ve bilindik son: aldatılmak :)

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
slm kızlar
daha önce bi konu açmıştım. sevgilim cinselliğe çok düşkün ve ilgisiz diye. hatta imam nikahı yapmak istiyodu ben kabul etmemiştim ayrılmıştım.
facebook şifresi bende vardı. bugün facebook'una girdim. ve benden başka bi sürü kişiyle evlilik vaadiyle konuştuğunu gördüm.
zaten ona karşı olan sevgim bitmişti ama hiç beklemiyodum ya.
gerçekten insanları tanıyamıyorum artık. biz kime nasıl güvencez de evlenmeyi düşüncez.
allah iyi insanlarla karşılaştırsın. (amin)

canım soğumuşsan zaten sorun yok. bak iyikide yaşamamışsn cinselliği. ne kadardır beraberdin ki?

ne güzel kalpliymişsin ki Allah göstermiş sana gerçekleri :)

boşver ucuz karaktersizler.. işte.

çok olmadı tanışalı ama ağzından Allah'ı düşürmezdi, hatta imam nikahı yaptıralım diyodu cinsellik için.
Allah'ım korumuş beni ya, kimseye güvenemem artık. kalsın evlilik istemiyorum.

Madem bukadar evlenmek istiyodu neden imam nikahı yerine resmi nikah kıymadı.
Allah içine doğdurmuş kardeşim. Bu yaptığından da ap açık belli.
Yoksa bir insan niye sadece imam nikahı kıydırsın.
Allah hep iyilerle karışılaştırır İNŞALLAH.

önceki konuna da baktım facebook şifresini vermiyordu hatrladım. e nasıl vermiş o zaman hem de silmemiş mi konuşmaları anlamadım

resmi nkah da yapalım diyodu bi ara ama benim okulum olduğu için evlenemem dedim.
bide okulum olmasaydı şimdiye böyle biriyle evli olcaktım ya

önceki konuna da baktım facebook şifresini vermiyordu hatrladım. e nasıl vermiş o zaman hem de silmemiş mi konuşmaları anlamadım

şifreyi vermedi ki zaten. ben mailinden buldum. mailini ben almıştım ona. hiç uğraşmazdım normalde böyle bişeyle. demekki gerçek yüzünü öğrenmemmin zamanı gelmiş :)

bu arada bi önceki açtığım konuda burda herkes benim için dua etmişti. onların da etkisi oldu sanırım. çok teşekkür ederim :)
şu an gerçekten mutluyum.

en nefret ettiğim erkek modeli .
daha ötesi yok.

erkeklerin çoğu sadece uçkurunu düşünüyor işte..
aşk,sevgi,bağlılık yok gibi birşey böyleleri için.
ama eminim normal olanlarıda vardır.. bulmak biraz mesele ama umarım birgün buluruz..

Allah yüzüne bakmış böyle bir pislikten kurtulmuşsun canım ama evet maalesef şu bir gerçek erkek milletine güven olmaz

sinirlerin falanmı bozuldu,konu başlığında gülen ikon görünce öyle düşündüm hakkında hayırlısı

İmam nikahı kıydırcakda cinselliği yaşayacak yok yaa.
Çok zeki sanmış ama Allah akıl fikir dağıtırken aman bana gelmesin diye şemsiye tutmuş.
Çok geçmeden tanımışın bay zamparayı.
Allah iyilerle karşılaştırsn her daim.

aminnnnnnnn..
Allah ıslah etsin..
şükürki aklı başında yaklaşmışsınız ve farkına varmışsınız..

o evlilik vadlerindede resmi nikah yok imam nikahi vardir

sen kurtuldun diger yazisti kizlarda umarim tuzagina düsmeden kurtulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…