• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve benim miladım :)

Evet ablalarım, önce kendimden bahsedeyim 23 yaşının yarısında üniversite mezunu ama okul hayatı boyunca sürekli kilolu olmuş yüksek lisans yapan bir kız çocuğuyum :) biliyorum bir çoğunuzdan küçüğüm ama bir çoğunuzdan daha fazla kiloluyum malesef büyük ihtimal 100 kiloyum aylardır tartılmadım tartı görünce kaçıyorum. Ve bugün karar verdim an itibari ile zayıflicam ve her gün ne yaptığımı hergün buraya yazacağım inşallah bu yolda benden desteklerini esirgemezsiniz. daha güzel ve daha hızlı zayıflıyama konusunda yardımlarınızı bekliyorum..
Planıma gelince,
Sabah 7 de kalkıyorum normalde 6 buçuk da kalkıp kahvaltı yapmayı planlıyorum,
saat 10 gibi leblebi form bisküvi tarzında bişeyler
öğlen yemeğinde hazır dışardan yemek geliyor onların yagsız kısımları ile ilgilenmeyi düşünüyorum ( çalışıyorum bu arada muhasebeciyim ve sürekli oturuyorum)
bu sırada yeşil çay bitki çayı öğün aralarında
akşam yemek yiyemiceğim için çünkü eve gidişim saat 8 buçuğu buluyor akşam için bir fikrim yok, birde kuşluk vakti dediğimiz ikindi vaktı 4 gibi ne yemeliyim bana bu konuda tavsiyeler verirseniz sevinirim.

Yazım çok uzun oldu ama bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var o yüzden uzun uzun derdimi sıkıntımı anlattım. Hepinizle tek tek tanışmak isterim Allah nasip ederse yardımlarınızı bekliyorum fikirlere açığım :)

Saygılar ablalarım.:KK200:
Tebrikler azimlisin maşallah yavaş zayıflamanı tavsiye ederim hızla verilen kilolar çabuk alınıyor ve rahatsızlık bsş gösteriyor bende bekar iken 90 kg 45 kg düştüm 3 sene sonra hop aldım sonrada insülin direnci ve tip 2 diyabet oluştu sakın acele etme hayırlı olsun günlüğün

Ay tek öyle olsun ne güzel bende pis :eek:Boğaz olsam :KK11:ya of maşallah size:nazar:
Teşekkür ederim hayatım boyunca hiç dikkat etmedim yedıklerıme ama Allah vergisi yıllardır 56 -54 arası gidip gelıyorum.
Tabi şu bı gerçek normal yemek pek yemıyorum anca akşam yemeği yerım.. Gün içerisinde hep abur - cubur..

Teşekkür ederim hayatım boyunca hiç dikkat etmedim yedıklerıme ama Allah vergisi yıllardır 56 -54 arası gidip gelıyorum.
Tabi şu bı gerçek normal yemek pek yemıyorum anca akşam yemeği yerım.. Gün içerisinde hep abur - cubur..
Gerçekten mi aman allahım :eek:maşallah ne güzel ama yinede dikkatli olun :nazar:

Gerçekten mi aman allahım :eek:maşallah ne güzel ama yinede dikkatli olun :nazar:
Bir bakmışsın bende birgun zayıflama topiği açmışım :D
Kilo almamı hiperaktifliğime baklıyorum .. Çok hareketlıyım :)) Ama doğumdan sonra ne olur bılmıyorum :KK48: Darısı başınızaaa

Bir bakmışsın bende birgun zayıflama topiği açmışım :KK70:
Kilo almamı hiperaktifliğime baklıyorum .. Çok hareketlıyım :)) Ama doğumdan sonra ne olur bılmıyorum :KK48: Darısı başınızaaa
Amin inşallah inşallah almazsınız Canım sevmediğim insanların bile kilolu olmasına üzülüyorum nefret ediyorum kilodan hamilelikte dikkat edersin maşallah size:nazar:

günayyyydııınnnn herkesee :) bi kaç gündür yoğun olduğum için yazamadım :) bugünkü kahvaltım :) diyete devaaam :)

Eklentiler

• 12705778_201419383551491_2301967341077551482_n.webp
    12705778_201419383551491_2301967341077551482_n.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
günaydın arkadşım bende diyete devam ama benim vücut savunmaya geçti kilo veremiyorum ama devam yinede sen tartıldın mı hiç

günaydın arkadşım bende diyete devam ama benim vücut savunmaya geçti kilo veremiyorum ama devam yinede sen tartıldın mı hiç

Hiç tartılmadım evdeki tartının pili bitmiş :) ama iyi gidiyor yani bir şişlik olayı gitti rahat nefes alıyorum midem şiş gezmiyorum biraz fazla yediğimde hmn hissediyorum :)

Hiç tartılmadım evdeki tartının pili bitmiş :) ama iyi gidiyor yani bir şişlik olayı gitti rahat nefes alıyorum midem şiş gezmiyorum biraz fazla yediğimde hmn hissediyorum :)

güzel ya 1 hafta oldu sanırım senin ama bence bir tartıl ki nasıl gittiğini takip edersin
kaç kilo ile başlamıştın

öğlen ne yedin canım
bizim iş yerinde bezel pilav çorba vardı
ben sadece çorba içtim iki kase çorba ekmeksiz içtim bezelye sevmem çünkü

günaydınlarr herkese :) çarşamba çok yoğundum yazmadım dün şirkete bile gelemedim o yüzden yazamadım :( dün hep dışarlardaydım :/ dışarda yemek zorunda kaldım dikkat etmeye çalıştım tost yedim salatalık ve domatesle beraber :)

bugün de beyaz peynirli tost yiyiyorum, portakal suyu içiyorum şuan :)

öğlen yemeğinde tavuk vardı fırında tavuk :) 2 şiş tarhana corbası valla iki tabakk yedim :) hiç ekmek yemedim :) şuan saat 4 3 tane form limonlu bisküvi ve sade soda :)

ayh şu zayıflamayı hızlandırıcak bişeyler yokmu kimsenin uyguladığı yağ yakan bişeyler :)

günaydınlarrr herkese :) diyete devam ediyorum ama motivasyonum düşüyor :/ kimsede enerjisinden birazcık bana vermiyor :/ kimse yokmu gaza getircek beni :(

Back
X