- Konu Sahibi papatyam90
-
önceki konuna da baktım facebook şifresini vermiyordu hatrladım. e nasıl vermiş o zaman hem de silmemiş mi konuşmaları anlamadım
resmi nkah da yapalım diyodu bi ara ama benim okulum olduğu için evlenemem dedim.
bide okulum olmasaydışimdiye böyle biriyle evli olcaktım ya
slm kızlar
daha önce bi konu açmıştım. sevgilim cinselliğe çok düşkün ve ilgisiz diye. hatta imam nikahı yapmak istiyodu ben kabul etmemiştim ayrılmıştım.
facebook şifresi bende vardı. bugün facebook'una girdim. ve benden başka bi sürü kişiyle evlilik vaadiyle konuştuğunu gördüm.
zaten ona karşı olan sevgim bitmişti ama hiç beklemiyodum ya.
gerçekten insanları tanıyamıyorum artık. biz kime nasıl güvencez de evlenmeyi düşüncez.
allah iyi insanlarla karşılaştırsın. (amin)
bu arada bi önceki açtığım konuda burda herkes benim için dua etmişti. onların da etkisi oldu sanırım. çok teşekkür ederim :)
şu an gerçekten mutluyum.
slm kızlar
daha önce bi konu açmıştım. sevgilim cinselliğe çok düşkün ve ilgisiz diye. hatta imam nikahı yapmak istiyodu ben kabul etmemiştim ayrılmıştım.
facebook şifresi bende vardı. bugün facebook'una girdim. ve benden başka bi sürü kişiyle evlilik vaadiyle konuştuğunu gördüm.
gerçekten insanları tanıyamıyorum artık. biz kime nasıl güvencez de evlenmeyi düşüncez.
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?