- 30 Eylül 2008
- 197
- 49
- 318
zaten iki buçuk yılda 3 çocuk doğurmak imkansız....Dikkatli okursanız 3 bebek kaybı diyo.
düşük oldu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten iki buçuk yılda 3 çocuk doğurmak imkansız....Dikkatli okursanız 3 bebek kaybı diyo.
35 yaşında evlendim canım. konuşulunca yoluna girmeyecek şeyler değildiki. demek Allahda bilerek vermemiş demek.Her şerde bi hayır varmış.Anlamadığım madem bu kadar iletişimsizlik var neden sürekli bebek sahibi olmaya çalıştınız? Hakkınızdan hayırlısı.
sabah dilekçe verip öğleden sonra dava görülüp bitiyo canım anlaşmalı olunca uzun sürmüyo.iş davaya kadar gelmiş. tek celsede de olmadığını dünüşüyorum. iki taraf da vakti varken vazgeçmemiş demek ki gerçekten bitmiş.
geleceğe bakın artık.
Teklif ettim canım evlilik terapistine gitmeyi ama benim çözemediğimi başkası çözemez cevabını aldım.Konuşmak bile rahatlatırdı aslındaHakkınızda hayırlısı olsun, iletişimsizlik için psikolojik destek aldınız mı
kayıp o bebekler yoklar tatlımsiz bebek yapmaktan iletiişim kuramamışınız ki. İletişim yok 3 bebek var ne olacak şimdi o yavrulara madem böyleydi evlilik ne diye cocuk yaparsınız off off
Arkadaşlar kafam dalgın yanlış okumuşum birden cocuklara ne olacak diye üzüldüm benim için cocuk denilince akan su donuyor konu sahibinden çok ÖZÜR DİLERİM hepinizin tek tek yazıp yanlışı düzeltmenize gerek yok konu sahibi için yorum yaparsanız artık sevinirim.
Genelde kendi havasndadr,bazende hakszlik mi yapiorm diorm ama kalben uzaklastm bu mesafeler yuznden,ensonda kv yuzundn tartsnca ya kabul edersn ailemi yada gidiyorum bn dedi.bende hepten koptum,selamdan oteye zor gider artk,ayni evde takilllitorz iste,brde oglm var 1 yasnda.
Bzm evdede bnzer sorunlar mevcut,gunluk ytecek kadar konusuyrz,lazim oldugu kadr.bir derdm skntm olsa gider anlatrmiyim bilmem,en azindan cok dusunurum,uzaklastm cnku
uzun yıllar aynı yerde çalıştık aslında ama selamımız bile yoktu. Sonra arkadaşlar vasıtasıyla konuşmaya başladık yakınlaşma oldu. iki ayda nişan dört ay sonra evlilik.Sadece sevgisine inandım başka bir beklentim yoktu.Bir insanı tanımak çok zormuş.Aynı evde yaşamadan maalesef anlayamıyorsun tanıyamıyorsun.görücü usulü mü evlendiniz?
Her şer görünende bir hayır varmış sizin çocuk meseleniz gibi... Ve her kötü olay bize iyi tecrübeler kazandırır. Bundan sonraki hayatınızda size uygun insanlarla karşılaşırsınız inşallah ve çok çok mutlu olursunuz.