Ve...Ben de aldatldm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hawana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hawana

Ziyaretçi
merhaba kızlar...
yazacaklarım biraz uzun olabilir ama içimi dökmek istiyorum...

okuyanlarınız bilirler sevgilimle daha önce bir ayrılık yaşayıp tekrar geri barışmıştık...
11 haziranda tekrar çıkmaya başlamıştık,herşey çok güzel gidiyordu taa ki 1 temmuza kadar.1 temmuz çarşamba günü sevgilimle buluştuk,oturduk bir yerlerde ve ben eve gittim.akşam da msnde muhabbet ediyorduk bana ben film izlicem msn açık aşkım dedi tamam dedim ben de oyalanıyordum msnde.uzun süredir de onun mail adresine girmemiştim öylesine aklıma geldi bakayım dedim..ve silinmiş öğelerde bir kızın ''aşkım''başlıklı mailini gördüm.maili açıp baktım, kız 3 kere aşkım seni çok özledim deyip üzgün surat koymuş.ama bizimki cevaplamamış.

film seyrediyor,msnde okumaz diye bir hışımla aradım,bu ne demek oluyor dedim...geçmişi karıştırma demez mi...ne demek karıştırma dedim,bizim ayrıldığımız zamanda bile biz birbirimizin hayatındaydık sen bana böyle bir adiliği nasıl yaparsın dedim...

bildiğin gibi değil olaylar başım çok büyük belada dedi..neymiş bilmediğim diyince,
efendim bi gün çok içmişler,ikisinin de kafası iyiymiş ve beraber olmuşlar...ve işin acı tarafı kız daha 18 yaşında we bakireymiş..!!!!!!!
o kadar sinirlendim ki anlatamam...aldatıldığıma mı yanayım,erkek arkadaşımın 18 yaşındaki bi kıza düşecek kadar aciz olmasına mı bilmiyorum...
kız başıma bela oldu kendi kendine gelin güwey oluyor attığı hiçbir şeye cewap wermiyorum sana yemin ederim bi kere oldu böle bişe başka hiç olmadı dedi...ama hiçbir şekilde kendini affettirmeye de çalışmadı...özür de dilemedi,hiçbirşey yapmadı...

cuma günü aradım ben bunu...we bana artık dewam edemeyeceğini,beni çok üzdüğünü,bana layık olmadığını,eğer ilerde ewlenirsek beni geçindiremeyeciğini,kendisinin hiçbirşey olduğunu,benimse önümde parlak bir geleceğimin olduğunu we hayatına giren en saf,en temiz insan olduğumu söyledi...
we bu işi uzatmanın artık pek bir mantığı yok dedi,yani bana önceki ayrılık nedenlerini tekrar sıraladı...aldatma konusuna ise hiç değinmedi...telefonu kapatırken iyi ki warsın dedi..sağol dedim...bişeye ihtiyacın olursa başın sıkışırsa ara dedi...olur dedim...
we bitti...ama ilk ayrılık kadar koymadı nedense...

şu anda ne hissediorum peki,ya da ne istiyorum...
pişman olsun..deliler gibi pişman olsun...yalwarsın..eşeklik ettim desin...ha bu sonucu değiştirecek mi?elbetteki hayır...ama benim kalbimdeki yaranında bedeli ödenmeli...we her zamanki gibi bedel ödeyen ben olmamalıyım bu kez...

Amannn klasik ayrılan erkek tripleri
Sen benim hayatıma giren en temiz kızdın da bilmem ne

Bırak Allah aşkına ya kurtulduğuna şükret bence arkana bile bakma

Son düzenleme:
bitmişle ölmüşe çare bulunmaz, bitmiş gibi görünüyor ilişkiniz.
sen de sal ucunu gitsin derim

acı ama geçince unutucaksın.

yaşadığına üzüldüm...ama bence hiçbirşey düşünmemeye çalış biraz klasik olacak ama senin gerçek anlamda saf duyguların kadar yaklaşmamış bu aşka ve seni haketmiyor...şuan üzüleceksin ama ileride bunu düşünmeyeceksin...hem söylesene seven erkek direnmezmiydi? sen şimdi en az yarayla kapat bu olayı...dilerim karşına seni hakeden biri çıkar...sevgilerimle...:teselli:

hayırlısı olsun bundan sonrakı hayatına bak canım
hatırlamıyacak kadar ıcen ınsan ..senı aldatıyor sonra da afftırmek yok

ne tuhaf yaa, sanki 1 senaryo var, oyuncular farklı
ne kadar çok aynı şeyleri aynı şekilde yaşayan insan var..
ve biz, onların çok pişman olmasını ve adeta yalvarmalarını istiyoruz
Canım sen merak etme, ne zamanki onu daha az düşünmeye başlarsan ve
ayrılığı kabullenmeye başlarsan, emin ol ummadığın anda çıkagelir veya arar
bu senin yine mahvoluşun demektir, hep aynı şeyleeeer aynıııı...

hakLısınız kızLar..we o kadar amatörce yaLanLar ki bunLar anLatamam...
ne bu yaaa yeşiLçam repLiği gibi...sarhoştum hatırLamıyorum...komik...

teLefonda,peki neden 2.kez başLadın benimLe dedim...o benim kendimi deneme süremdi,sana eskisi gibi oLabiLecek miyim diye kendimi deniyordum demez mi....o ne demek yaaa dedim,o zaman sen beni de deniyordun???
we eğer ben o maiLi yakaLamasydım öyLe de böyLe de ayrıLacakmışız yani bundan bu çıkar...
yazık emekLerime,sewgime....

ben cocugun bakire ve 18 yasında bir kızla sadece kendini tatmin etmek için yatmasına takıldım, bence cok dusuncesızce davranmıs, o kızda belkı de bu olay hıc unutamayacagı derın bır yara yaratacak.. sen boyle bır davranısta bulunan bırıyle bır omur gecırebılır mısın? eger gercekten unutmak ıstıyorsan o kısıyle ırtıbatı kesmelıısn bence, ewt bılıyorum cok acı cekıyorsun, yasadıkların kolay degıl,mutluluklar senınle olsun tatlım:)

valla arkadasim ben sana uzuldugum kadar sevgilinin o kizi kandirmasina da uzuldum.
18 yasinda diyorsun..
srhoslar mis diyorsun..
sevgilin sana layik degilmis belli ki..

kızın bekareti konusunda başta kendini ilgilendirir gibi bir yorum yapmıştım, kendi isteğiyle yapmış gibi.
ancak yeni fark ettim içkili olduğu için yapmış.
evet gerçekten bu onun için bir yıkım olabilir.
hatta muhtemelen havana, senin yıkılmandan daha çok yıkılacaktır o.

sonrasında da bunları yazmıştım...

kiminle yatarsa yatsın bu şahıs, benim gözümde aldatma var..
yalan dolan var...

başkasıyla yatıyorsun, gelip barışmak istiyorsun, sonra da ben deneme süresi verdim baktım olmuyor diyip bitiriyorsun.
hiç erkekçe mertçe gelmiyor bu davranış...

havanacım sen de bırak artık bu insanı ya..
aylardır gidiş gelişler kendini yedin bitirdin.
görünen o ki adam hala rahat, hala rahat...
seni üzmek ona koymuyor demek ki..
kendi hayatımı yaşarım ben diyor.
bırak da yaşasın hayatını ya..sensiz tabii ki..

Son düzenleyen: Moderatör:

bıraktım artık..iLk günden beri hiçbirşey yapmıyorum...
msnde kendisi yazıyor,facebook'umda duwarıma yazı faLan yazıyor..oraLı biLe oLmuyorum...kendi geLiyor kısaca...
aLLah'a hawaLe ettim...acısı bir şekiLde çıkacak...
şu anda hiç de üzgün değiLim..iLk ayrıLık kadar da koymadı zaten,çok daha koLay toparLadım kendimi aLLah'ıma çok şükür...

Allah daha büyük acılar yaşatmasın canım.
çok sevindim toparlanmış olmana..:teselli:

bu adamdan zaten sana iyi eş olmaz canım yol yakınken ayrılmışsınız sevinmelisin bence.maalesef etrafta böylelerinden bolca mevcut.allah iyilerler karşılaştırsın canım.

teşekkür ederim kızLar... :1hug:

geçmiş olsun çok üzüldüm.

eskileri karıstırma dedi demek kötükedihüso bi kızın gecmişi ne kadar önemliyse bi erkeginde önemli.erkek nasıl evlenecegi kızın bakire olmasını isterse kızda erkegin bakir olmasını istemeye hakkı var.aynı seyı sen yapsan dünya meselesi,namus konusu olur ama beyefendi hep suclu hem güclü.aman canım ya bir damlacık gözyasına degmez.salla ya ugurlar olsun.cok sükür olsunki ilişkiniz ciddilesip evlenmeden ögrendin nasıl biri oldugunu.Allah karsına Allah korkusu olan pırıl pırıl birini cıkarsın insallah

inş canım....son geLişmeLerden haberdar edeyim biraz sizi...
dün beni abisinden aradı,onun oLacağını hiç tahmin etmemiştim muhtemeLen abisi bişey sormak için arıyordur diye düşündüm we de açmicaktım teLefonu ama sonra açtım...baktım kendisi..öyLe naber napıosun dedi iyidir yazLıktayım arkadaşLarLa faLan dedim hoş beşten sonra ben gidiyorum dedi..nereye dedim,biLmiyorum uzakLaşıyorum burdan daha fazLa durmak istemiorum dedi,beLLi değiL nereye gideceğim ama aiLem bodruma diye biLio dedi...iş faLan mı war dedim,yook dedi öLesine gtidiorum dedi,rüzgar ne taraf götürürse dedim aynen dedi..sesini duymak için aradım dedi,iyi yaptın dedim...
bi an durdu,hakkını heLaL et dedi...tabiki de heLaL oLsun dedim...kapattık teLefonu...
sonra bi arkadaşından tekrar aradı...otogardayım bodruma gidiorm 1-2 gün burdayım sonrasına bakacaz artık dedi...peki,iyi yoLcuLukLar dedim...

niye aradı biLmiyorum...beLki de dikkat çekmek istiyor...ama,yoLu açık oLsun ne diim artık bu saatten sonra...

aman ya ne yaptığını bilmiyor erkek arkadaşın bence..
öyle her sarhoş olduğunda gidip biriyle mi birlikte olacak bu adam..
o kadar mı aciz bu adam.. ya korkunç bişey bu..
Allah korusun böyle saçmalıklardan hepimizi, valla çok saçma bişey bu.
ipleri onun eline vermişsin sen bence..
eğer onu süründürmek istiyorsan biran önce dizginleri alman lazım..
sen istediğin zaman sana ulaşmalı.. öyle kafasına her estiğinde aradığında konuşursanız zor adam olur bu..
bu yaptığını asla görmezden gelme.. ömür boyu pişman olma sonra..
telefon numaranı deiştir yada geçici olarak kapattır.. ve bir ay arama sorma..
o zaten sonra sana ulaşamayınca yine içkili gelir kapının önünde sızlanmaya, ağlamaya başlar.. senin ki de bu tipten belli..

Son düzenleme:

He sarhoştum bende başkasıyla töbe töbelmaz:
Bakalım bu kadar rahat cekip gidebiliyomuydu...

Allah ıslah etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…