- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
biliyorsun sonra eşlerini mahvediyorlar bir de hastalık bulaştırıpNasıl ya
Şaka gibi,hiç mi korkmuyor bu insanlar hastalıktan falan ?
hiç Allah tan korkuları yok bunların,vicdanları da...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorsun sonra eşlerini mahvediyorlar bir de hastalık bulaştırıpNasıl ya
Şaka gibi,hiç mi korkmuyor bu insanlar hastalıktan falan ?
Ben de nefret ediyorum, hepsini potansiyel yalancı, çıkarcı olarak görüyorum. Aşka, sevgiye, sadakate, evliliğin kutsallığına olan inancımı kaybettim.ay inanamıyorum çok korkunç ya....erkeklerden nefret ediyorum okudukça bunları...
Kesinlikle ya ne hakkı var bu heriflerin tertemiz eşlerine pislik bulaştırmayabiliyorsun sonra eşlerini mahvediyorlar bir de hastalık bulaştırıp
hiç Allah tan korkuları yok bunların,vicdanları da...
öyle...Kesinlikle ya ne hakkı var bu heriflerin tertemiz eşlerine pislik bulaştırmaya
Tabikison mesajımı silebilir miyim konu sahibi arkadaşı endişeye sokup rahatsız etmek istemiyorum?Ayikolreiz
Kadinlar durup dururken mantar oluyorlarsa dikkat etsinler, cogunlukla cinsel yoldan bulasiyor. Uzakta calisip esini aldatan bir arkadasim bu konuda biraz dusunceli cikip Elize testi yaptirmis ve bir sure esine dokunmamis sonuclar gelene dek.. Ama kadin iskillenmis ve papaz olmuslar anlattigina gore..Ne denir ki bilemedim.Bir de eşlerine bulaştırma ihtimalleri de var o ihtimal zaten korkunç![]()
Kadinlar durup dururken mantar oluyorlarsa dikkat etsinler, cogunlukla cinsel yoldan bulasiyor. Uzakta calisip esini aldatan bir arkadasim bu konuda biraz dusunceli cikip Elize testi yaptirmis ve bir sure esine dokunmamis sonuclar gelene dek.. Ama kadin iskillenmis ve papaz olmuslar anlattigina gore..
Aman o kadar cok karsilastim ki bu gibi aldatmalarla, acaba esine gercekten sadik adam var midir diyorum artik..Cok efendi, sadik bir koca gorsem "acaba bu gercekten mi boyle, yoksa hic yakalanmadi mi" diye dusunuyorum. Ummadigim insanlar eslerini aldatti, olmayacak kadinlarla.. Yakalanana kadar normal geliyor onlara.. Cogu da eslerini cok seviyor guya, ve ayrilmaya da hic niyetleri yok.. Ama bir kere affedildiler mi uc gun sonra aynisini yapmakta da bir veis gormuyorlar. Evdeki nasilsa affeder hesabi..
Erkek her yerde erkek ama burada nerdeyse butun kadinlar calisiyor ve cogu kadin affetmiyor. Burada zenci erkekler oyle genellikle, bir kadin asla yetmiyor onlara.. Beyazlar arasinda Turkiyede oldugu kadar yaygin degil, Turkiyede seks tabu oldugu icin duvarda delik gorse cezboluyor erkekler, selam veren kadina is atti, mini giyen kadina araniyor gozu ile bakiliyor, herkesin akli uckurunda dolasiyor. Her gecen gun de daha beter oluyor oralar..Bir şey merak ediyorum,siz ABD'deydiniz sanırım,orda da mı durum böyle peki ? Yani bu yazdığınız genel mi ?
bende inanamadım valla yaAy inanmıyorum yaaaaa
Ogluna yasatican ilk tecrubeyi de, ya kizina? Adam seviyor, asik oluyor, kiz bekle, evlendikten sonra diyor.. Adam yillarca rahip gibi beklemek zorunda, cevresinde onlarca kiz kadin dolanirken.. Baska kadina sadece seks icin yanasirsa bu arada, aldatmis oluyor. Geneleve gitse fark eder mi? Aldatma aldatmadir. Sevdigini bir kere aldatan, sevdigi ve evlendigi kadini hic aldatmaz mi? Bir kere tadini almaya, alismaya gor..Türkiyede seks nasıl tabu yahu utanmasak davul zurna ile genelevde ilk tecrubeyi yasatacaz ogluslarimiza. Bizim ülkemizde erkek aldatması gayet normal bir durum . Toplum olarak direk kabul ettigimiz bir durum . Adam gittigi pavyon ile hava atıyor kahvehanede.
Tabu varsa o da erkeklerin eğlenilecek(?) değil evlenilecek kadınlarına yaptıkları baskı .Saraylim bence erkek aldatması her yerde hemen hemen aynı
Neden tabu söyleyeyim mi oğluşlarınız genelevde ilk tecrübesini yaşarken davul zurna ile gönderirsiniz.Kızınız evlenmeden tecrübe yaşasa nerdeyse öldürürsünüz.Tabu muhabbeti budur siz erkekler aldatır bilmem ne derken tabu muhabbetinde de erkekleri savunmuşsunuz.Madem tabu değil oğluşlarınız ilk tecrübelerini genelevlerde değil de normal sevgilileri olacak kızlarla yaşasın.Sonra da bu kadar çok aldatma filan olmaz merak etmeyin.He oğluşlarınız gene uslu durmadı illa aldatacak bunu öğrenince gelinleriniz çalışan ve mantıklı kadınlarsa basar tekmeyi gider.Türkiyede seks nasıl tabu yahu utanmasak davul zurna ile genelevde ilk tecrubeyi yasatacaz ogluslarimiza. Bizim ülkemizde erkek aldatması gayet normal bir durum . Toplum olarak direk kabul ettigimiz bir durum . Adam gittigi pavyon ile hava atıyor kahvehanede.
Tabu varsa o da erkeklerin eğlenilecek(?) değil evlenilecek kadınlarına yaptıkları baskı .Saraylim bence erkek aldatması her yerde hemen hemen aynı
Abla sen beni çok yanlis anlamissin da ben hıc ugrasamicamNeden tabu söyleyeyim mi oğluşlarınız genelevde ilk tecrübesini yaşarken davul zurna ile gönderirsiniz.Kızınız evlenmeden tecrübe yaşasa nerdeyse öldürürsünüz.Tabu muhabbeti budur siz erkekler aldatır bilmem ne derken tabu muhabbetinde de erkekleri savunmuşsunuz.Madem tabu değil oğluşlarınız ilk tecrübelerini genelevlerde değil de normal sevgilileri olacak kızlarla yaşasın.Sonra da bu kadar çok aldatma filan olmaz merak etmeyin.He oğluşlarınız gene uslu durmadı illa aldatacak bunu öğrenince gelinleriniz çalışan ve mantıklı kadınlarsa basar tekmeyi gider.