• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bitti :(

Insanlarin abuk subuk konusbilecegini ongorup ne sen kiril ne kendileri bu yuzden aciklma yapmak zorunda kalmasinlar diye uygun bi dille rica etmis kadin. Ille de evliyim diye aciklama yapmaya ne luzum. Kime ne ayrica ? Senden utaniyo olsa bekar ogluna almaz kadin. Bence hksizsin
Aynı şeyi yaşamasam, konu sahibini anlamam mümkün olmazdı, ama inan bana o çok hassas bir konu oluyor.Bu konu da da yapılacak en küçük uyarı insana batıyor.Tabi bunu anlamam zaman aldı ,konu sahibi de anlayacaktır!

Ex nisanlimda su huy var örneğin ben annesinin soyledigi biseye kirildim onunla paylasirdim ama asla annesine yansitmazdim söylediğim herşeyi gidip annesine söylerdi ; ( benimde hatalarım elbette vardır ama çok alıngan ve kırılgan bir yapım var :(

Aynı şeyi yaşamasam, konu sahibini anlamam mümkün olmazdı, ama inan bana o çok hassas bir konu oluyor.Bu konu da da yapılacak en küçük uyarı insana batıyor.Tabi bunu anlamam zaman aldı ,konu sahibi de anlayacaktır!
Benim de 2. evligim. Az bucuk girdigi psikolojiyi cozebiliyorum. Ama bunun bahsini yapmadan kasit biz senin durumundan utaniyoruz degil. Oyle olsa kadin zaten bastan karsi cikardi. Neyse zaten olan olmus.

Ex nisanlimda su huy var örneğin ben annesinin soyledigi biseye kirildim onunla paylasirdim ama asla annesine yansitmazdim söylediğim herşeyi gidip annesine söylerdi ; ( benimde hatalarım elbette vardır ama çok alıngan ve kırılgan bir yapım var :KK43:
Bu hassasiyetin nedeni belli,şimdi zararlarını gör ,insanlardan bu konuda anlayış bekleme!Hatalarını gözden geçir!Senin bazen anlayışsızlık dediğin şey belkide çok hayrına bir tavırdır.

Belkide çok alınganlık yapıyorum bilmiyorum :( ilk evliliğim ihanet ve şiddetten bitmişti izleri hala ruhumda :( beynimde :( ailemin maddi durumu orta :( kayinvalidenin sürekli kizinin kaliteli ayakkabi ve elbiselerinden bahsetmesi en basiti aldığım hurmaya bile biz kalitelisini alıyoruz tarzında bir söylemde bulunması :(

Boşanmayı bende istemezdim yada dulum diye saklanilmasini :KK43: dilerim Allah gonullerine göre verir
Amin herkesin gonlune gore versin
Kimse istemez kimse ayrilmak icin yuva kurmuyor siz bir konu acmissiniz nisanda bana kizim bosandigini dile getirme dedi demissiniz sonra bu konuyu acmissiniz ayrildik diye e delimi bu kadin ortaya cikmayacak birseymi bu belki nisanda istememistir belki akrabalarindan birinin bise diyip sizi ailenizi oglunu huzursuz etmesinden cekindi ha en basindan bunu kendilerine sorun yaptilar bana hissettirdiler nisanlim bu konuya takik deseniz farkli bir pencere ama guzelligime hoperlorden yaptigi konusmada akrabasi gelinin guzelmi siye sorunca fena degil dedi nazar dan korkuyorum diye acikladi nisandada bosandigini soyleme dedi ama ben artik mesafeli durucam bgnde ayriliyoruz yazmissiniz nisan sonrasi sizin tavriniz olduysa sorun bunlar birbirini seven insanlar icin asilmayacak seyler degil niye sikinti olsun cozulur diyorum hata yapmissiniz bence diyorum ha bilmedigimiz aile fenaydi istemediler en basindan bekar evli kismini sorun yaptilar her firsatta onume cikarttilar maddi olarak ezdiler vs ise o zaman oyle yazin daha saglikli yorum yapilir
Dedigim gibi amacim sizi kirmak degil konunuzu duzenleyin detay yazinki daha saglikli olsun

Belkide çok alınganlık yapıyorum bilmiyorum :KK43: ilk evliliğim ihanet ve şiddetten bitmişti izleri hala ruhumda :KK43: beynimde :KK43: ailemin maddi durumu orta :KK43: kayinvalidenin sürekli kizinin kaliteli ayakkabi ve elbiselerinden bahsetmesi en basiti aldığım hurmaya bile biz kalitelisini alıyoruz tarzında bir söylemde bulunması :KK43:
2. evliliğini yapmış ya da yapacak olanlarda çoğunlukla şu hissiyat oluşuyor''ben eski ben değilim'',ilk evliliğiniz de her ne yaşadıysanız bırakın orda kalsın, asla birilerinin acısını, diğerinden çıkarmayın,unutmayın bu insanın o evliliğinizde yaşadığınız sorunlarla uzaktan yakından alakası yok!
Bunlar için destek aldınız mı?,size ilerde büyük sorunlar yaşatabilir bu ruh hali,ayrıca kv görgüsüz olsun,kimseyi değiştiremezsiniz ki?
Tabi erkeklerle sıkıntılar paylaşılır( Anneler hariç tabi)ama o da biraz gevşek ağızlıymış!

Mesaj atıp emanetlerimizi iade edelim demesi bitis demek :( en çok ta bugün kızkardeşinin ve annesinin sözleri üzdü beni :(

ben geçen sefer ki konuda bitirilecek bir şey görmüyorum evet kırıcı mı kırıcı ama ne bileyim ya bana iyi niyetli geldi sen kv sana boşandığını söyle deyince sıkılıp bunalıyorsun dış kapının dış mandalı dese ooo için yanar herhalde ...

bir de illa herkes sana güzel dünya güzeli demek zorunda değil . Yarın telefonda konuştuğu o kişi dediğin kadarda güzel değilmiş dese çok fena kırılırsın ...

mesela fena değil yerine hani Allah övmüş yaratmış benim oğlanda beğenmiş bizene ayol deseydi daha hoştu ama herkeste bunu düşünemez

Amin herkesin gonlune gore versin
Kimse istemez kimse ayrilmak icin yuva kurmuyor siz bir konu acmissiniz nisanda bana kizim bosandigini dile getirme dedi demissiniz sonra bu konuyu acmissiniz ayrildik diye e delimi bu kadin ortaya cikmayacak birseymi bu belki nisanda istememistir belki akrabalarindan birinin bise diyip sizi ailenizi oglunu huzursuz etmesinden cekindi ha en basindan bunu kendilerine sorun yaptilar bana hissettirdiler nisanlim bu konuya takik deseniz farkli bir pencere ama guzelligime hoperlorden yaptigi konusmada akrabasi gelinin guzelmi siye sorunca fena degil dedi nazar dan korkuyorum diye acikladi nisandada bosandigini soyleme dedi ama ben artik mesafeli durucam bgnde ayriliyoruz yazmissiniz nisan sonrasi sizin tavriniz olduysa sorun bunlar birbirini seven insanlar icin asilmayacak seyler degil niye sikinti olsun cozulur diyorum hata yapmissiniz bence diyorum ha bilmedigimiz aile fenaydi istemediler en basindan bekar evli kismini sorun yaptilar her firsatta onume cikarttilar maddi olarak ezdiler vs ise o zaman oyle yazin daha saglikli yorum yapilir
Dedigim gibi amacim sizi kirmak degil konunuzu duzenleyin detay yazinki daha saglikli olsun
Nisan kıyafeti alınırken hep en uygunu olsun yuk olmayayım istedim örneğin ayakkabi alınacak fiyatı 240 tl diyorum gerek yok tsk çok pahalı zaten ev içinde nisan kayinvalide nin yüzünde alaycı gülümseme bumu pahalı ucuz kalitesiz şeyleri kullanmiyoruz dedi :( bize geldiler anneme bilezigini gösterip şu kadar paraya aldım diyor oysaki annem sormadan birçok örneği var daha :(

Nisan kıyafeti alınırken hep en uygunu olsun yuk olmayayım istedim örneğin ayakkabi alınacak fiyatı 240 tl diyorum gerek yok tsk çok pahalı zaten ev içinde nisan kayinvalide nin yüzünde alaycı gülümseme bumu pahalı ucuz kalitesiz şeyleri kullanmiyoruz dedi :KK43: bize geldiler anneme bilezigini gösterip şu kadar paraya aldım diyor oysaki annem sormadan birçok örneği var daha :KK43:
Bakin sizin icin olan sorunlardan bahsetmeden sizin hata yaptiginizi dusundurecek sekilde yazmissiniz bende kusura bakmayin kirilmayin hatalisiniz dedim bana ben istermiyim bosanmayi Allah gonlunuze gore versin dediniz (yani sen ne benim yasadigimi ne biliyorsun yasada gor demeye getirilen bir cevap bu belkide)yani cok kirilgan cok hassasiniz yasanmisliklarinizdan kadin pahali daha ucuz bise olsun dese belkide ben evlendim ayrildim diye boyle yapti diyecektiniz cok hassassiniz iylesememissiniz eski konunuza bakan bir cok kisi elestirel yazar
Aile yapiniz maddi olarak denk degilmis bu sizin icin sorun ve evlilik hayatinizi etkileyecek ben bu aile ile yapamam boyutunda bir konuyduysa hayirlisi olmus Allah gonlunuze gore versin
Ayrica siz o aileye gelin gidiyorsunuz 2.kizlari
Olmaya gidiyordunuz Imakanlari vardiysa sorunda degildiyse biraksaysiniz alsalardi yuk olmak nedir

Bakin sizin icin olan sorunlardan bahsetmeden sizin hata yaptiginizi dusundurecek sekilde yazmissiniz bende kusura bakmayin kirilmayin hatalisiniz dedim bana ben istermiyim bosanmayi Allah gonlunuze gore versin dediniz (yani sen ne benim yasadigimi ne biliyorsun yasada gor demeye getirilen bir cevap bu belkide)yani cok kirilgan cok hassasiniz yasanmisliklarinizdan kadin pahali daha ucuz bise olsun dese belkide ben evlendim ayrildim diye boyle yapti diyecektiniz cok hassassiniz iylesememissiniz eski konunuza bakan bir cok kisi elestirel yazar
Aile yapiniz maddi olarak denk degilmis bu sizin icin sorun ve evlilik hayatinizi etkileyecek ben bu aile ile yapamam boyutunda bir konuyduysa hayirlisi olmus Allah gonlunuze gore versin
Tsk ederim yorumlariniz için nisanlimda yeterince sevmiyormus ki hemen alacak verecek konularına girdi birde mesaj attı hakkında gerekeni yapicam diye ne demek istedi anlamadım :(

Tsk ederim yorumlariniz için nisanlimda yeterince sevmiyormus ki hemen alacak verecek konularına girdi birde mesaj attı hakkında gerekeni yapicam diye ne demek istedi anlamadım :KK43:
Iyide siz kavgami ettiniz nisandan sonra eve dagilip bir hafta sonra arayip ayrilinmi dediler arada birseyler oldu muhtemelen aileye cok mesafelimi davrandiniz siz nisandan sonra bunu aranizda cokmu sorun haline getirdiniz ne olduda ayriliyorsunuz

Hakkında gerekeni yapıcam ne demek? Alttan almayın kesin seslerini. Ayrılıyorsanız ayrılırsınız daha neye laf edip konuşuyorlar ki? Ne ılduysa oldu haklı yada haksızsınız geçti gitti önemi yok artık silin aklınızdan. Bundan sınra olanlara bakın. Bir vefa borcunuz varmış gibi davranmanıza lüzum yok verin cevaplarını en sertinden. Kapasınlar çenelerini. Onlar boşanmanızı değil "neden boşandı ne kusuru vardı" kısmını takmışlar. Mesafeye şüpheci yaklaşmışlar. Annede oğlunu kırmamış yavaş yavaş yıkamış nasıl olsa ezerim demiş. Vay anam vay sizide kandırmış kendi oğlunuda ama bınlar görümce aklı değilse bende insan değilim. Bar böyleleri "amaan nasıl olsa bırakır" kafaları. Bırakmazsada eze eze muhtaç ederiz kendmize ayaklarımızı bile yıkar kafaları.
Onlar sizi zaten benimsememişki hiç.

Vurun yüzlerine ne varsa onlar size layık değil. Emin olun herkes bliyordur dul olduğunuzu. Kötü hissedin diye yapmış. İlk başta farklı düşünüyordum ama yok öyle değil bu iş. Tamamen bilinçli.

Back
X