• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve benim miladım :)

kızlar menümü vereyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası

ARA
3 tane limonlu form bisküvi

ÖĞLE
1 bardak ayran
1 posiyon kıymalı patlıcan
1 kepçe mercimek çorba

ARA

AKŞAM
5 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su

kızlar menümü vereyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası

ARA

ÖĞLE
1 bardak ayran
1 posiyon kıymalı patlıcan
1 kepçe mercimek çorba

ARA

AKŞAM
5 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su

valla belli bir menü dahilinde gidemiyorum nasıl denk gelirse öyle gidio menü işi biraz zorluyor :) ama yediklerimi yazmak daha eğlenceli geldi :) zayııflamak için eziyet çekmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum şuan :)

valla belli bir menü dahilinde gidemiyorum nasıl denk gelirse öyle gidio menü işi biraz zorluyor :) ama yediklerimi yazmak daha eğlenceli geldi :) zayııflamak için eziyet çekmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum şuan :)

bende öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum pilav makarna almıyorum mesala

günayyydınnnlaaarrrr sabah kahvaltımı bugün dışardan aldım :)

Eklentiler

• 12661945_199266697100093_6417536690350378744_n.webp
    12661945_199266697100093_6417536690350378744_n.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 37
Oh mis afiyet olsun
benimde bugün kepekli sandiviç ekmeğim evde bitmiş farkında değildim bugünlük çeyrek ekme içi alınmış ve 1 yumurta yeşillik
Teşekkür ederrimmm sizede afiyet olsun :) :nazar:
kepekli değilde tam buğday yada çavdar ekmeği daha çok tercihim kepekli ekmeğin tadı hiç hoşuma gitmiyor :)

:) şuan yiyeceğim :) tabi paketin yarısını ;)

Eklentiler

• 12631440_199299263763503_13363741691104286_n.webp
    12631440_199299263763503_13363741691104286_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 30
:) şuan yiyeceğim :) tabi paketin yarısını :KK66:

merhaba öncelikle günlüğün hayırlı olsun
boool eksili bir yol olur inşallah.
ufak bir tavsiyem var eğer kabul edersen, bende çalışan biriyim ve yemek işyerinde olmadığı için evden getiriyorum. ara öğünlerde paketli ürünler yerine bir avuç baden fındık ceviz ve leblebi karışımı yersen seni daha tok tutar ve birçok faydası olduğu için diyetine çok daha fazla yardımcı olur.

merhaba öncelikle günlüğün hayırlı olsun
boool eksili bir yol olur inşallah.
ufak bir tavsiyem var eğer kabul edersen, bende çalışan biriyim ve yemek işyerinde olmadığı için evden getiriyorum. ara öğünlerde paketli ürünler yerine bir avuç baden fındık ceviz ve leblebi karışımı yersen seni daha tok tutar ve birçok faydası olduğu için diyetine çok daha fazla yardımcı olur.

Merhaba Hoşgeldin Günlüğüme :) anca yazabildim k.bkma :) haklısın öyle yapmamız daha mantıklı leblebi falan yiyiyorum ama birden hepsini yiyesim geliyor onun için çözüm bulman gerek teşekkür ederim.

sabah kahvaltımı yapıcam şimdi hafta sonu dikkat ettim ama tam bir diyet sağlayamadım çünkü hem rahatsızdım hem de öğlen uyandım :KK53:

Ben çok yerım ama sunu farkettım yedıkçe sankı acıktırıyo :KK70:
Ben tok tutsun dıye yıyıom ama sağolsun 1 paket yedıkten sonra bıde çubuk kraker yıyorum :))
Ama ben zayıflamaya çalışmıyorum sadece konunun dıkkatımı çektı bıde grıssıınıyı gorunce soylemeden gecemedimm :)
Bende de aynısı oluyordu bu tarz şeylerde sonra tahilil yaptırdım insülin direnci çıktı sizde bir tahlil yaptırın

Bende de aynısı oluyordu bu tarz şeylerde sonra tahilil yaptırdım insülin direnci çıktı sizde bir tahlil yaptırın
Daha yenı check up yaptırdım . Turp giyim şükür bence benım pis boğazlığımm :D

Back
X