canım öncelikle sakin ol yenimi evlisin bilmiyorum ama bebek için bence biraz daha bekle derim.çünkü evliliğin verdiği sorumluluğu eşin daha taşımıyor.tek başınada altından kalkılacak bir durum değil tek taraflı evlilik yürütmek
genelde erkeklerin çoğu içer,senin eşin iş sebebi gittiği barda içiyor alkolü zaten seviyorsa eğer o ortamda içmemek biraz zor canım,genelde 3-4 eve gelir diyosun her seferinde sabah 8e kadar içmiyor demekki ara sıra hepimiz sapıtabiliyuoruz bence zamanla düzelir kendisi vazgeçer.benim eşimde ilk sene ayda bikaç kez arkadaşlarıyla çıkıyordu içki içiyuordu eve geç geliyordu sonra kendisi bıraktı evde içiyor şimdi birasını.alışverişe gelince yine sabret derim ben,bebek olunca yine kendisi taviz verir çocuk için fedakarlık yapar.herkesin bir tutkusu var kadınlar dekorasyona ,kıyafete harcar genelde senin kocanda teknoloji seviyor demekki orta yolu bulursunuz bence ve sanırım yeni evlisiniz ilk başlarda çok olur böyle kavgalar.)
arkadaslar bende sureklı bırılerıne tawsıye wern ve genelde kendı cozumlerımıde bulan bırıyım ancak bugun ısın ıcınden cıkamadım ve bı ıkı bısı duyup cozum bulmaya karar verdım.esımle 2 hafta once alkol yuzunden kavga ettık genelde ıcer zaten barda calısıo gecelrı kopamadıgı djlık yuzunden.calrkende ıcıodu halıyle.ama hıc bole yapmamıstı.gece 3 te 4 te ewde olması gerekırken gelmedı ve o gun hıc kavga flnda etmedık bı sorunumuz derdımız yoktu.sabahın 6 bucugun ılk otobusle merkeze ındım barlara baktım acaba bısımı oldu dıe(telı kapalı cunku)acaba dedım bısı olduda eve gelemedı annesındemı kaldı dıe annesını fln aradım ama sonuc sıfır.saat 8 bucuga kadr ses cıkmadı.snra telefonum caldı arıo evdeyım dıe sarhos bı ses delırdım tekrar eve dondum.beyımız gece barda ıcmıs arkasından kesmemıs baska bı barda ıcmeye devam etmıs sonrada sahıle ınmıs bıra alıp anca evı bulmus sat 8 bucukta oda ben cıkmadan eve grmıs olmak ıcın yanı.nıe ıctın dıorum ıcerım sana ne dıo delırdım vurdum kapıyı cıktım.annemde kaldım o gece aradı ettı nese bı daha ıcmıcem dıe soz werdı daha oncede defalarca werdı ya hos.nese bu sefer tutuyo sozunu yanı sımdılık.ama benım guwenım hıc kalmadı.gunduzlerıde sıgorta ısı yaptgı ıcın calısıo halıylebı kac gun oncede.(bu arada bebek ıstıoruz ılk bebegımı kaybetmıstım saglık sorunlarım nedenıyle.)bende ders olsun dıe bıraz daha bu konuya ve sorumluluklarına odaklansın dıe.bı bebek kıyafetı aldım paketledım esıme hdeye ettım.bnden beklemedıgı ıcın hedıye almayı sasırdı.ne bu fln dedı acıp ıcını goruncede agladı ettı duygulandı fln ozur dıledı.neyse bız gene konumuza donmus olduk gene hesaplamalar maddı acıdan nelrı kıssaklar basladı nelere dıkkat edıcemızı konusup anlastık.ama dun benı.bugunde bız bu konusmayalı yapalı 2 gun olmamıs gıbı benı arayıp ultrabook alsakmmı ardalar kampanya fln warmıs dıınce delırdım.ben adet gunumu bebegı beklerken.ıkımızınde laptopları var beyımız zaten en son cıkan telefonlerdan bırını kullanıo bende oyle.hala teknljı dıe olucek bıde bana ne var sankı aldım dıe konusuo cıldırıcam.anlamıorum ya nasıl bı mantık bu ses sıstemı alalım sunu alalım bunu alalım bıde bebek ıstıoruz.yetmıomus gıbı gene kawga ettık yok sırkette adamla kawga etmıs ısten cıkıcam ben baska yere bakrım bardan daha ıyı kazanıorum demeye basladı.cıldırıcam napım ne edıım bılmıorum.dedım guwenımı sarsıosun sana ınananmıorum ben bebek derkn sen nelerle ugrasıosun aklım almıo dıkkat et ozen goster bıze dıorum ama yok en son bosıcam o olcak:S napsam ben ya.. cok karısık oldu ama sınrden toplayamıorum cumlelerımı.
ıste bende bunların farkındayım ama bı kac sene ıcınde yumurtalıklarımda kıst olusma ıhtımalı cok yuksek helekı kurtajdan sonra tekrarlaması rahım temızlendıgınden cok daha olsı. ve sonuc olark ıkıncı bı amleıyatta rahım duwrları tamamen maffolabılır ve hamılelık ıcın yetrlı dercede elverslı olmıcak.ve bılıorum esım gercekten cocuk buyumuoda.sorumsuz bıde ustune.oyuzden bende bı kac sene dııodum ama doktorumla ve bı kac doktorla daha durumu deerlendırgımde sonuc bu.evet sırf anne olcam dıe bebegıme ezyt etmek ıstemesem ben sadece belkı ben abartıorum dıe dusunmeye basladım esımın bu halını bnden gızlı bısı yapmıo ama bana cok batıo artık oydu suydu buydu derken guwenımı kırıp duruo. kı ben avukatım her gun neler dınlıorum goruorum bazen esıme benzetıp hepten delırıorum.bır suru sorumsuz baba bosana bebeklı anneler hatta hamıle bosanmıs bayanlarla ıc ıceyım bebeklerın sonrasını bılıorum azcok acaba dıorum sonra ya bole mutsuz olursak?yada dıorum belkı gercekten basırcak.ama bekleyemıorum zaten suan bıle hamıle kalmam zor.sonrası hepten korkutuo.mutsuz olucam mutsuz edıcem dıe bebeımdende wazgecmıs olucam ole deısık ya toplasam bı kafamı.rahatlıcamda.bı kac ay beklemeyı becerbılırım ama yıllara uzatamam:S
yazmadan duramıorum resmen bır de sole bır durum var.onceden bole dııldı yanı son 6 7 aydr bole davranıo ılk hamıle oldugum donemdede ılgısını hıc eksık etmedı yanımda oldu fln.acaba dıorum benmı cok hırcınlastım her yaptıgı batıo benmı abartıorum dıe cozemedım gıttı.ıkı ıs yapıo yanı aslında bızım ıcın bısı eksık kalmasın dıe cok yoruluo uykusuz kalıo yıparanıo ama benıde yıpratıo ondanda cozemedım gttı durumu.
anladım canım, çocuk yapma trenini kaçırırsam diyosun yani, çok haklısın valla
o zaman eşinin desteğinin olmayabilceğini kabullenerek yapacaksın çocuğu, bu süreçte inşallah eşinde kendine bi çeki düzen verir
eşinin böyle olmasında arkadaş çevresi önemli etken bence, eminim mevcut arkadaşlarıyla görüşmese düzelme olur
kocanın alkolik olduğunun farkında mısın önce bunu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?