Kızlar geçen hafta nisanlimin kendi isyerine gittim Gorumcemde ordaydi yanimda birde arkadaşımız ben gorumcem arkadaşımız çarşıya ciktik Gorumcemde sürat asik nedendiye sordum yorgunum tansiyonum düşük dedi eczaneye girdi tansiyonunu olcturdu normal çıktı
Ben ve arkadaşı çarşıda bırakıp onden onden yürüdü bende biseyler aldım çayın yanına yeriz diye nisanlimin yanına gittik üçümüz kahve içtik falan gorumcem sürati gülmüyor spora gidicem dedi dedimki kotusun gitme daha kötü olursun yok dedi gidicem
Gorumcemin erkek arkadaşı var nisanlim bu çocuğu hiç sevmezdi bende hep gorumcem üzülmesin diye nisanlimla gorumcemin arasını bulurdum çocuğa yansitmasin diye çünkü nisanlim çocuk oraya geldiğinde sürat asip laf sokuyordu yapma etme kardeşini uzuyorsun diyordum Gorumcemde hep bana sağol senin sayende abim artık iliskime karismamaya başladı dedi
Ogun spora gitti geldi dönüşte bir baktım erkek arkadasida yanında gule gule geldiler beraber çay içelim dedik cafeye gittik gorumcem tek kelime bizimle konuşmuyor
Bende eve dönerken nisanlima dedimki kardesinin gün boyu sürati asikti takı erkek arkadaşı gelene kadar acaba ben sürekli buraya geliyorum onun erkek arkadaşı gelemiyor senden dolayı acaba ondanmi dedim ve bu dememle kavga başladı ...
Olay burdan çıktı kızlar aynısını gidip kardeşine annesine babasına anlatmış oyuzden anne baba ve gorumce beni aradılar