- 12 Ekim 2016
- 32
- 2
- 1
- 43
- Konu Sahibi Sersirap85
Merhaba önceki konumda anlatmıştım kızlar ve Nisanlimdan ayrıldım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yardim-edin-acabalarlayim.961346/
Öncekini konundan devam etseydin ... bu şekilde konu içeriği olmaz ki .
Neyse , hakkında hayırlısı olsun .
hoppala,yani bende şaşırdım ama sormadınız mı nedenini?Kızlar bugün nisanlimin babası aradi ve Dediki çıkıp konuşalım kizim hayırdır bana dedim ex nisanlinla ilgili dedi sonra annesi aldı telefonu ben isteseydim bu ilişkiyi baştan bitirirdim ama seni seviyordum dedi ama sen bana mesafelisin gorumcene mesafelisin benim bir oğlum var olmuyorsa ailenle gelip konuşalım dedi bitiyorsada böylece bitsin kimse üzülmesin falan sonra gorumce aldı telefonu diyorki sizin abimle olan ilişkinizi anlamadım bencede bitsin en doğrusu bu falan....
Cildirdim resmen...nisanlim geçenlerde benden acilen 70 tl almistiki hesap nonu ver bitsin dedi ...soka girdim
Boşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasiniKusura bakmayin kirmakta istemem ama sizden kaynakli olmus konunuza baktim kadin istemese en basindan istemez size ailenize karsi tavir alirdi.Nisanda laf soz olmasin diye evlenip ayrildigini ortaya dokmemeni uygunuyla rica etmis sakla dememis yani sorulmazsa soyleme demeye getirmis (kendi akrabalarim ileri geri konusur endisesiyle)ortada yapilan konusmada siz varken fena degil dedim ama nazar deger demis nisanlinla bir sorunun yok seni annesine karsi koruyor kolluyor takilmissiniz parasi var gorgusuze fenami dar olupta evlilikte sizemi sarsaydi yapsin sizene gorgusuzlugunden bence siz kendiniz dul biri olarak bekar biriyle evlenmeyi kendi icinizde cozemsmissiniz sanirim icten icede bunu nisanliniza yansitmissiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun ben burada yazana gore gorus bildirdim baska seyler varsa onu bilemeyiz tabi
Nedenini sormadın mı nişanlına,hemen tamam demen garip geldi?Boşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasinidilerim Allah gonullerine göre verir
Insanlarin abuk subuk konusbilecegini ongorup ne sen kiril ne kendileri bu yuzden aciklma yapmak zorunda kalmasinlar diye uygun bi dille rica etmis kadin. Ille de evliyim diye aciklama yapmaya ne luzum. Kime ne ayrica ? Senden utaniyo olsa bekar ogluna almaz kadin. Bence hksizsinBoşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasinidilerim Allah gonullerine göre verir