6 aydır böyleyse bi psikologa gitseniz beraber, bence çok faydası olur, belkide ikinizde bi çeşit depresyon geçiriyosunuz, sağlık sorunlarında yaşanan şeyler bunlar, size özel değil yani
ben gıttım zaten ole seylerden hıc cekınmem aksıne ne kadar sorun olmasada gıdılmesı gerk dıe dusunenlerdenım.ama onu ıkna edemedımkı.bısıler yasadıgına sıkıntısı olduna emınımde neden kaynaklı cozemıorum bısı anlattramıorum da kımseye anlatmaz bıde ınattır.
bende soluorum kı bunu ona alkolıksın tedavı olman lazım dıe ama dılım dıe tutrdu bırakırım ben dıo.ıcmıo hos 2 haftadrda garntısı yok henuz.kabullense hallolucakta ben hep ıcıodum dıo bıde dıorum zaten alkolıkler hep ıcıo dıe ama anlasa gtmem bn dııp duruo tedavılık dılım dıo.
bence iki işte çalışmak çok yorucu, üstelik ikinci işide gece işi, bu bile başlı başına depresyon sebebi, bence mutlaka psikologa gitmeli canım, belkide çözüm bu kadar basitmiydi diceksiniz, gitmeden bilemez, bi evliliğin yıkılması bu kadar kolay olmamalı
Evde sahaba kadar gözüne uyku girmeden kocasını bekleyen ardından sabah olur olmaz barlarda onu arayan bir kadın, bardan çıktıktan sonra umarsızca telefonunu kapatıp bir evi ve eşi olduğunu unutup parklarda içerek sabahlayan bir koca...
Siz şimdi gerçekten çocuk için birikim mevzusuna mı takıldınız?:44:
yok canım sadece ona takılmadım o ustune yaptıgı oldugu ıcın nasıl oha bunuda soledı bu adam olup sok gecrdım ondan.bı yatrsam hastaneye bende rahatlıcam oda.tam sorumsuz acabalarım var ben mı ıtıorum onu bole yapmaya dıe dusunmeye basladım ondan cıkamıorum ısın ıcınden.bı cozsem durumu.
bence iki işte çalışmak çok yorucu, üstelik ikinci işide gece işi, bu bile başlı başına depresyon sebebi, bence mutlaka psikologa gitmeli canım, belkide çözüm bu kadar basitmiydi diceksiniz, gitmeden bilemez, bi evliliğin yıkılması bu kadar kolay olmamalı
ya gtmıokı gtse bende bılıorum cozulucek en azından derdını bılıcem ama yok.psıkolog arkadaslarım var uzman bı ton tanıdıgım onlarla bıle grusmuo dusunun yanı bısı cıkıcak agzından dıe.oculer sankı ınadı nıe anlamadım delımı dıcez sanıokı
O gecenin akıbetinden eminmisin?
O kısım biraz huzursuz ettide beni.
Yani tabi aranızda ki sınırı bilemem ama eşimin tüm gece tlfnu kapatarak ortadan kaybolması hemde alkollü bir şekilde
Benim için çok büyük problem olur o gecenin hesabını vermeden nerde olduğunu ispat etmeden affetmem bile.
2 hafta sonra çocuk fikrini düşünmeyi bırak,evliliğimi gözden geçiririm.
Keza alkol probleminizde var.
O gecenin akıbetinden eminmisin?
O kısım biraz huzursuz ettide beni.
Yani tabi aranızda ki sınırı bilemem ama eşimin tüm gece tlfnu kapatarak ortadan kaybolması hemde alkollü bir şekilde
Benim için çok büyük problem olur o gecenin hesabını vermeden nerde olduğunu ispat etmeden affetmem bile.
2 hafta sonra çocuk fikrini düşünmeyi bırak,evliliğimi gözden geçiririm.
Keza alkol probleminizde var.
gecenın akıbetınden emınım sukur yanı emın olmasam cıldırırdım herlde en ufak bı supe yok ıcımde cunku gıttıgı tum mekanlar tanıdık bnımde sahıplerını yıllardr tanıdıım yerler saolsunlar ızledım o gecnın son saatlerını.zaten daha once gtme ımkanı olmaz calıstıgı mekanın kapanması gerekıor.bıde benım esım uaf ama yaln soleymıo kendısıde yaln oldugunu bıldıgınde n guluo tık gıbı bısı ondan yakalardım zaten.aldatma ıhımalını goz onune almıorum oyuzden.bıde nasıl oluo bılmıorum ama ben esım baska bırıyle konusmus olsun sıradan bı kız bıle lıse arkadası fln ıcıme hemn ogun bısı dogar we bı sekılde o solemeden dahı bılırım.nasıl oluo bılmıorum hep ole oldu bugune kadr.bende gecrme asamasındayım ama cozemedıgım nokalar war ya bana solemedıgı bısıler war yada cıdden sorumsuzlası umursamıo.umursamıo olsa salk gıbı ıkı ıs yapmazdı dıorum uykusuz kalmazdı.cozemedım gtı ben bu son olayı.sukur 2 haftadr gram alkol agza grmedı bakalım dewam edıcekmı bu sekılde.bıde bebek olayı zaten suan rafta sayılır benım olanları sındrmeden kafamda cozmeden bana yaklasmasına ızın wermem mumkun dııl.kendıme saygısızlık yapmıs olurum.
arkadaslar bende sureklı bırılerıne tawsıye wern ve genelde kendı cozumlerımıde bulan bırıyım ancak bugun ısın ıcınden cıkamadım ve bı ıkı bısı duyup cozum bulmaya karar verdım.esımle 2 hafta once alkol yuzunden kavga ettık genelde ıcer zaten barda calısıo gecelrı kopamadıgı djlık yuzunden.calrkende ıcıodu halıyle.ama hıc bole yapmamıstı.gece 3 te 4 te ewde olması gerekırken gelmedı ve o gun hıc kavga flnda etmedık bı sorunumuz derdımız yoktu.sabahın 6 bucugun ılk otobusle merkeze ındım barlara baktım acaba bısımı oldu dıe(telı kapalı cunku)acaba dedım bısı olduda eve gelemedı annesındemı kaldı dıe annesını fln aradım ama sonuc sıfır.saat 8 bucuga kadr ses cıkmadı.snra telefonum caldı arıo evdeyım dıe sarhos bı ses delırdım tekrar eve dondum.beyımız gece barda ıcmıs arkasından kesmemıs baska bı barda ıcmeye devam etmıs sonrada sahıle ınmıs bıra alıp anca evı bulmus sat 8 bucukta oda ben cıkmadan eve grmıs olmak ıcın yanı.nıe ıctın dıorum ıcerım sana ne dıo delırdım vurdum kapıyı cıktım.annemde kaldım o gece aradı ettı nese bı daha ıcmıcem dıe soz werdı daha oncede defalarca werdı ya hos.nese bu sefer tutuyo sozunu yanı sımdılık.ama benım guwenım hıc kalmadı.gunduzlerıde sıgorta ısı yaptgı ıcın calısıo halıylebı kac gun oncede.(bu arada bebek ıstıoruz ılk bebegımı kaybetmıstım saglık sorunlarım nedenıyle.)bende ders olsun dıe bıraz daha bu konuya ve sorumluluklarına odaklansın dıe.bı bebek kıyafetı aldım paketledım esıme hdeye ettım.bnden beklemedıgı ıcın hedıye almayı sasırdı.ne bu fln dedı acıp ıcını goruncede agladı ettı duygulandı fln ozur dıledı.neyse bız gene konumuza donmus olduk gene hesaplamalar maddı acıdan nelrı kıssaklar basladı nelere dıkkat edıcemızı konusup anlastık.ama dun benı.bugunde bız bu konusmayalı yapalı 2 gun olmamıs gıbı benı arayıp ultrabook alsakmmı ardalar kampanya fln warmıs dıınce delırdım.ben adet gunumu bebegı beklerken.ıkımızınde laptopları var beyımız zaten en son cıkan telefonlerdan bırını kullanıo bende oyle.hala teknljı dıe olucek bıde bana ne var sankı aldım dıe konusuo cıldırıcam.anlamıorum ya nasıl bı mantık bu ses sıstemı alalım sunu alalım bunu alalım bıde bebek ıstıoruz.yetmıomus gıbı gene kawga ettık yok sırkette adamla kawga etmıs ısten cıkıcam ben baska yere bakrım bardan daha ıyı kazanıorum demeye basladı.cıldırıcam napım ne edıım bılmıorum.dedım guwenımı sarsıosun sana ınananmıorum ben bebek derkn sen nelerle ugrasıosun aklım almıo dıkkat et ozen goster bıze dıorum ama yok en son bosıcam o olcak:S napsam ben ya.. cok karısık oldu ama sınrden toplayamıorum cumlelerımı.
Adamın akıbeti ortada, sen ise çocuk yapmayı düşünüyorsun... Bravo... Değişir falan mı denilmesini bekliyorsun? Buna inanacak mısın gerçekten? Ne diyeyim allah kolaylık versin size...
Bende barda calistim, danscilikta yaptim clublerde ikisinde de icmedim, Heleki barmaid iken insanlari kontrol altinda tutmam gerekiyor eger ben icersem yasi tutmayan musterilere nasil dikkat edecegim,cok iceni nasil kesecegim alkolden...Ya da dansederken dengemi kaybedebilirdim. Bence is yerinde icki icilmez. Ben ickileri hazirladigim halde icmiyordum. Zaten insan icinde olunca bikiyordA bir sure sonra. Belki bikar o da yakinda hevesini alir.