Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar menümü vereyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası
ARA
3 tane limonlu form bisküvi
ÖĞLE
1 bardak ayran
1 posiyon kıymalı patlıcan
1 kepçe mercimek çorba
ARA
3 tane limonlu form bisküvi
AKŞAM
5 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt
4 litre su
valla belli bir menü dahilinde gidemiyorum nasıl denk gelirse öyle gidio menü işi biraz zorluyor :) ama yediklerimi yazmak daha eğlenceli geldi :) zayııflamak için eziyet çekmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum şuan :)
bende öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum pilav makarna almıyorum mesala
günayyydınnnlaaarrrr sabah kahvaltımı bugün dışardan aldım :)
Teşekkür ederrimmm sizede afiyet olsun :)Oh mis afiyet olsun
benimde bugün kepekli sandiviç ekmeğim evde bitmiş farkında değildim bugünlük çeyrek ekme içi alınmış ve 1 yumurta yeşillik
:) şuan yiyeceğim :) tabi paketin yarısını![]()
Bende de aynısı var canım ben yarısı bu saatlerde yarısınıda 4 gibi felan yiyorum
iyi gidiomuşum gibi gelio bana ama :) bilemedim :)
:) şuan yiyeceğim :) tabi paketin yarısını![]()
merhaba öncelikle günlüğün hayırlı olsun
boool eksili bir yol olur inşallah.
ufak bir tavsiyem var eğer kabul edersen, bende çalışan biriyim ve yemek işyerinde olmadığı için evden getiriyorum. ara öğünlerde paketli ürünler yerine bir avuç baden fındık ceviz ve leblebi karışımı yersen seni daha tok tutar ve birçok faydası olduğu için diyetine çok daha fazla yardımcı olur.
Bende de aynısı oluyordu bu tarz şeylerde sonra tahilil yaptırdım insülin direnci çıktı sizde bir tahlil yaptırınBen çok yerım ama sunu farkettım yedıkçe sankı acıktırıyo
Ben tok tutsun dıye yıyıom ama sağolsun 1 paket yedıkten sonra bıde çubuk kraker yıyorum :))
Ama ben zayıflamaya çalışmıyorum sadece konunun dıkkatımı çektı bıde grıssıınıyı gorunce soylemeden gecemedimm :)
Daha yenı check up yaptırdım . Turp giyim şükür bence benım pis boğazlığımmBende de aynısı oluyordu bu tarz şeylerde sonra tahilil yaptırdım insülin direnci çıktı sizde bir tahlil yaptırın