz. Maddi anlamda da iligine kadar söküp alin bu adi heriften. Siz yine güçlüsunuz obur konudaki evhamli kadin paramparca olucak yazik. Allah boyle erkeklerin hepsini kahretsin

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah sabır versin. Çocuğuna ve sana sağlık mutluluk versin. Bundan sonra hep iyi, dürüst insanlarla karşılaşırsınız umarım. Dik durun toparlanın. Sizi kaybedenler üzülsün.

Öncelikle geçmiş olsun, ben de aldatıldım acısını iyi bilirim.
Eşinizin fazlaca samimi olduğu, eşi paranoyak olan o adamla arkadaşlığından rahatsız olduğunuz mesajı okumuştum ve inşallah sonu kötü olmaz diye düşünmüştüm.
İki ya da daha fazla evli erkek bir araya gelip geceleri özellikle eşlerinden ayrı zaman geçirmeye başladıysa altında mutlaka bir bit yeniği aramak gerek.
Kızlar burayı dikkatli okuyun, ne hinlikler adilikler dönüyor anlayın nolur!!!
Eski eşimin boşandıktan sonraki itirafı: Evliyken ayda bir görüştüğümüz 10 kişilik arkadaş grubumuz vardı kadınlar da erkekler de çok iyi anlaşıyor. Her ay birimizin evinde toplanırdık. Kocalarımız yemekten sonra kadınlar sohbete dalınca kızlar ya biz sıkıldık sahile gidelim 1-2 saat takılalım diye çıkıyorlardı biz de saf saf olur gidin diyorduk 2-3 saate geliyorlardı. Meğer o sahil dedikleri A. de lüks bir genelevmiş 5 saftirik ayda bir, bir güzel aldatılıyormuşuz!!!!

Çok çok çok üzüldüm lütfen güçlü olun. Ayrıca bu durumdayken üstünüze gelecek olanlar varsa az insaf etsin. Kadınlar kulübü mu cadılar kulübü mü buranın adı! Bir de bunu düşünmeyin.

Böyle bbirşeyi kimse düşmanının başına mile gelmesini bile istemez üzülmeyin güçlü kadın kalmaya devam edin yaptıklarınız çok akıllıca geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun EE tabi başka biri olsa o eve gider iyice rezil ederdi yüzüne bi tokt bi tükürük mide bulandırıcı pislikler

Ayyyy ben şok şu an

Yanına kalmadı, evini ,yuvasını ,evladının kokusunu karısının aşkını güvenini kaybetti o uçkur sevdasına. Asıl kaybeden o.
Haklı olan, güçlü olan sizsiniz. Kararınız konusunda yazın buraya, yalnız değilsiniz merak etmeyin.

Abla inan çok üzüldüm. Başlığı görünce şok oldum. Ne deyim. Allah kimsenin başına vermesin ya. Rabbim gönlüne göre versin...

Oha yuhhh
Gün gecrikce sanki birgün hepimizin basina gelecekmis gibi düsünüyorum sanki her kadin aldatilacak sirasini bekliyor

Konularınızın tümünü okumuştum başlığı görünce ciddi anlamda bi moral bozukluğu yaşadım. Benimde aklıma direk mugehatun geldi.. başınıza gelen şey bizim anlayabileceğimiz türde birşey değil yaşayan anlar çok zordur umarım. Ama bana verdiğiniz izlenim çok güçlü olduğunuz. Umarım bundan sonra tüm güzellikler güzel şeyler sizinle olur bu zor günleri atlatırsınız...

Ne iğrenç!Sonra nasıl uyandınız bu duruma?Geriye kalan 4 arkadaşınız da bu şerefsizlerden boşandı mı?

nasil ya. Hepiniz bosandiniz mi peki. Ay ahlaksizlar daha neler duyucaz Bir arkadas demis hepimiz kurbanlik koyun gibi aldatilma siramizi bekliyoruz diye cok dogru

Off çok üzüldüm .
Her kadının başına gelebilir.
Umarım bi an once atlatırsın .
Yeni ,güzel bir yaşam kurarsin kendine .
Böyle eşimle bazen konuşuruz bu meseleleri, eşim diyo ki erkekler cinsellik için aldatır..
Ben de arada diyorum, başkasıyla bi şey yaşarsan sakın bana dokunma.
En çok tiksindigim sey ,başkasıyla birlikte olup sonra karısı ile de yatması bi erkeğin .
Çok çirkin geliyor.
Tabi erkek zihniyeti başka çalışıyor.
Allah sabır versin size..

İşin kötüsü o ara kimse uyanmadı, eski eşim boşandıktan 3 yıl sonra bunu itiraf etti bana. Onlar hala görüşüyor, hala evliler, çocukları oldu. Mutlu'lar yani. Ben başka konular yüzünden boşanmıştım.

nasil ya. Hepiniz bosandiniz mi peki. Ay ahlaksizlar daha neler duyucaz Bir arkadas demis hepimiz kurbanlik koyun gibi aldatilma siramizi bekliyoruz diye cok dogru
Öyle düşünmeyin bence.
Kadınlar az biraz güçlü olsa erkekler bi b..k yemezler.
Kadının bırakıp gidecegini bilmeli erkek. Ve cok sey kaybedeceğini...aile kurmak zor iken kaybetmeyi göze alması bukadar kolay olmamalı .

Haysiyetsiz, aşağılık insanlar. Yüzüne tükürsen tükürüğüne yazık..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…