• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bitti :(

Kızlar merhaba

Nisanlim dün gece mesaj attı yanina birakmiycam diye ... cvp vermedim cunku neyi yanima birakmayacagini anlamadım :(

Şimdi bana nisanda taktıkları takıları ve getirdikleri hediyelik eşyaları iade etmem gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim kızlar

Içim paramparça ama koptuk artık :(

Aranızda tartışma oldu mu? Sadece kv nin oğlumla anlaşamıyorsunuz, bana mesafeli davranıyorsun bitsin dedi diye mi ayrilik oldu

benim de ikinci evliliğim ve eşim hiç evlenmemişti önce. Sizi çok iyi anlayabiliyorum sanki kendini suçlu hissettiriyorlar insana. Ama siz kötü birşey yapmadınız bunu unutmayın. Benim eşimin ailesi de ilk öğrendiklerinde sıcak bakmadılar ama o ailesine bir telefon açtı ve o konuşmanın hafta sonuna beni istemeye gelmeyi düşündüler. (Eşim hala söylemez ne söylediğini ve ne konuştuklarını) Yani diyeceğim şu ki; nişanlının tutumu daha önemli. Kayınvalidenin dolduruşuna gelmiş de olabilir ki yine de sizi gerçekten seviyorsa onları susturabilirdi. Ama belki de bunda da vardır bir hayır. Güzellik mevzusuna gelince, nazar falan demesi saçma geliyor bana orada bayağı kıvırmış yani. insan ne olursa olsun güzel bulmazsa bile o şekilde söylemez

Kızlar geçen hafta nisanlimin kendi isyerine gittim Gorumcemde ordaydi yanimda birde arkadaşımız ben gorumcem arkadaşımız çarşıya ciktik Gorumcemde sürat asik nedendiye sordum yorgunum tansiyonum düşük dedi eczaneye girdi tansiyonunu olcturdu normal çıktı

Ben ve arkadaşı çarşıda bırakıp onden onden yürüdü bende biseyler aldım çayın yanına yeriz diye nisanlimin yanına gittik üçümüz kahve içtik falan gorumcem sürati gülmüyor spora gidicem dedi dedimki kotusun gitme daha kötü olursun yok dedi gidicem

Gorumcemin erkek arkadaşı var nisanlim bu çocuğu hiç sevmezdi bende hep gorumcem üzülmesin diye nisanlimla gorumcemin arasını bulurdum çocuğa yansitmasin diye çünkü nisanlim çocuk oraya geldiğinde sürat asip laf sokuyordu yapma etme kardeşini uzuyorsun diyordum Gorumcemde hep bana sağol senin sayende abim artık iliskime karismamaya başladı dedi

Ogun spora gitti geldi dönüşte bir baktım erkek arkadasida yanında gule gule geldiler beraber çay içelim dedik cafeye gittik gorumcem tek kelime bizimle konuşmuyor

Bende eve dönerken nisanlima dedimki kardesinin gün boyu sürati asikti takı erkek arkadaşı gelene kadar acaba ben sürekli buraya geliyorum onun erkek arkadaşı gelemiyor senden dolayı acaba ondanmi dedim ve bu dememle kavga başladı ...

Olay burdan çıktı kızlar aynısını gidip kardeşine annesine babasına anlatmış oyuzden anne baba ve gorumce beni aradılar

Kızlar geçen hafta nisanlimin kendi isyerine gittim Gorumcemde ordaydi yanimda birde arkadaşımız ben gorumcem arkadaşımız çarşıya ciktik Gorumcemde sürat asik nedendiye sordum yorgunum tansiyonum düşük dedi eczaneye girdi tansiyonunu olcturdu normal çıktı

Ben ve arkadaşı çarşıda bırakıp onden onden yürüdü bende biseyler aldım çayın yanına yeriz diye nisanlimin yanına gittik üçümüz kahve içtik falan gorumcem sürati gülmüyor spora gidicem dedi dedimki kotusun gitme daha kötü olursun yok dedi gidicem

Gorumcemin erkek arkadaşı var nisanlim bu çocuğu hiç sevmezdi bende hep gorumcem üzülmesin diye nisanlimla gorumcemin arasını bulurdum çocuğa yansitmasin diye çünkü nisanlim çocuk oraya geldiğinde sürat asip laf sokuyordu yapma etme kardeşini uzuyorsun diyordum Gorumcemde hep bana sağol senin sayende abim artık iliskime karismamaya başladı dedi

Ogun spora gitti geldi dönüşte bir baktım erkek arkadasida yanında gule gule geldiler beraber çay içelim dedik cafeye gittik gorumcem tek kelime bizimle konuşmuyor

Bende eve dönerken nisanlima dedimki kardesinin gün boyu sürati asikti takı erkek arkadaşı gelene kadar acaba ben sürekli buraya geliyorum onun erkek arkadaşı gelemiyor senden dolayı acaba ondanmi dedim ve bu dememle kavga başladı ...

Olay burdan çıktı kızlar aynısını gidip kardeşine annesine babasına anlatmış oyuzden anne baba ve gorumce beni aradılar
niye herşeyi ailesine anlatıyor ki. Anlatılacak şey var anlatılmayacak şey var

Bu sebeple bitmesi çok garip olmuş. Bence gururunuzu bir kenara bırakıp yüzyüze önce nişanlınızla sonra ailesiyle konuşun. Tam olarak dertleri neymiş öğrenin. İleride bu sebeple bitti keşke kendimi ifade etseydim diye pişman olursunuz. İnanın okuyorum okuyorum çok saçma geliyor. Sessiz kalamazdım ben olsam gider konuşurdum. Bitecekse de o şekilde biterdi. Barışalım diye değil kendinizi ifade etmek için görüşüp konuşmalısınız bence.

Cani
Bu sebeple bitmesi çok garip olmuş. Bence gururunuzu bir kenara bırakıp yüzyüze önce nişanlınızla sonra ailesiyle konuşun. Tam olarak dertleri neymiş öğrenin. İleride bu sebeple bitti keşke kendimi ifade etseydim diye pişman olursunuz. İnanın okuyorum okuyorum çok saçma geliyor. Sessiz kalamazdım ben olsam gider konuşurdum. Bitecekse de o şekilde biterdi. Barışalım diye değil kendinizi ifade etmek için görüşüp konuşmalısınız bence.
Canim dünkızkardeşi bana sen abimimi dolduruyorsun bencede bu ilişki bitsin dedi sonra kayinvalide aldı telefonu saydı saydı bende dedimki nisanlimin gelip herşeyi size anlatması yanlış yuzgoz olduk yeterince bana diyorki oğlum bize anlatmadı dedim ki kim anlattı peki ben bunu oglunuzla paylaştım duyduk dedi seninle telefonda konuşurken ama mümkün değil bu...

Ben nişanlımı bu konuda defalarca uyarmistim aramızda herşey olabilir ama ben yada sen hicbirsekilde ailelere yansitmayalim aramızda çözelim aileler girerse olaya ilişki bitmeye mahkumdur demistim

Cani

Canim dünkızkardeşi bana sen abimimi dolduruyorsun bencede bu ilişki bitsin dedi sonra kayinvalide aldı telefonu saydı saydı bende dedimki nisanlimin gelip herşeyi size anlatması yanlış yuzgoz olduk yeterince bana diyorki oğlum bize anlatmadı dedim ki kim anlattı peki ben bunu oglunuzla paylaştım duyduk dedi seninle telefonda konuşurken ama mümkün değil bu...

Ben nişanlımı bu konuda defalarca uyarmistim aramızda herşey olabilir ama ben yada sen hicbirsekilde ailelere yansitmayalim aramızda çözelim aileler girerse olaya ilişki bitmeye mahkumdur demistim
İşte her iki tarafta da suç var. Sizin her şeyi nişanlınıza anlatmanız nişanlınızın da onlara gidip söylemesi olmamış. Kısır döngü. Toparlayabilir misiniz bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cani

Kurtulmuşsun işde ne istiyorsun öyle bir erkekle ömür mü geçer arkana bakma kendileri bilir umursamaz davran muhatap dahi olma bu saatten sonra.

İşte her iki tarafta da suç var. Sizin her şeyi nişanlınıza anlatmanız nişanlınızın da onlara gidip söylemesi olmamış. Kısır döngü. Toparlayabilir misiniz bilemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet ben bu konuda hataliyim söylemekle ama nisanlimin gidip ayrıntısıyla herşeyi onlara anlatmasida hata yüz göz olduk

Bu saatten sonra yüzyüze bakilamayacagini düşünüyorum zaten onlarda ayrılığı kabullenmisler

Evet ben bu konuda hataliyim söylemekle ama nisanlimin gidip ayrıntısıyla herşeyi onlara anlatmasida hata yüz göz olduk

Bu saatten sonra yüzyüze bakilamayacagini düşünüyorum zaten onlarda ayrılığı kabullenmisler

hakkınızda hayırlısı olsun ama ben yinede karşılıklı bir konuşun derim.İlişkiler kolay kurulmuyor tamam belki anlatma huyu var ama sizi aileye karsı koruma durumu da var.Hani kıracak incitecek bir davranışı olmamış kendiniz yazmışsınız.Kv deseniz en basından dünyayı başınıza yıkmamış olmaz dememiş oğlunun seçimine saygı duymuş ha anladığım parayı sonradan bulmuşlar biraz dile getirme konusunda çiğ bu bir sorun mu kişiye göre değişir.
Ancak bir önceki konunuz da sık sık kv için kinlendim sevemiyorum sevmiş gibi yapamam seklinde ifadeleriniz var.
Bunu sözle olmasa da davranışsal olarak çok yansıttıysanız hissettirdiyseniz oda bir yerde ben naif yaklaşıyorum neden benim aileme karşı bu kadar eleştirel olmayacak galiba geçimi zor bir insan baştan mı girişmesek diye düşünmüş olabilir.
Seviyorsanız birey olarak bir erkek olarak mutlu olacağınıza inanıyorsanız sonuna kadar düzgün bir adam iyi baba iyi eş diyorsanız savaşın derim biz burada ne kaynanalar ne görümceler okuyoruz sizinkiler pek basedilemeyecek gibi gelmedi bana yinede Allah hangi kapı hayırlıysa onu açsın

Bınlar zenginliklerinden şımarmışlar.Bu demende aalında çok kötğ bir şey yok.Sürekli soylüyorsan tabi sıkılıyor erkekler .Ama sen aileyi bir türlü sevemedin ve bunu istr istemez yansıttın.E normal aileler bile bunu tolere etmezkerken zengin aile şımarıklığıyla başetmen zordu bence. BElki böylesi daha hayırlıdır şimdi üzülsen de...YİNE de konuş .Neyi bırakmayacakmış onu da sor...Aile de önemli ya..Böyle bir aileyle ben de yapamayabilirdim.Hele bu sebepten hemen bitiriyorlarsa neyim savaşını verebilirsin ki artık.Çapları belli olmuş...nişanlın da ailesi de fena...Dua et.. Hayırlısı ve güzeli olsun hakkında.Kıyamam...

Kızlar tekrar merhaba...

Dün nisanlimla yüzyüze görüştük ikimizde hatalarimizin farkindayiz.Umarim tekrarlanmaz :(

Ama ailesiyle yuzgoz oldum nasıl toparlanır bilmiyorum :( nisanlim bana " sen benim aileme iyi olursan ben senin ailene sana on kat daha iyi olurum " dedi...

Eskiden gün içinde defalarca arardi abartısız günde on kere ama bugün iki kere konustuk biraz mesafeli gibi ...

Aynı suda ıkı kez yıkanılmaz. Ne yazık ki asla eskisi gibi olmaz.

Kızlar bugün nisanlimin babası aradi ve Dediki çıkıp konuşalım kizim hayırdır bana dedim ex nisanlinla ilgili dedi sonra annesi aldı telefonu ben isteseydim bu ilişkiyi baştan bitirirdim ama seni seviyordum dedi ama sen bana mesafelisin gorumcene mesafelisin benim bir oğlum var olmuyorsa ailenle gelip konuşalım dedi bitiyorsada böylece bitsin kimse üzülmesin falan sonra gorumce aldı telefonu diyorki sizin abimle olan ilişkinizi anlamadım bencede bitsin en doğrusu bu falan....

Cildirdim resmen...nisanlim geçenlerde benden acilen 70 tl almistiki hesap nonu ver bitsin dedi ...soka girdim
Bu ne ya o ona vermiş o ana mesafe senin seçimindir boyunlarına mı sarılacaksın yazık ya gerçekten insanlığa yazık.

Back
X