Ve...Ben de aldatldm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hawana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu ne yaptıgını bilmeyecek akdar sarhoş bi ben olamıyorum yaa...
ya bünyem çok kuvvetli yada bu erkekler yalancı..
bi halt etti... nerden çıkış noktası bulacak... sarhoştum.. palavra..
sen yokken gününü gün etmiş belliki..
sen hiçbirşey yapmasanda o biraz döner dolaşır hayatına birilerini sokar çıakrır sonunda döneceği varsa döner..
sen birşey yapma..
hiç gerek yok..
bırak ne hali varsa görsün...

ya eger gercekten bıtırdıysen havana helal olsun sana, valla ben de aldatıldım hem de aynı sınıftan bır kızla, sanırım cıkmaya baslarlar seneye ve su an fınal haftamdayım, notlar yerın dıbınde, ayrılıp da guclu olan ınsanları tebrık edıyorum, ama ben bıttım(

çok uzuun bir aradan sonra hawana geri geldi :) ilk işim de hemen eski yazdıklarıma bakmak oldu tabi ki de :) vay be neler neler yaşamışım diye öööyle ağzım açık okuyordum vallahi :)
çok şükür artık herşey yolunda,konuda bahsi geçen şahısla ilgili değil tabii bambaşka birisi :) kısmetse yaza nişan var :)

ama en çok hoşuma giden hiçbirinizi tanımamama rağmen o dönemde bana verdiğiniz bu manevi destek :)
zaman geçip de tarafsız bakınca çok daha iyi anlıyor insan,kadın dayanışması nerde ve ne şartla olursa olsun budur işte :)

hepinize tekrardan merhabalar diyorum,sevgiler :)

adına gercekten sevındım arkadasım. umarim biz de senin gibi mutlu oluruz sonunda ve hayirli kisiyle.
omur boyu mutluluklar dilerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…